Dit zijn de donkerste, moeilijkste dagen in de menselijke geschiedenis. We staan voor het einde van de vrijheid en het einde van het geweldige wonder van de onafhankelijke, menselijke geest.

Ik geloof echt dat rabiate vijanden zoals Soros, Blair, ZKH Charles (de ZKH staat voor Zijne Koninklijke Hypocriet), de Rothschilds, Schwab, Gates, Musk, Biden, de Bilderbergers en anderen de meest kwaadaardige samenzweerders zijn die ooit op deze aarde rondliepen, schrijft Dr Vernon Coleman.

De Slechte Hoornblazers zouden moeten worden opgehangen en gevierendeeld. Wanneer, in de naam van God, gerechtigheid, menselijkheid, wijsheid en hoop zullen de debiele maskerdragers, de lockdown-liefhebbers en de onnozele, covid-geïnjecteerde collaborateurs wakker worden en de realiteit inzien?

Ik geloof dat zij via het World Economic Forum en Common Purpose een leger van ranzige dienaren hebben gerekruteerd om hen te beschermen en de controle over te nemen over elk aspect van de wereld die wij vroeger kenden. Dit is een opzettelijke, wereldwijde staatsgreep. Dezelfde dingen gebeuren overal. Niets gebeurt toevallig. Wat we afdoen als trivialiteit is in werkelijkheid onderdeel van de overname. Universiteiten, vakbonden, grote organisaties van de National Trust tot de MCC, zijn allemaal gekaapt.

En door angst, hersenspoeling en psychologische trucs hebben ze een enorm leger van slappe, lillende, lafhartige, cryptorchide myrmidons opgelicht om hun corruptie en hun trucs te steunen.

Ik verafschuw de samenzweerders en hun handlangers, maar ik verafschuw de myrmidonen, de collaborateurs, evenzeer. Vanaf het begin waarschuwde ik dat de collaborateurs het meeste kwaad zouden doen. Zonder hun medeplichtigheid waren de samenzweerders nergens gekomen.

En dus verdienen de collaborateurs onze minachting.

Mensen zeiden dat we aardig tegen ze moesten zijn, en ze moesten aanmoedigen en geduld met ze moesten hebben.

Ik heb nooit gedacht dat dat een optie was.

De domme, onwetende, ongeletterde dwazen die hun recycling sorteerden, de lockdown regels gehoorzaamden, gedwee hun zielige, bloemrijke maskers droegen, hun dodelijke prikken accepteerden en geloofden in de cultus van de opwarming van de aarde en de nep pandemie hebben de deur geopend naar de Grote Reset, het nieuwe normaal en een dodelijk, giftig brouwsel van communisme en technocratie.

Het is nu duidelijk waarom de samenzweerders de onderwijsnormen wilden verlagen. Ze hebben dit jarenlang gepland. Ze wilden miljoenen onwetende, slecht geïnformeerde, kritiekloze halve gare om hen te helpen hun programma van onderdrukking door te drukken. In de wereld van de geneeskunde hebben ze opzettelijk medische scholen opgedragen voorrang te geven aan vrouwen bij het kiezen van medische studenten (terwijl ze heel goed wisten dat een meerderheid van vrouwelijke artsen in deeltijd zou willen werken en daarmee de gezondheidszorg te gronde zou richten).

Kijk maar naar wat er gebeurd is en gebeurt:

