Duitsland is definitief vernietigd door de Amerikanen. Driemaal is scheepsrecht en ditmaal nog voor de echte wereldoorlog goed en wel begonnen is. Duitsland zit zodanig onder de knoet van zijn bezetter dat het geen zelfstandig onderzoek durft te doen.

Het betekent dat de dader niet Rusland was, en dat het te gevaarlijk is voor de Duitse regering om de dader (de VS) te noemen. Democratie in het Westen…

Sahra Wagenknecht, oppositie politica in het Duitse parlement, vroeg de Duitse regering om informatie over de aanval op de Northstream pijpleidingen, en kreeg dit antwoord:

“Omwille van het welzijn van de staat wordt geen verdere informatie verstrekt”.

Berliner-zeitung.de:

Sahra Wagenknecht: Regering weigert informatie over aanslagen op pijpleidingen

Het lid van de Bondsdag had de verantwoordelijke ministeries voor en na de explosies om informatie gevraagd – tevergeefs.

Houdt de Duitse regering belangrijke informatie over de aanvallen op de gasleidingen achter – ook voor het parlement? Sahra Wagenknecht, lid van de linkse partij in de Bondsdag, vermoedt dit nadat zij drie vragen over dit onderwerp aan het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gesteld.

Op 26 september vonden ten minste twee explosies plaats op de strings van de Nord Stream 1- en Nord Stream 2-pijpleidingen. Dit leidde tot gaslekken in de Oostzee, op de bodem waarvan de pijpleidingen zich bevinden. Wie of wat de explosies heeft veroorzaakt is nog onduidelijk, althans officieel. Navo-landen en Rusland zijn het erover eens dat ze een aanval vermoeden. Wie het uitvoerde is echter onduidelijk. Het federale parket in Karlsruhe onderzoekt een “ernstige gewelddadige sabotage-aanval op de energievoorziening”.

Ministerie aan Wagenknecht: geen “onderzoeken ter plaatse”

Maar blijkbaar zijn er bijna drie weken na de explosies nog steeds geen verdere bevindingen over de zaak, zelfs geen onderzoeken ter plaatse. Dit is wat het ministerie van Economische Zaken het linkse parlementslid vertelde in antwoord op haar schriftelijke vraag. Wagenknecht had willen weten wat de Duitse regering over deze incidenten te weten was gekomen en welke maatregelen zij “alleen, met de EU, andere regeringen en de NAVO” had genomen om vast te stellen wie verantwoordelijk was voor de schade. Het antwoord is geen. “Tot nu toe was het niet mogelijk ter plaatse onderzoek te doen, zodat de Bondsregering niet over betrouwbare informatie beschikt over de mogelijke oorzaken van de aanslag”, schrijft het ministerie in zijn antwoord, waarover de Berliner Zeitung beschikt.

De Deense en Zweedse mededaders van de Amerikanen weigeren medewerking.

Zweden blokkeert gezamenlijk onderzoek met Duitsland en Denemarken naar Amerikaanse aanslag op Nord Stream

De twee belangrijkste eigenaren en gebruikers, Duitsland en Rusland, mogen nu niet meer meedoen aan het onderzoek naar hun eigen pijpleiding.

Het ministerie van Habeck gaf een ontwijkend of zelfs geen antwoord op de vraag welke waarschuwingen de regering had voor mogelijke aanvallen op de pijpleidingen en welke maatregelen eventueel waren genomen. Staatssecretaris van Economische Zaken Patrick Graichen schreef dat kritieke infrastructuren zoals de Nord Stream-pijpleidingen in wezen onderhevig zijn aan een abstracte bedreiging. Duizenden kilometers pijpleidingen kunnen niet “volledig worden beveiligd” tegen elk risico. Meer informatie krijgt het parlement niet.

Er wordt geen verdere informatie gegeven “voor het welzijn van de staat”

De federale regering was “na zorgvuldige overweging tot de conclusie gekomen dat verdere informatie niet kan worden verstrekt – zelfs niet in gerubriceerde vorm – om redenen van welzijn van de staat”. De reden hiervoor is de “Third-Party Rule” voor internationale samenwerking tussen inlichtingendiensten. Volgens deze regel is de internationale uitwisseling van inlichtingen onderworpen aan bijzonder strikte geheimhoudingsvereisten. “De gevraagde informatie raakt dus vertrouwelijkheidsbelangen die bescherming behoeven in die mate dat het welzijn van de staat prevaleert boven het parlementaire recht op informatie en het recht van parlementsleden om vragen te stellen uitzonderlijk moet wijken voor de vertrouwelijkheidsbelangen van de federale overheid.” In gewone taal: Er zijn vermoedelijk bevindingen, maar de leden van de Bondsdag mogen die niet weten.

