Het begint nu door te dringen, zelfs bij de zelfbedriegende westerse politici en hun misleidende media, dat het zo niet langer kan. Neem alleen al de nieuwskoppen van 18 oktober, schrijft Batiushka.

Het Amerikaanse blad National Interest meldt dat Oekraïne het zonder Amerikaanse hulp slechts één maand volhoudt.

De gouverneur van de provincie Cherson, Kirill Stremousov, heeft op het Russische Channel One bekendgemaakt dat de Kievse strijdkrachten in zes weken tijd 9.800 soldaten hebben verloren, samen met 320 tanks, 250 infanteriedragers, 542 pantserwagens, 36 vliegtuigen en 7 helikopters. Ze zijn in de Russische val gelopen, toen ze door het open landschap oprukten.

Beelden van de Nordstream pijpleiding zijn gepubliceerd in de Zweedse krant “Expressen”. Het was duidelijk sabotage. Nu, wie zou dat willen doen? Misschien dezelfde als degenen die MH 17 neerhaalden in 2014?

De gedeeltelijke mobilisatie van 300.000 Russische reservisten is bijna voltooid. Hun aanwezigheid in Donbass zal de geregelde troepen vrijmaken om verder op te rukken, hoewel een deel van het land dat in september door de Kievse troepen is ingenomen al is teruggenomen en elke dag meer wordt bevrijd.

Na zeven dagen van luchtaanvallen (waarvan slechts twee dagen in de westerse media zijn gemeld) op de Oekraïense infrastructuur, vooral op de elektriciteitsvoorziening, heeft zelfs Zelensky vandaag toegegeven dat 30% van de elektriciteitscentrales van het Kiev-regime in heel Oekraïne is vernietigd. Dit alles als reactie op zijn terrorisme in Zaporozhye, Donetsk, Belgorod, Moskou (Daria Dugina), en op Nordstream en de Krimbrug. Wat had hij anders verwacht?

Frankrijk is in staking.

Italië is het zat en wil dat de wapenleveranties aan de Kievse neonazi’s stoppen.

In het failliete VK is Truss tot ieders verbazing nog steeds “aanwezig”, maar de website Daily Mail meldt dat veel pubs voor de winter zullen moeten sluiten. De verhuurders kunnen de verwarmingskosten niet betalen.

In Duitsland heeft de minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, gewaarschuwd dat zelfs ziekenhuizen zullen moeten sluiten vanwege de energiecrisis.

Sommigen vragen: Maar waarom heeft de Russische Federatie de bevrijdingscampagne afgelopen februari niet gestart door ter plekke de pijnknop omhoog te draaien? Het antwoord is eenvoudig. Het is niet alleen dat de Federatie de volslagen domheid van de NAVO en de Kievse junta heeft onderschat. Het is veel meer dan dat, het is heel eenvoudig dat Rusland nooit pijn heeft willen toebrengen aan gewone Oekraïners en aan zijn eigen soldaten. Gewone Oekraïners zijn NOOIT de vijand geweest. Het Russische doelwit is altijd het door de NAVO geleverde en door de NAVO getrainde Kievse leger geweest. Russen zijn geen Amerikanen die de struiken besproeien met mitrailleurkogels en de bomen met Agent Orange, of die Hamburg en Dresden van de kaart blazen zoals de Britten. Ze schieten doelgericht. Het zijn geen terroristen.

Heb je de toespraak van president Poetin van 30 september niet gelezen? Luister nog eens:

Ik wil dat de Kievse autoriteiten en hun ware handlangers in het Westen mij nu horen, en ik wil dat iedereen zich dit herinnert: de mensen die in Lugansk en Donetsk, in Kherson en Zaporozhye wonen zijn onze burgers geworden, voor altijd.

…Wij roepen het regime in Kiev op het vuur en alle vijandelijkheden onmiddellijk te staken; een einde te maken aan de oorlog die het in 2014 heeft ontketend en terug te keren naar de onderhandelingstafel. Wij zijn daar klaar voor, zoals we meer dan eens hebben gezegd. Maar de keuze van de mensen in Donetsk, Lugansk, Zaporozhye en Kherson komt niet ter sprake. Het besluit is genomen, en Rusland zal het niet verraden.

…We zullen ons land verdedigen met alle krachten en middelen die we hebben, en we zullen alles doen om de veiligheid van ons volk te garanderen. Dit is de grote bevrijdende missie van onze natie.

…. Vandaag vechten we zodat het nooit bij iemand op zal komen dat Rusland, ons volk, onze taal of onze cultuur uit de geschiedenis kan worden gewist. Vandaag hebben we een geconsolideerde samenleving nodig, en deze consolidatie kan alleen gebaseerd zijn op soevereiniteit, vrijheid, schepping en rechtvaardigheid. Onze waarden zijn menselijkheid, barmhartigheid en mededogen.

Als u deze laatste woorden over waarden niet gelooft, kijk dan in de ogen van de grote Russische heilige, Sint Xenia van Sint Petersburg:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereldoorlog 3 voor dummies

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties