Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft een deal aangekondigd met een importeur die zijn in laboratoria gekweekt vlees in West-Europa zal leveren, waar marionetten-regeringen van het Wereld Economisch Forum veeboeren en boeren dwingen om hun kuddes runderen, kippen en varkens te ruimen, schrijft Leo Hohmann.

Redefine Meat verkoopt zijn product onder de merknaam “New Meat” en gebruikt 3D-printers om stukken vlees te maken die lijken op steaks, ossenhaasjes en andere hoogwaardige stukken, aldus het bedrijf afgelopen donderdag in een persbericht.

Zij gebruiken genetisch gemodificeerde cellen om dit “vlees” in een laboratorium te kweken.

Volgens een bericht van Thomson Reuters exploiteert de Israëlische start-up, die dit jaar 170 miljoen dollar aan financiering ophaalde, grootschalige vleesprinters in zijn hoofdkantoor ten zuiden van Tel Aviv, en een nieuwe fabriek in Nederland, waar het zijn producten wil ontwikkelen als alternatief voor echt vlees dat door veeboeren op akkers en landerijen wordt gekweekt.

Nederland? Is het niet interessant dat dit nep-vleesbedrijf daar een fabriek opent? De regering van Nederland wordt geleid door Mark Rutte, een presentator en auteur bij het Wereld Economisch Forum. En Rutte is toevallig de meest agressieve promotor van groene energieprogramma’s in Europa. Zijn anti-landbouw, anti-private eigendom beleid is zo agressief dat hij een opstand heeft ontketend onder Nederlandse boeren, die gefrustreerd zijn door de nieuwe wetten die hen verbieden om adequate stikstofmeststoffen en fossiele brandstoffen te gebruiken die cruciaal zijn voor het houden van vee.

Zonder vee heb je geen vlees. En zonder vlees is er een markt voor in het laboratorium gekweekt nepvlees, dat plotseling een essentiële bron van eiwitten voor menselijke consumptie wordt.

Interessant is dat de corporate mediagigant Thomson Reuters ook een trots lid is van het globalistische Wereld Economisch Forum (zie hier en hier), dat ground zero vertegenwoordigt in de wereldwijde anti-vee, anti-vlees agenda. Houd dat in gedachten bij het lezen van het verhaal van Reuters over het Israëlische bedrijf dat probeert “vlees opnieuw te definiëren”.

Het WEF bracht in 2018 een video uit waarin werd gezegd dat vlees, het echte spul, een “occasionele traktatie” zou zijn in de Grote Reset. Kijk hieronder.

Het is dus niet verwonderlijk dat Thomson Reuters een artikel als dit publiceert, waarin het ons op oneerlijke wijze probeert te overtuigen van de voordelen van nepvlees. Dit artikel, en vele andere zoals dit, zal worden opgepikt door de abonnees van Thomson Reuters, waaronder duizenden kranten, websites en andere nieuwsbedrijven.

Thompson Reuters beschrijft het als volgt:

“De vroege hype over plantaardige vleesalternatieven, gezien als beter voor dier en milieu, is afgezwakt nu inflatie en recessiezorgen sommige consumenten doen terugkeren naar goedkopere dierlijke vleesproducten, terwijl personeelstekorten fastfoodketens hebben getroffen, een belangrijk verkoopkanaal voor plantaardige hamburgers.”

Vroege hype? Gezien als beter? Door wie? Is iemand anders dan Bill Gates en een kleine groep miljardairen echt zo enthousiast over de vooruitzichten van in een lab gekweekt vlees? Alsjeblieft.

Bill Gates voert stilletjes een sinister plan uit om je te dwingen Nep Vlees te eten

Maar je kunt precies zien hoe ze het ons zullen opdringen, door hun WEF-partners in de bedrijfsmedia te gebruiken om hen veel gratis propaganda te geven die doorgaat voor “nieuws”.

We krijgen geen nieuws meer van de bedrijfsmedia. We krijgen propaganda.

Nepnieuws van de bedrijfsmedia die nepvlees promoten. Waarom? Omdat het past in het verhaal van hun gezamenlijke agenda.

Dat is hoe de Grote Reset – d.w.z. het beestsysteem – wordt uitgevoerd. Niet door corrupte regeringen alleen, maar door regeringen die betrokken zijn bij publiek-private samenwerking met grote bedrijven.

Het is hetzelfde met elektrische voertuigen.

Niemand wil ze echt, behalve een kleine groep geschifte woke jongeren. Maar elektrische voertuigen passen in het verhaal van het WEF, dus promoten de bedrijfsleiders ze ad nauseam en werken de grote energiebedrijven samen met de regeringen om de kosten van benzine en diesel op te drijven. Uiteindelijk voelen mensen zich gedwongen een elektrische auto te kopen om de hoge benzinekosten te vermijden. Bingo, een nieuwe markt voor elektrische auto’s is ontstaan. Dit is geen vrije markt kapitalisme. Dit is wat het WEF “stakeholder capitalism” noemt.

Het zal hetzelfde zijn met vlees.

De Amerikaanse regering wil dat we genetisch gemodificeerd nepvlees eten. We weten dit omdat het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) en de Food and Drug Administration (FDA) in november 2018, tijdens de regering Trump, in een persbericht aankondigden de productie van in laboratoria gekweekt vlees in Amerika gezamenlijk te reguleren en goed te keuren.

