Maxima reisde eerder deze week voor haar ‘werk bij de Verenigde Naties’ naar Washington en zei daar op een bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds volgens de Telegraaf dat “Digitaal centralebankgeld een goede manier kan zijn om financiële diensten voor iedereen in de wereld toegankelijker te maken”.

En het is een nog betere manier om de totale controle over je horigen te verwerven.

Het zijn rijke families zoals het Britse en Nederlandse Koningshuis, die hun bezit vergaard hebben door de halve wereld leeg te plunderen en hun lijfeigenen uit te buiten, die grootaandeelhouders zijn van Vanguard en Blackrock en andere grootbedrijven achter het WEF.

Eens in de 80 jaar blazen deze lui het financiële systeem op om iedereen te onteigenen en zo nog meer bezit te vergaren en dan implementeren ze een nieuw systeem, The Great Reset. Dat gaat gepaard met een wereldoorlog en een paar honderd miljoen doden, maar daar draait deze duivelse elite zijn hand niet voor om.

Er zit maar één ding op, een gezellige ouderwetse revolutie compleet met guillotines en alles dat erbij hoort.

Het is tijd om de Oranjes uit hun macht te zetten en te onteigenen en al hun bij elkaar geroofde bezit onder het volk te verdelen.

Ik wou eigenlijk WEF-hoer Maxima zeggen in de titel, maar volgens mij is dat dus strafbaar in Nederland. Je mag de koningin-hoer geen hoer noemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Maxima bespreekt hoe ze ons in geldloze digitale slaven kan veranderen

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Ze mogen zich zogezegd niet bemoeien met het beleid, maar waarom zijn ze dan vaste gasten op de bijeenkomsten van de internationale samenzweerders?
Wat hebben ze daar dan te zoeken?

Kees
Kees
5 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Dat denken zij maar als het volk de wapens gaat verzamelen en een EU opstand gaan beginnen hebben we misschien een kans, om niet als slaven in slavernij eindigen.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

het is Maxima die steeds de toon zet. Is Willem daar een beetje te dom voor?

Kees
Kees
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Nee hij is niet dom maar sluwe om zo min mogelijk daarmee in de openbaarheid te komen!

marta
marta
5 maanden geleden

Maxima moet terug naar Argentinië met zijn dictator vader die alles heeft geplunderd van de volk. Jouw opleidingen zijn betaal van stelen van de Argentinië volk. Die gedraag als een dictator net als zijn vader.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
5 maanden geleden

Heel veel mensen roepen WEF dit en WEF dat.De bilderberg groep = het WEF en het WEF = bilderberg groep.De bilderberg groep is opgericht in 1954 in oosterbeek nederland in een bilderberg hotel.Mede oprichter de overleden nepprins bernhard nazi/sser,samen met de CIA.Die nazi/rotschild klauSS schwab,oprichter van het WEF (1971) is ook een bilderberger net als zijn leermeester henry kissinger.De bilderberg groep is zeer machtig en staat ook hoog in de machtspyramide.Hun masterplan 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s,eventueel i.c.m.oorlog of uithongeren.Het uiteindelijke doel een NWO,1 wereldregering,1 wereldreligie,cashloze maatschappij.P.S.het oranje nepkoningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
5 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

DissidentNL.Ik ben een simpele boerenlul,niet intelligent of slim (oud en lelijk) Ik verdiep mij ongeveer een jaar of 16 in alternatief nieuws,voordat ik een reactie plaats met informatie.Moet ik op minstens 3 of 4 verschillende alternatieve sites ongeveer dezelfde informatie vinden.Ik heb u comment regels gelezen,maar ga niet liegen of zwijgen over de waarheid.Ik zeg dit niet om te trollen of tegen u of andere reageerders in te gaan.Met vriendelijke groet.Ron.

Qvic
Qvic
5 maanden geleden

Alle opdrachten komen van het koningshuis, wat de regering moet uitvoeren. En alle wetten worden ondertekent door Alex. Bij gratie gods, maar deze gratie gods bestaat niet. Dus alle wetten zijn ongeldig. Dit staat nu letterlijk in de staatscourant.

Dus stap uit de fictie, als we dat massaal doen, dan valt het koningshuis en de regeringen/overheid. Alles draait om de illusie dat wij het volk hun zogenaamde onderdanen zijn. Maar in de werkelijkheid zijn we alle soevereinen.

Het lease contract over dit grondgebied liep vorig jaar op 19-07-2021 af van het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden coöperatie gevestigd in Washington en is niet verlengd. Alle ambtenaren en het koningshuis hebben officieel geen bevoegdheden meer. Alleen het volk moet niet blijven slapen en doorgaan met gehoorzamen. Officieel bestaat Nederland dan ook niet meer, sinds 18-05-1940.

Want die covid spuiten moord iedereen uit. Zodat de banken hun geboorte trusts niet behoeven uit te betalen. De geld vloeit dan naar het koningshuis.

Terwijl hun gehele geschiedenis gebaseerd is op een fictieve afstammeling, zodat zij nu op die positie zitten. Niet voor niets zijn ze als de dood voor om DNA af te staan ter controle van hun zogenaamde afkomst.

Max_Q
Max_Q
5 maanden geleden

Graag het hele wef – en bilderberg kliekje aan de atlas.