De NHS is verslechterd en is niet langer geschikt voor welk doel dan ook. We werden verteld voor de gezondheidszorg te klappen. Het is duidelijk dat we ze in de boeien hadden moeten slaan. Iedereen die niet kan zien hoe de NHS opzettelijk is vernietigd is een idioot en niet meer te redden. Ondertussen, met de NHS wachtlijst die stijgt naar 10 of 12 miljoen mensen (met de meeste die sterven voordat ze zijn onderzocht, laat staan behandeld), heeft een stel parlementsleden gezegd dat alle vrouwen een NHS menopauze controle moeten hebben op de leeftijd van 45 jaar. Het zou net zo zinvol zijn om alle mannen op hun 45ste te controleren op kaalheid. De menopauze is een volkomen natuurlijk verschijnsel; een fysiologisch proces dat door de geneesmiddelenindustrie werd overgenomen, tot een “ziekte” werd verheven en als winstbejag werd gebruikt. Het is al bekend sinds Alfred taarten verbrandde dat de medicijnen die voor dit natuurlijke verschijnsel worden gebruikt, kanker kunnen veroorzaken. De NHS wachtlijsten dragen bij aan de toename van het aantal mensen dat niet kan of wil werken. De absurde PCR-tests vernietigen de productiviteit zonder enige reden. De nu chronisch werkschuwen (die zo genoten van hun verlofperiode) en de twee miljoen hypochonders die beweren “lange covid” te hebben, zullen waarschijnlijk jarenlang, zo niet levenslang, werkloos blijven. De NHS maakt al meer slachtoffers dan het bespaart. En het wordt nog erger.

De pensioenen van miljoenen zijn gesloopt in minder dan een maand tijd. Degenen met een hang naar nostalgie zullen weten dat de regering en de Bank of England samen het niveau van de Britse aandelenmarkt hebben teruggeduwd naar de jaren ’90. (Natuurlijk zijn de pensioenen van parlementsleden en werknemers van de Bank of England beschermd, inflatiebestendig en door ons betaald). Tenzij de regering haar beleid van lenen en uitgeven – gebouwd op ongelooflijke schulden – terugdraait, zullen de huizenprijzen de komende jaren vrijwel zeker dramatisch dalen. Een bescheiden daling van 20% zou het beste geval zijn. Een document van de Bank of England suggereerde dat een stijging van de rente met 2% zou leiden tot een daling van de huizenprijzen met 33%. Stel je dat eens voor. Huizenprijzen dalen met een derde. Ik zou de gouverneur van de Bank of England niet vertrouwen om mij een postzegel te kopen en een brief te posten. Het woord incompetent is gewoon niet genoeg. En de komende belastingverlagingen zullen, naar ik vermoed, niet geëvenaard worden door de uitgavenplannen. De samenzweerders zijn wanhopig om Truss te vervangen door Sunak. Het is slechts een kwestie van tijd.

Duizenden volwassenen vallen dood neer. Als de medische wereld en de media zo verbaasd zijn als ze beweren, dan moeten ze een collectief IQ hebben dat lager is dan de temperatuur op de Noordpool. Wat is de gemeenschappelijke factor? Duidelijk de giftige, gevaarlijke covid injectie. Maar in plaats van de nutteloze, dodelijke spuit de schuld te geven, geven de media en de kromme en domme artsen de schuld aan al het andere onder de zon. (De laatste onofficiële schatting, voor de goede orde, is dat de covid-prik 20 miljoen doden en veel meer gewonden heeft veroorzaakt. Hoeveel geprikte kinderen een jaar zullen overleven is een raadsel).

De ‘net zero’ klimaatveranderingsgekken willen dat we overleven op 5% van onze elektriciteitsvoorziening en zijn sadistische, aankomende massamoordenaars. We weten dat ze gestoord zijn omdat ze opzettelijk ambulances en brandweerwagens proberen tegen te houden. In plaats van deze gekken te arresteren en ze in bodemloze kerkers te gooien (waar ze thuishoren) praat de politie vriendelijk met ze en klopt ze waarschijnlijk op hun lege hoofd. Ik vermoed dat iedereen die hen van het asfalt durft los te maken, zal worden gearresteerd. De stoutmoedigste klimaatveranderaars zijn toch zeker de autocoureurs die in privé-jets de wereld rondvliegen om rondjes te rijden en enorme hoeveelheden dure brandstof te verbruiken. Prachtig. Ik vraag me af of ze de gekken goedkeuren wier krankzinnige hobby het is de banden van geparkeerde auto’s door te snijden om te bewijzen dat messen scherp zijn en rubber zacht. Oh, en een van hen goot stront over een standbeeld om iets te bewijzen. Deze mensen zullen door de samenzweerders gesteund worden met hun macht en hun miljarden.

