“Totdat het tegendeel is bewezen, is het waarschijnlijk dat Covid mRNA-vaccins een belangrijke of primaire rol hebben gespeeld bij alle onverklaarbare hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021.”

Dat is volgens Dr. Aseem Malhotra, een gerenommeerde Britse cardioloog die de vaccins ooit op TV onderschreef, maar nu het bewustzijn over de gevaren ervan vergroot. In september werd zijn tweedelige, peer-reviewed analyse van de werkzaamheid en veiligheid van de vaccins gepubliceerd in het Journal of Insulin Resistance, meldt The Daily Sceptic.

Dr. Malhotra maakte deze opmerkingen in een nieuw interview met James Freeman Wells, voormalig hoofd van de Britse handels- en bedrijfsinflatiestatistieken bij het Office for National Statistics, het Britse bureau voor overheidsstatistieken. James heeft hier een link naar het volledige interview getweet.

De opmerkingen van Dr. Malhotra komen in de aanloop naar een bijeenkomst van de All-Party Parliamentary Group on COVID-19 Vaccine Damage, waar hij parlementsleden en afgevaardigden zal toespreken over het bewijs van de risico’s van de vaccins en dit zal plaatsen in de context van bredere problemen met de manier waarop geneesmiddelen wereldwijd worden gereguleerd en op de markt gebracht. De bijeenkomst was oorspronkelijk gepland voor september, maar werd uitgesteld vanwege het overlijden van de koningin en zal nu aanstaande donderdag 20 oktober plaatsvinden in het Lagerhuis van het Britse parlement.

Verwijzend naar de zorgwekkende invloed van grote farmaceutische bedrijven bij de regulering van geneesmiddelen – die hij beschrijft als “immoreel” en “psychopathisch” omdat ze volgens hem grondwettelijk niet in staat zijn om mensen boven winst te stellen – verkondigt hij: “Het is tijd om patiënten boven winst te stellen, om waarheid boven geld te stellen, om menselijke behoeften boven de behoeften van een immorele, psychopathische entiteit te stellen. Laten we dit doen.”

James Wells heeft hier een link geplaatst naar een voorbeeldbrief om uw parlementslid aan te sporen aanwezig te zijn.

Laten we hopen dat dit een nieuwe klap uitdeelt aan de muur van stilte die tot nu toe de groeiende roep om erkenning van het buitengewone niveau van verwondingen in verband met deze experimentele genetische vaccins omringd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie.
Arnie.
5 maanden geleden

Laatst nog een goochelaar die op het podium aan een hartstilstand overleed, en in Duitsland tijdens een concert waar tienduizend fans een gitarist dood zien neervallen.
Het tegendeel zal nooit bewezen worden.

Matt
5 maanden geleden

Als ze daar (in dat Lagerhuis) willen leren hoe ze zich met leugens hier onderuit kunnen draaien hoeven ze maar een paar dagen op cursus te gaan bij Rutte want die kan de hardste leugens nog verdraaien als zijnde zijn waarheid. Of andersom, zijn “waarheden” blijken de grootste leugens te zijn.
Dan kunnen ze met droge ogen beweren dat die onderzoeken op lucht zijn gebaseerd en de vaccins absoluut veilig.

Petra
5 maanden geleden

“Een belangrijke rol” is wel erg voorzichtig geformuleerd.

Volgens mij zijn de onverklaarde hartaandoeningen vrijwel allemaal, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, door de gifprikken veroorzaakt.

Dirk
Dirk
5 maanden geleden

Als je eerst de mensen aanzet tot ‘injecteren’ en dan de kar keert, tja, wat ben je dan? Vul t zelf maar in.