Eén op de 500 kinderen jonger dan vijf jaar die het Pfizer mRNA Covid-vaccin kregen, werd in het ziekenhuis opgenomen met een vaccinatieletsel, en één op de 200 had weken- of maandenlange symptomen, zo blijkt uit een studie, meldt The Daily Sceptic.

De in JAMA gepubliceerde studie omvatte 7.806 kinderen van vijf jaar of jonger die gemiddeld 91,4 dagen werden gevolgd na hun eerste Pfizer-vaccinatie. Het betrof een retrospectieve cohortstudie in de vorm van een geauthenticeerde online enquête (respons 41,1%) in het voorjaar van 2022 onder ouders of verzorgers die kinderen hadden aangemeld voor SARS-CoV-2 vaccinatie in poliklinische zorginstellingen in Duitsland. Het vergeleek de bijwerkingen met die van dezelfde kinderen met andere vaccinaties om te controleren op overrapportage.

Het concludeerde dat de gerapporteerde symptomen na de Pfizer vaccinatie “over het algemeen vergelijkbaar” waren met die voor andere vaccins. Laten we eens kijken.

  • Alle symptomen: 62% hoger
  • Musculoskeletale (spieren en botten) symptomen: 155% hoger
  • Dermatologische (huid) symptomen: 118% hoger
  • Otolaryngologische (oren, neus en keel) symptomen: 537% hoger
  • Cardiovasculair (hart etc.): 36% hoger
  • Gastro-intestinaal (maag enz.): 54% hoger

Zet noemt deze “bescheiden verhoogd”. (Merk op dat ze niet allemaal statistisch significant zijn en dat sommige betrouwbaarheidsintervallen breed zijn, zie hieronder).

Bij 0,5% van de kinderen (40 van 7.806) waren de symptomen “momenteel aan de gang en dus van onbekende betekenis”. Dit is in een studie met een follow-up periode van 2-4 maanden. Dat betekent dat 0,5% van de kinderen een bijwerking had die weken of maanden aanhield. In twee gevallen (0,03%) werd bevestigd dat de symptomen langer dan 90 dagen aanhielden.

Tien kinderen werden in het ziekenhuis opgenomen met gemelde ernstige bijwerkingen (SAE’s), vergeleken met nul bij de andere vaccins. Dit wordt gerapporteerd als 0,1%, want het is op 7.806. In de studie staat echter ook dat er geen ziekenhuisopnames werden gemeld voor kinderen die de lage dosering van 3 μg kregen toegediend. Aangezien de studie ons ook vertelt dat 6.033 kinderen ten minste één dosis van meer dan 3 μg (of onbekende dosis) kregen, ligt het percentage in het relevante cohort dichter bij 0,2%, of ongeveer één op 500.

Vier van de ziekenhuisopnames waren voor cardiovasculair letsel; één kind werd na beide doses om deze reden in het ziekenhuis opgenomen. Vier hadden betrekking op de longen. De symptomen van de in het ziekenhuis opgenomen kinderen duurden gemiddeld 12,2 dagen en maximaal 60 dagen. Geen van hen gaf de diagnose myocarditis. Gelukkig werden in deze relatief kleine steekproef geen sterfgevallen gemeld.

Het sterftecijfer bij jongeren onder de 20 jaar [voor ‘covid’] bedraagt 0,0003%. Het cijfer voor minderjarigen zal nog lager zijn. Maar zelfs als we onrealistisch aannemen dat dit het sterftecijfer voor kinderen onder de vijf jaar is en de vaccins het tot nul reduceren, betekent dit nog steeds dat voor elk leven dat de vaccins redden minstens 500 kinderen in het ziekenhuis worden opgenomen. In werkelijkheid zal de verhouding nog veel erger zijn.

Toch heeft de EU de vaccinatie voor deze leeftijdsgroep onlangs goedgekeurd en de VS voegen het toe aan hun kindervaccinatieschema. Waanzin.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europa registreert officieel een schokkende 691% oversterfte onder kinderen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronjaspers.
Ronjaspers.
5 maanden geleden

Die corona vaccinazi,s zijn dodelijk voor ieder mens,baby,s,kinderen,jongeren,volwassenen.Neem ze niet,er zijn wereldwijd al miljoenen mensen gestorven door die vaccinazi,s.Ook hebben miljoenen mensen ernstig lichamelijk en neurologisch letsel opgelopen.Neem ook de griepspuit niet,daar zit hetzelfde vergif in als in die dodelijke corona vaccinazi,s.De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.De overige 10% dient als slaven.

Petra
5 maanden geleden

Om een lang verhaal kort te maken: bij kinderen is er overduidelijk geen ’emergency’.

Dus om een medicijn met ‘Emergency Use Authorisation’ toe te dienen is gewoon procedureel fout.

Daarmee had het klaar moeten zijn, maar helaas moeten we ons nu in alle kwalijke gevolgen bij de slachtoffers verdiepen.

Berechting, veroordeling en bestraffing van hen die verantwoordelijk zijn voor dit MISDRIJF moet komen.

Marco"
Marco"
4 maanden geleden

De curve 0-14 jaar oversterfte bij “Euromomo” spreekt toch boekdelen ?
De groep die juist geen last van Corona zou hebben .
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Schermafbeelding 2022-10-20 om 16.43.36.png