Lola, 12, kwam vrijdagmiddag niet thuis na de les. Haar lichaam werd dezelfde avond gevonden in een kofferbak, in het 19e arrondissement van Parijs. Momenteel zitten twee mannen en twee vrouwen vast.

Wat gebeurde er vrijdagmiddag in de buurt van rue Manin 119, in het 19e arrondissement van Parijs? Wie viel de twaalfjarige Lola aan, die van school naar huis ging? En waarom? Deze zondagochtend zitten er nog vier mensen vast in het pand van de criminele brigade, meldt Le Parisien.

Wat is er met het schoolmeisje gebeurd?

Het jonge meisje was na school niet thuisgekomen, wat haar ouders grote zorgen baarde. De moeder ging naar het politiebureau van het 19e arrondissement om deze zorgwekkende verdwijning aan te geven.

Toen kwam de verschrikkelijke ontdekking, rond 23.20 uur, op de binnenplaats van het gebouw waar het gezin woont: een voorbijganger opende een verlaten koffer, waarin het lichaam van het jonge meisje lag. Ze was opgerold en geketend, met een diepe wond in haar keel, en haar lichaam was gemerkt met inscripties. Volgens de autopsie, uitgevoerd op zaterdag, was de dood het gevolg van verstikking.

Wie zijn de vier mensen in hechtenis?

Vier personen zaten zondagochtend nog vast in het kader van het onderzoek dat door het parket van Parijs is ingesteld. Volgens onze informatie gaat het om twee mannen en twee vrouwen, tussen 24 en 43 jaar oud, gehoord voor “moord op een minderjarige onder de 15 jaar met foltering en barbaarse handelingen”. De twee vrouwen in hechtenis zijn zussen. Allen zijn geboren in Algerije en minstens één van hen is dakloos.

Hoe zit het met de vrouw die op de CCTV is gezien?

Op vrijdagmiddag keerde Lola wel terug naar haar huis, zoals blijkt uit de videobewaking van de hal die haar vader, een huismeester, kon bekijken. “We kunnen Lola binnen zien”, vertelde een buurman zaterdag, aan wie de vader de video liet zien. Het kleine meisje is niet alleen: een vrouw van in de twintig is bij haar. En wenkt haar om mee te komen.

De beschrijving van deze vrouw komt overeen met degene die verschillende getuigen zeggen dat ze ‘s middags met moeite een grote koffer op straat zagen trekken. Een vrouw die door sommigen wordt beschreven als duidelijk gestoord. Zij is het die de politie zaterdagochtend vroeg ging arresteren in Bois-Colombes, in de Hauts-de-Seine. Deze vrouw is een van de vier verdachten die nog vastzitten.

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat - Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

Vier Algerijnen zitten voorlopig vast

Vier verdachten zaten zondagavond nog vast in verband met de moord op een 12-jarig meisje dat in Parijs in een koffer werd gevonden. Dahbia B., een 24-jarige dakloze vrouw wiens geestelijke gezondheid in twijfel wordt getrokken, is hoofdverdachte, aldus Le Parisien.

De verdachten (Dahbia B., Amine K., Friha B. en Rachid N.), allen geboren in Algerije, konden deze maandag worden voorgeleid aan een onderzoeksrechter met het oog op een onderzoek.

In ieder geval is het voor Kamel, die kort werd gehoord, totaal ondenkbaar dat zijn kamergenoot Amine K. betrokken zou kunnen zijn geweest bij de “barbaarse daden” die tegen het slachtoffer zijn gepleegd. “We komen uit hetzelfde dorp in Algerije. Ik verwelkomde hem in mijn huis omdat ik al bijna 20 jaar in Frankrijk ben. Hij veroorzaakt geen problemen. Hij scharrelt wat rond. Hij heeft geen papieren”.

We begrijpen al snel dat zijn vriend nogal lui is. “Hij gaat nooit naar Parijs,” houdt Kamel vol. Hij brengt zijn tijd door tussen mijn flat en Quatre-Routes (een kruispunt tussen Asnières en Bois-Colombes) waar hij op straat drinkt met andere mensen.