Het is onomstotelijk bewezen dat covid-19 minder mensen doodde dan een gewoon griepseizoen. Dat komt omdat covid-19 een gewoon griepseizoen was en duizenden ouderen in hun bed werden vermoord voordat ze de griep kregen. Maar de media, en de medische wereld, blijven liegen en beweren dat eindeloze miljoenen mensen door covid zijn gedood. En nu de griep op mysterieuze wijze is teruggekeerd, willen de pro-vax-enthousiastelingen iedereen boven de 50 met twee injecties injecteren, één om te voorkomen dat ze de griep krijgen en één om te voorkomen dat ze de andere griep krijgen.

De PCR-test wordt nog steeds gebruikt, hoewel bewezen is dat deze zinloos en volkomen onnauwkeurig is. Het zou zinvoller zijn om met een dobbelsteen te bepalen wie wel en wie niet griep heeft. Het zou zeker veiliger zijn. Ze gebruiken de PCR-test (verboden in de VS trouwens) om verzorgingstehuizen te sluiten voor bezoekers. Dit zal erger worden tijdens het wintergriep seizoen. Het is wrede waanzin.

Ondertussen lijken de media alleen geïnteresseerd in de vraag of transseksuelen al dan niet lacrosse mogen spelen.

De designeroorlog gaat gewoon door. Als leden van de NAVO zijn we in oorlog met Rusland, als je het nog niet wist. Niemand nam de moeite om het je te vragen, natuurlijk. De sancties doen ons meer pijn dan Rusland, maar dat was het plan. Truss de sukkel heeft zojuist nog eens 25 miljard pond per jaar uitgetrokken voor kogels en bommen. De Guardian lezende liberalen geven niets om de slachting in Jemen of Syrië, vermoedelijk omdat de kleuren van hun vlaggen niet passen bij hun plastic sandalen. De quasi liberale communisten die The Guardian kopen en naar de BBC kijken, houden van een mooie oorlog waardoor ze zich goed in hun vel voelen en dekens kunnen breien van oude truien.

Banken sluiten hun filialen en doen hun best om het onmogelijk te maken aan contant geld te komen, spoorwegmaatschappijen willen alle boekingskantoren sluiten, Heathrow plant vliegbeperkingen tijdens Kerstmis (zodat de vliegtuigen de Kerstman in zijn slee niet in de weg zitten). Meer mensen in het VK aanbidden nu in moskeeën dan in kerken en de meeste baby’s worden buiten het huwelijk geboren. Gemeenteraden flirten met een faillissement en installeren nog steeds duur wegmeubilair en chicanes die ongelukken veroorzaken, ruggen beschadigen, de productiviteit verminderen, benzine verspillen en reizen duurder en onaangenamer maken. Royal Mail ontslaat 10.000 postbodes (naar eigen zeggen vanwege de stakingen) en we stevenen af op een wereld waarin alles online moet gebeuren. Bankafschriften en rekeningen zullen allemaal online zijn.

En er is nu bewijs dat (zoals ruim twee jaar geleden voorspeld op deze pagina’s) lockdowns het vermogen van baby’s om te praten hebben aangetast en dat het dragen van maskers en lockdowns verwoestende langetermijneffecten zullen hebben op hoe kinderen zich ontwikkelen. De officiële reactie op mijn voorspelling van deze en andere rampen in het voorjaar van 2020 was mij te demoniseren en over mij te liegen in de reguliere media en op het internet, al mijn video’s op YouTube te verbieden en mij te verbannen van alle sociale media. (Facebook verbood me zelfs om lid te worden in maart 2020 – met de bewering dat ik een bedreiging zou vormen voor hun gemeenschap. Het was de eerste keer dat ik probeerde lid te worden en ze waren duidelijk op voorhand gewaarschuwd om mij te weren. De CIA en Special Branch waren duidelijk bezig geweest.) Oh, en de Royal Society of Arts – waar de opwarming van de aarde en de pandemie blijkbaar heilige geschriften zijn – heeft me geroyeerd. De waarheid vertellen is al lang niet meer in de mode.

