In een virale video die circuleert op Twitter, zegt WEF-spreker J. Carl Ganter tegen Jagadish “Jaggi” Vasudev dat er een “gevoel van opluchting” was over Vasudevs “openhartigheid” tijdens een WEF-sessie omdat hij vrijuit sprak over een onderwerp dat anderen niet graag ter sprake brengen – namelijk ontvolking.

“Dat is mijn probleem, altijd,” antwoordt Vasudev. “Alle religieuze groepen zijn tegen mij omdat ik het over bevolking heb.”

“Zij willen meer zielen; ik wil er minder op de planeet,” voegt Vasudev eraan toe voordat beide mannen in lachen uitbarsten, meldt The Counter Signal.

Ganter sprak op het WEF in Davos en was vice-voorzitter van de WEF Global Agenda Council on Water Security. Hij is ook lid van de Global Futures Council on Environment and Natural Resource Security van het Forum.

Het WEF, een globalistische denktank, heeft getracht soevereine naties te beïnvloeden en te infiltreren met zijn radicale klimaatagenda. Het WEF heeft bijvoorbeeld eerder opgeroepen tot het einde van het privé-autobezit om de wereld te redden van klimaatverandering door de behoefte aan groene technologiebronnen te verminderen.Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank
Frank
5 maanden geleden

Ik vind het te kort door de bocht om te stellen dat deze uitspraak om ontvolken gaat. Je moet de context kennen waar vanuit deze man het begrip ziel ziet. Vanuit zijn perspectief is het hoogst haalbare dat je niet meer hoeft te incarneren om lessen te leren op aarde. Vanuit die conrext wordt het ineens heel anders . Overigens ben ik het er ook mee eens dat we er als mensheid een zooitje van maken. Zover verwijderd van de bron/ schepping, dat ik me soms afvraag of niet eerder een plaag dan een zegevoor de aarde zijn. Neemt niet weg dat ik de WEF agenda verafschuw, zij verheven zich boven andere n, wat maakt dat ik hen nog veel meer als die plaag zie

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Heb ik een ban?