Verkrachting met foltering

Dahbia B., verdacht van betrokkenheid bij de moord op de 12-jarige Lola in Parijs op vrijdag, en een man die ervan verdacht wordt de bestuurder van het voertuig te zijn, zijn maandagochtend voorgeleid voor onderzoek. Het Openbaar Ministerie heeft hen in voorlopige hechtenis genomen, meldt Le Parisien.

Het lichaam van het schoolmeisje werd vrijdagavond gevonden in een kofferbak op de binnenplaats van een gebouw in het 19e arrondissement van Parijs, waar zij met haar ouders woonde. Deze maandagochtend is een gerechtelijk onderzoek geopend naar de moord op een minderjarige onder de 15 jaar in verband met een verkrachting met foltering en barbaarse handelingen, verkrachting van een minderjarige onder de 15 jaar met foltering en barbaarse handelingen en het verbergen van een lijk, aldus het parket van Parijs.

‘s Nacht hadden de onderzoekers drie mensen gearresteerd in de buurt van de plaats delict, en vervolgens een vrouw op zaterdagochtend in Bois-Colombes (Hauts-de-Seine), in de buurt van Parijs. Twee andere mensen werden ook gearresteerd. De rol van elk moet nog worden bepaald.

Een nog onverklaarbare verdwijning en moord

Lola’s vader had haar vrijdag als vermist opgegeven omdat ze niet was teruggekeerd na haar lessen aan het Georges-Brassenscollege, dat net achter het gebouw ligt.

De jonge studente, die haar etablissement rond 15.00 uur had verlaten, keerde desondanks terug naar haar pand, zo zullen de camerabeelden later onthullen. Op deze beelden zien we een jonge vrouw die haar benadert en mee uit vraagt. Laat in de avond werd haar lichaam gevonden in een kofferbak in het flatgebouw.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Irakees onthoofdt 17-jarig Zweeds meisje – Bewaart haar hoofd als trofee in een koffer

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
5 maanden geleden

Zeer triest, maar dat willen ze toch met hun demo(N)cratie in stand houden en partijen/organisaties ondersteunen die de stinkende agenda van de jood uitdragen/ondersteunen.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De vrouw die de hoofdverdachte is van deze beestachtige foltering en moord, is al ogenblikkelijk “geestesziek” verklaard.

Wat een verrassing!

Reken er maar op dat deze wandaad tegen een blank meisje snel in de doofpot zal verdwijnen. Denk maar niet dat dit de aandacht zal krijgen die beroepscrimineel Georges Fentanyl kreeg toen hij stikte in zijn overdosis.

Petra
5 maanden geleden

De haat tegen blanken zit diep, héél diep bij Mislims.

Het wordt tijd dat de politiek dat eindelijk eens in meerderheid gaat beseffen en haar beleid 180 graden gaat wijzigen.

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Vergeet vooral niet de haat van Blanke tegen het eigen ras en daarmee de Blanke schuldgevoelens, deze zelfhaat is vele malen groter en bedreigender dan die van vreemde tegen ons ras.

Hugo
4 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Je hebt misschien gelijk, maar is het dan niet genoeg dat we onze eigen idioten onder controle moeten houden en er niet nog wat moeten gaan bijhalen.Ze moeten veel sneller echte en nep assielzoekers filteren.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De waanzin kan niet op: nu schrijven onze leugenmedia dat de vrouw die dit meisje heeft doodgemarteld, zelf een slachtoffer is, “want ze heeft zelf partnergeweld meegemaakt”.

Amai, geestesziek én slachtoffer van partnergeweld, ja die arme sukkel moeten we goed verzorgen. Dat ze dat meisje zonder reden heeft doodgemarteld zullen we maar snel met de mantel der liefde bedekken

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Deze beestachtige moord gaat sneller in de doofpot verdwijnen dat dat je met je ogen kan knipperen

jef
jef
5 maanden geleden

Zo een beestachtige monsters die zo een mooi kind vermoorden,moet men met twee vleeshaken achter hun achillespezen omhoog hangen aan de balk voor de vogels

Rob
Rob
5 maanden geleden
Antwoord aan  jef

Een trechter erin kokend lood naar binnen gieten.

Rene
Rene
4 maanden geleden

Zet die volslagen gekken tegen de muur .voor dat ze in T.B.S nog meer achterlijke
dingen uit halen er zijn uitzonderingen maar dit slaat alles.