Niets van dit alles had kunnen gebeuren zonder de volgzame medewerkers die het lieten gebeuren. Vervloekt zijn ze allemaal.

En, tenslotte, waarom hebben de domme collaborateurs niet gemerkt dat niemand over de kwesties zal debatteren? Onlangs viel iemand genaamd Ara Darzi (een lid van ‘s werelds meest ondemocratische instelling, het Britse Hogerhuis) degenen van ons aan die de veiligheid en effectiviteit van vaccins in twijfel trekken als “een wereldwijde bedreiging” en een “gevaar voor de volksgezondheid”. Ik daagde hem uit voor een live, nationaal publiek debat. Maar net als bij Sridhar, een favoriet van die beruchte propagandavarianten de BBC en The Guardian, kwam er geen reactie. Waarom willen ze niet debatteren? Zou het zijn omdat zij verdomd goed weten dat zij zullen verliezen en vernederd zullen worden? Of kan het zijn omdat de samenzweerders hen niet met mij willen laten debatteren, omdat het hele kwaadaardige Grote Verzet dan zal worden ontmaskerd en vernietigd en wanneer het tij van de publieke opinie keert, zullen zij daar naakt en bibberend achterblijven.

We zijn heel, heel dicht bij het einde: het point of no return.

Deel dit artikel alsjeblieft met iedereen die je kent – en velen die je niet kent.

Wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Vervloekt naar de hel, je zal Amerika niet vernietigen” – Hier is de ‘Spartacus COVID brief’ die viraal is gegaan

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
3 maanden geleden

Ja, dit alles kan alleen maar bestaan met de instemming van de laffe zwijgende meerderheid.
En daarom zijn zij net zo schuldig en hebben zij bloed aan hun handen.

Okidoki
Okidoki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Je bedoelt de laffe zwijgende meerderheid van artsen, ziekenhuizen, managers, spuitenzetters behandelaren en co?? Die?
Die nog steeds met de onnodige muilkorf op hun bek werken? Die?
En niet de niet noodzakelijke idioten die zograag zonder engig vorm van bewijs zich GRATIS laten prikken, want dat is ook een laffe zwijgende groep die zijn huiswerk niet doet.
Totdat ze de niet ge vaxxten op de schandpaal gaan zetten door hun eigen dommigheid. Spijt.
Kom me niet aan het was mijn baan of de spuit, dat staat mij ook nog te wachten en dan is het de verdommde baan.
Want de jacht op de niet gevaxxten is nog steeds niet voorbij.

Ik zing dit uit, maar ga mij nou niet deze shit in de schoenen schuiven, ik vind het al erg genoeg dat ik als niet vaxxer, over al wordt buiten gesloten, geen zorg meer heb(alles is ja besmet), en aan iedere WEF gekochte overheid stuiptrekking moet mee dokken, inclusief de schade boehoe, na de vaxxen.

Houd op met dit narcissistisch gezwets.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Okidoki

Ik denk niet dat u mij goed begrijpt.
Wie zwijgt, stemt toe.
Daardoor werden de midaden onder het nazisme en het communisme mogelijk.
Daardoor is dit wat nu gebeurd allemaal mogelijk.
Simpel, omdat mensen te bang en te laf zijn om op te staan voor henzelf en voor hun kinderen.
Omdat zij te lui zijn en geen vechtlust hebben. Egoitsisch zijn en alleen voor hun eigen belang kiezen, welke enkel een moment opname is.
Ik ben erg begaan met het lot van de mensheid en verre van narcissistisch.
Anders had ik het wel gelaten hier te reageren en dan had ik gewoon braaf mijn prikkie genomen.
Maar ik sterf liever trots staand op mijn voeten dan vernederd op mijn knieen.
Ik ben gewoon erg teleurgesteld in heel veel mensen.
En ik schuif u helemaal niets in de schoenen. Ik begrijp eigenlijk niet waar u het over hebt.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Goede samenvatting van onze huidige ellende

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Lees het meer dan uitstekende artikel van Richard Solomon over de gevaren die China (en de mensheid) bedreigen:

https://www.unz.com/article/for-its-security-and-survival-china-must-understand-rothschild-zionism/