De aanval van immigranten op de buitengrenzen van Europa, die vooral werd veroorzaakt door de Duitse belofte van onvoorwaardelijke volledige uitkeringen en huisvesting, betekent dat de gemeenten in Duitsland en Oostenrijk niet meer in staat zijn de immigranten op te vangen. Daarom nemen zij steeds vaker hun toevlucht tot onteigening en confiscatie. De welkomstslogan “We hebben ruimte” is allang achterhaald door de realiteit, meldt Wochenblick.

Fürstenfeldbruck is het begin

Op veel plaatsen in Duitsland worden al gymzalen gebruikt om migranten op te vangen. De districtsbestuurder van het Beierse Fürstenfeldbruck, Thomas Karmasin (CSU), weigert deze stap. Hij beschuldigde de federale regering ervan voortdurend nieuwe stimulansen te creëren voor ongecontroleerde immigratie. Thomas Karmasin is al tegen het gebruik van sportscholen als opvang voor vluchtelingen.

Daarom laat hij de inbeslagname van openbare of particuliere eigendommen onderzoeken. Binnenkort zullen andere steden en gemeenten gedwongen worden deze stap te zetten, aangezien de federale regering niets doet om de immigratie te stoppen of zelfs maar te verminderen. De noodtoestand zal waarschijnlijk spoedig zulke proporties aannemen dat inbeslagnames in het hele land dreigen.

74-jarige hielp asielzoekers, moet nu woning verlaten – Ruimte nodig voor asielzoekers

Suïcidaal migratiebeleid

Volgens de zogenaamde algemene politieclausule kunnen in Duitsland mensen die dakloos dreigen te worden zelfs tegen de wil van de eigenaar in leegstaande flats of hotelkamers worden ondergebracht. Alvorens dit te doen, moeten de autoriteiten alle andere mogelijkheden hebben uitgeput.

Dat deze staatsinbreuken zich uitbreiden tot particuliere woningen om een suïcidaal migratiebeleid voort te zetten, is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Een vorm van koude inbeslagname is al aan de gang: in Stuttgart is al aan 100 huurders de huur opgezegd omdat de huiseigenaar zijn huis aan de stad wilde aanbieden voor vluchtelingen. En in een Beiers bejaardentehuis werden de bewoners met geweld verplaatst naar hogere verdiepingen zodat jonge migranten op de begane grond konden worden ondergebracht.

Duitsland: Bejaard echtpaar moet appartement verlaten voor vluchtelingen

Historische asielgolf in aantocht

Intussen is de situatie ernstiger dan op het hoogtepunt van Angela Merkels illegale opening van de grenzen: alleen al tot augustus zijn er bijna een miljoen vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen, ook de toestroom uit landen als Syrië, Afghanistan of Irak gaat door en neemt momenteel zelfs toe. De Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO) gaat ervan uit dat het aantal mensen dat tegen het einde van het jaar naar Duitsland verhuist de meer dan twee miljoen van 2015 zal overschrijden.

Ook in Oostenrijk is de massamigratie al terug op het niveau van 2015, waarbij met name Burgenland wordt omschreven als een “hotspot van internationale smokkel”: Elke week vinden daar al maandenlang 3.000 tot 4.000 illegale binnenkomsten plaats. Dit jaar zijn er al 75.000 aanhoudingen verricht. Eind september waren in Oostenrijk 71.885 asielaanvragen ingediend; aangenomen mag worden dat het record van 2015 (88.340 aanvragen) aanzienlijk zal worden overtroffen. Dit omvat niet de meer dan 70.000 ontheemden uit Oekraïne, van wie velen afkomstig zijn uit Syrië, Afghanistan, India en Tunesië.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland vraagt inwoners om hun huizen beschikbaar te stellen voor ‘asielzoekers’

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Primitieve rassen in je samenleving binnenhalen is een beetje te vergelijken met het nemen van een huisdier: je zal steeds voor dat dier moeten zorgen, het voeden, onderdak geven, medische verzorging geven, het beschermen, het dingen leren, en alle schade die het aanricht herstellen.

Zo is het met de primitieve rassen ook: zij zullen altijd ten laste zijn van onze mensen, en we zullen er steeds veel geld, tijd en energie moeten insteken.
Zijn er individuen onder hen die wel voor zichzelf kunnen zorgen, en belastingen bijdragen aan onze staat? Ja natuurlijk, maar dit zijn uitzonderingen. Collectief, in totaal, zullen zij altijd ons ten laste zijn.

Maar een huisdier zal ooit sterven, en dan ben je er terug vanaf. Een groep primitieven zal echter nooit verdwijnen, integendeel, ze groeien zeer snel aan, en hun last op ons volk wordt steeds zwaarder.

Op een bepaald moment moet je besluiten: we zetten ze allemaal terug buiten, en laat ze maar in hun eigen land voor zichzelf zorgen. Anders wordt hun last zo zwaar dat onze hele samenleving voor altijd ten onder gaat aan deze nutteloze ballast.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
4 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

@Hagar …ik geloof dat je geen dierenvriend bent anders zou je weten dat je van dieren ook veel terugkrijgt. Ik heb katten en als ik iets heb zijn ze niet bij me weg te slaan en op hun manier proberen ze ook nog voor je te zorgen dat doet je medemens een stuk minder.

Ohje
Ohje
4 maanden geleden

Gelukkig blijven schaapjes slapen en zijn heel blij.

Chan
Chan
4 maanden geleden

ANGELA MERKEL DOES THE “SNAKE DANCE” IN 2016 THE END OF THE VIDEO HAS A WARNING FOR US.
https://www.bitchute.com/video/3cPLcyu2hXdC/

Kees
Kees
4 maanden geleden

Het zijn geen vluchtelingen, het zijn gewoon reizigers. Absurd!