Daarom gaf de Duitse regering geen antwoord op de vraag van Wagenknecht over “welke NAVO-schepen en -troepen” in de schadegebieden zijn geweest sinds de opschorting van de gasleveringen via Nord Stream 1, en welke Russische schepen en troepen in die periode zijn gesignaleerd. Ook dit antwoord “zou de openbaarmaking van informatie inhouden die het welzijn van de staat in het bijzonder beïnvloedt”, schrijft het ministerie van Buitenlandse Zaken. Derhalve is een rubricering en deponering van de gevraagde informatie uitgesloten, “aangezien zelfs het geringste gevaar dat zij bekend wordt onaanvaardbaar is”.

Sahra Wagenknecht: Regering ontwijkt controle door oppositie

Wagenknecht heeft scherpe kritiek op dit beleid van geheimhouding. “De facto vertelt de federale regering ons dat ze iets weet, maar ‘omwille van het welzijn van de staat’ kan ze het niet eens onder de aandacht brengen van parlementsleden in de geheime dienst van de Duitse Bondsdag”, zei ze zondag tegen de Berliner Zeitung. Men kan nu slechts speculeren welke bevindingen over het auteurschap van de aanslagen het Duitse nationale welzijn zo existentieel zouden kunnen beïnvloeden dat het absoluut noodzakelijk is ze geheim te houden. “In ieder geval betekent deze behandeling dat elke controle en kritiek op de federale regering door de oppositie onmogelijk wordt gemaakt.”

Het probleem is dat Duitsland een schuldcomplex heeft omdat het 80 jaar geleden door de verraderlijke Polen in opdracht van Churchill een wereldoorlog ingelokt is. Zolang Duitsland dat schuldcomplex niet van zich kan werpen, is Europa gedoemd.

Nordstream2 doet het gewoon. De Russen zijn bereid hun contract na te leven. Duitsland hoeft alleen maar JA te zeggen, maar gaat liever ten onder omdat het bang is voor zijn baas.


elp ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Amerikanen hielden oefeningen met onderwaterdrones bij Bornholm (Denemarken) waar Nordstream 1 en 2 opgeblazen zijn

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
5 maanden geleden

Duitsland wordt sinds 1945 een schuld complex aangepraat. Dit gaat ver tot in de 4de generatie vandaag in 2022. Het hele onderwijs, media complex en overheid orgaan in dienst van de bezetter is ervan doordrenkt. Terwijl de echte nazi’s altijd in Washington, London en later Brussel gehuisvest waren.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

……….Duitsland en Rusland, mogen nu niet meer meedoen aan het onderzoek naar hun eigen pijpleiding……..

Dit begrijp ik niet. De aanslag is in internationale wateren gepleegd. Niemand kan naar mijn mening Rusland en Duitsland verbieden om ter plaatse onderzoek te doen

Matt
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Sterker nog, Rusland en Duitsland, samen met o.a. Shell zijn EIGENAAR van NS2, de pijpleiding, dus Amerika heeft er totaal geen zeggenschap over, zeker niet in een gebied op meer dan 6000km van hun land. Het gas is van Rusland.
Ik snap niet dat dit consortium, dat vele miljarden heeft geïnvesteerd, niet harder optreed tegen deze bezetter. Ze werden al voor het klaar was geblokt via sancties en toen moest Gasprom de hele kar alleen trekken, wat nog eens een hoop extra kostte.
Het wordt tijd dat Rusland weer eens in de buurt van Cuba gaat rondvaren, net langs de grens van de internationale wateren

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Lees het meer dan uitstekende artikel van Richard Solomon over de gevaren die China (en de mensheid) bedreigen:

https://www.unz.com/article/for-its-security-and-survival-china-must-understand-rothschild-zionism/

Anna
Anna
4 maanden geleden

In de T.V. uitzending van Blckbx tv twee dagen na de vernietiging van de pijpleiding is een filmpje te zien van een vliegtuigspotters wat aangeeft dat het een amerikaanse militaire Boeing is vol met apparatuur die boven de baltische zee vliegt, bij getankt wordt, daarna een flinke daling makt tot op ongeveer 1000m beven de zee, en vervolgens wegvliegt, in de richting waarvan hij gekomen is.
op het tijdstip van de daling van de vlucht is ook de beving waargenomen, en is de pijplijn vernietigd.

DIT WORDT HEVIG GECENSUREERD EN ONDER DE PET GEHOUDEN MAAR DIT FILMPJE VANDE VLIEGTUIGSPOTTERS GEEFT EXACT WWER WAT ER GEBEURT IS.