Het persbericht stelt:

“De agentschappen kondigen vandaag overeenstemming aan over een gezamenlijk regelgevend kader, waarin FDA toezicht houdt op celverzameling, celbanken en celgroei en differentiatie. De overgang van FDA naar USDA-toezicht vindt plaats tijdens de fase van de celoogst. USDA zal dan toezicht houden op de productie en etikettering van voedselproducten die zijn afgeleid van de cellen van vee en pluimvee.”

Veel van de mensen die de grote vleesverwerkende bedrijven leiden, zoals Tyson en JBS, investeren ook in laboratoriumvlees. Waarom? Omdat de globalisten van het Wereld Economisch Forum hen verteld hebben dat dit de toekomst is. Zij zullen dus hun steentje bijdragen om de kosten van echt vlees op te drijven, waardoor de consument hun “nieuwe” product, dat uit een fabriek komt in plaats van een boerderij, zal kopen – uiteindelijk met een goedkoper prijskaartje.

Westerse regeringen zullen ook hun steentje bijdragen aan deze grote zwendel door het veehouders steeds moeilijker te maken om koeien en ander vee te houden, met het argument dat dit slecht is voor het milieu. Ze zullen de veeboeren nog meer regels opleggen, zoals ze al jaren doen, waardoor velen van hen failliet gaan en de weg wordt vrijgemaakt voor de producenten van nepvlees.

Ondertussen nemen de grote vermogensbeheerders BlackRock en Vanguard gecentraliseerde voedselproductietechnologieën over en zullen ze bijna totale controle hebben over de toekomstige voedselvoorziening.

Larry Fink, de joodse CEO van BlackRock, zit ook in het bestuur van het Wereld Economisch Forum, dat in 2018 de video uitbracht waarin het ons vleeseters waarschuwt dat onze vleesetende dagen geteld zijn. Later datzelfde jaar zet de Amerikaanse regering haar stempel van goedkeuring op de nep-vleesindustrie. Begin je de connecties te zien?

Het Israëlische bedrijf Redefine Meat zei dat het “biefstukken van ossenhaas en dunne lende op de markt brengt en dat de kwaliteit ervan door koks in dure restaurants is bewezen”, aldus Reuters.

Met het nieuwe distributeurschap is het van plan zijn producten deze maand bij restaurants en slagers in Frankrijk te lanceren, later dit jaar in Italië, Griekenland en Zweden, en volgend jaar in tientallen andere landen.

Zijn “New Meat” is momenteel verkrijgbaar in Israël, Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland in bijna 1.000 restaurants die momenteel ongeveer 40 dollar per kilo betalen voor de biefstukken van Redefine Meat, vertelde de woordvoerder van het bedrijf aan Reuters.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De link tussen stikstof-minister Christine van der Wal en Picnic van Bill Gates

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
3 maanden geleden

Die klanten/gifmengers zitten al in meerdere landen in Europa met hun rotzooi.

Redefine Meat gaat strategisch partnerschap aan met Giraudi Meats
Giraudi Meats voegt het assortiment New-Meat van Redefine Meat toe aan haar portefeuille. De partners tekenen een pan-Europese verkoop-, marketing- en distributieovereenkomst – het startschot is de commerciële lancering van New-Meat in Frankrijk, later dit jaar gevolgd door Italië, Zweden en Griekenland. Giraudi Meats zal ook in heel Europa New-Meat producten toevoegen aan de menu’s van hun keten van Beefbar restaurants. Het New-Meat-assortiment van Redefine Meat omvat plantaardig rund-, lams- en varkensvlees.

https://www.agriholland.nl/nieuws/bericht.php?id=243122

It's me
It's me
3 maanden geleden

Alles kan branden of niet picnik

Nostro
Nostro
3 maanden geleden

Het zal weer eens niet dat zionistische khazaren tuig uit IsraHel zijn wat deze anti menselijke troep door de strot van het gojim wil duwen.Met volksverrader Rutte als zetbaas van dit land zien die satanisten dit wel goed komen…

Johan
Johan
3 maanden geleden
Antwoord aan  Nostro

Joden rotzooien wel meer wanneer het om voedsel gaat.

Anne Frank en de Voedselbonnenfraude

https://afnv.forumeiros.com/t100-de-holocaust-de-nieuwe-religie#1138

Andre
Andre
3 maanden geleden

Dit is natuurlijk ook weer zo een psychopaat project want als ik premium het beste van het beste koop zit ik op 25 euro de kilo echt vlees. We gaan toch ook geen synthetische wortels maken. Met dit soort start ups is de 170 miljoen rechtstreeks van Bill Gates en consorten want normale mensen doen er niet aan mee.

Hier een promo filmpje, het vlees ziet er niet uit en je hoeft het niet eens te bakken want de baksmaken zitten er al in.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Gelukkig heb ik nog steeds mijn kippetjes en een goeie buks.

Anja
Anja
3 maanden geleden

Ze zijn echt knettergek geworden die globalisten. Wat ze ook proberen: ik doe er niet aan mee. Die troep gaat never en nooit door mijn strot, al zou er helemaal geen echt vlees meer zijn, jammer dan. En dat is de enige manier om af te rekenen met die lijpo’s. Ben benieuwd wat ze door dat nepvlees gaan doen. Het is vast en zeker niet gezond.

Mensen: verzet u! Zij zijn met weinig en wij met miljarden…