Zo zien de centrale districten van Kiev eruit na de aanval van kamikaze drones

Poetin zei een paar dagen geleden dat hij grote aanvallen op Oekraïne voorlopig uitsloot:

Er is momenteel geen behoefte aan extra grootschalige raketaanvallen op Oekraïense doelen, zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag.

Het lijkt erop dat Generaal Armageddon dat wat losjes interpreteert, want heel Oekraïne is vandaag weer veranderd in een schiettent.

Golf na golf van raketten en drones stort zich op de grootste witwasmachine van de globalisten.

Intel Slava meldt aanvallen op Odessa, Ternopil, Nikolaev, Kharkov, Lviv, Poltava, Zhytomyr, Chernihiv en natuurlijk vooral Kiev. Explosies werden ook gehoord in Ivano-Frankivsk, een van de meest westelijke steden van Oekraïne.

Parallel aan de massale aanval met drones op Kiev worden aanvallen uitgevoerd op de energie-infrastructuur. We weten al van schade aan kritieke installaties in de regio’s Sumy en Dnepropetrovsk.

In een energie-infrastructuurfaciliteit in de regio Dnipropetrovsk is na de aanval een hevige brand ontstaan.

Ukrenergo – Kiev

Vanochtend is het kantoor van Ukrenergo in de Symon Petlyura-straat getroffen door meerdere aanvallen van Russische drones. In dit kantoor bevindt zich de centrale dispatchingcontrole van het gehele energiesysteem van zgn. Oekraïne.

Herhaalde explosies in Kiev. Uit de door ooggetuigen gepubliceerde beelden blijkt dat het werk van Russische drones prachtig wordt uitgevoerd – explosie na explosie op dezelfde plaats.

Er is nauwelijks actieve luchtafweer te zien op de vele video’s op Telegram. Ook lijkt er bijna nergens luchtalarm af te gaan. Misschien zijn de Russen dat allemaal uit aan het schakelen. Oekies schieten nu volkomen zinloos met handvuurwapens terug.

Ook in de avond blijven de aanvallen doorgaan.

Het effect van de massale aanvallen op de infrastructuur van Oekraïne zal over een paar weken zichtbaar zijn (als alles in deze geest doorgaat en het aantal aanvallen niet afneemt), meldt Intel Slava. Naast de vrij voor de hand liggende factoren, zoals de beperking van het werk van de spoorwegen, de moeilijkheid om beschadigd militair materieel te repareren, de verslechtering van de militaire logistiek, zullen er ook ongrijpbare, maar uiterst belangrijke succesfactoren zijn. Khokhol zal eindelijk beginnen te begrijpen dat hij nu echt verslagen zal worden, en ondanks tijdelijke duidelijke moeilijkheden zal het gehypte vliegwiel van de Russische militaire machine uiteindelijk zo’n vaart krijgen dat het bijna niet meer te stoppen zal zijn.

Het Russische arsenaal is meer dan toereikend om het niveau van de aanvallen van de afgelopen tijd een half jaar vol te houden.

Volgens schattingen van Amerikaanse denktanks beschikt Rusland over ten minste 1.830 conventionele OTR’s en hun overbrengingsmiddelen, wat het mogelijk maakt de kritieke infrastructuur van Oekraïne gedurende zes maanden in partijen van 100 raketten per dag aan te vallen, zelfs zonder rekening te houden met aanvulling vanuit bestaande productiefaciliteiten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Generaal Armageddon schakelt Oekraïense luchtverdediging uit zodat hij met bommentapijten kan beginnen – Totale paniek in het Westen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Als de Russen alles dat met elektriciteit en met telecom te maken heeft vernielen, en blijven vernielen als het wordt hersteld of vervangen, zijn de Zelenskies vleugellam en kunnen ze niet veel kwaad uitrichten.

Maar gaat dit de oorlog beëindigen? Nee natuurlijk niet.

De NAVO-duivels zullen dan wel een ander plannetje verzinnen om de Russen aan te vallen, desnoods vanuit Polen of vanuit één van de Baltische staten, of vanuit Centraal-Azië.

Petra
5 maanden geleden

Het wordt allemaal in stand gehouden door westerse wapen leveranties.

Daar mee stoppen en vredesbesprekingen starten zou de juiste benadering zijn.

Qvic
Qvic
5 maanden geleden

De enige taal die het westen (het Angelo Zionisten Rijk) verstaan is grof geweld. Met psychopaten en sociopaten kun je niet onderhandelen of afspraken mee maken. Zij hebben ook geen bondgenoten, alleen maar gegijzelde vazallen.