Midden april 2022 schreef ik een artikel waarin ik mijn bezorgdheid uitte over het feit dat de samenzweerders ons in een Wereldoorlog duwen, schrijft Dr Vernon Coleman. De titel van dat artikel was ‘Do the Conspirators Now Want World War III?

Nou, we weten het nu.

Ze willen het.

De journalisten en collaborateurs die spotten en zeiden dat het nooit kon gebeuren, hadden het duidelijk mis – opnieuw.

De frauduleuze pandemie, de covid-19 injecties, de lockdowns, de maskers en het arsenaal aan psychologische, hersenspoelende trucs die werden ingevoerd door liegende, bedriegende regeringen en regeringsadviseurs waren bedoeld om de bevolking angst aan te jagen en te dwingen te leren gehoorzamen aan de instructies die ze kregen en de leugens te accepteren die ze te horen kregen.

Het doel was, zoals we altijd al wisten, om de wereldbevolking te verkleinen. Dat is wat de samenzweerders ons vaak vertelden. En dat is wat ze bedoelden.

De covid-19 injectie zal velen doden. Ouderen, zieken en gehandicapten in de steek laten zal miljoenen doden. De groeiende hongersnood in Azië en Afrika zal ongeveer een miljard doden. Maar dat zal niet snel genoeg gaan. Een goede, chronische, ontworpen oorlog zal miljarden doden.

Het is mogelijk omdat de samenzweerders de waarheid hebben onderdrukt, de waarheidssprekers hebben gedemoniseerd en miljoenen bang hebben gemaakt om mee te werken aan hun kwaadaardige samenzwering.

En natuurlijk steunden en bevorderden de gekochte en betaalde medici (gekocht met enorme, nooit eerder geziene, door de belastingbetaler betaalde vergoedingen voor het geven van prikken waarvan ze moesten weten dat ze meer kwaad dan goed deden) en de gekochte en betaalde media (gekocht met enorme, door de belastingbetaler gefinancierde reclame die hen in leven hield) de samenzweerders en hun samenzwering.

Vanaf het begin vond ik het overduidelijk dat de gebeurtenissen in Oekraïne worden gebruikt als excuus om enthousiasme te kweken voor de Derde Wereldoorlog.

Wereldoorlog 3 voor dummies

En sinds het begin van wat het best kan worden omschreven als een Orwelliaanse designer-oorlog, hebben de samenzweerders hard gewerkt om het collaborerende publiek (met hersenen die zacht zijn geworden door te veel maanden maskers dragen en te veel gifinjecties) ertoe te bewegen een oorlog tegen Rusland te eisen.

De Britse regering – die tot over haar oren in de schulden zit – geeft nog eens 25 miljard pond per jaar uit om kogels en bommen naar Oekraïne te sturen om ervoor te zorgen dat de oorlog doorgaat en erger wordt.

Poetin wordt in een hoek gedrukt in de hoop dat hij zo wanhopig wordt dat hij kernbommen op Oekraïne laat vallen. Dat is precies wat de samenzweerders willen.

Een zielige melange van idioten en imbecielen, die blind zijn voor wat er gebeurt, hun hersens door elkaar geschud door de giftige spuiten, schreeuwen hun steun uit voor Oekraïne – zonder enig idee te hebben wat er gebeurt of waarom.

Niemand van hen geeft ook maar iets om de vele andere oorlogen in de wereld (zoals in Jemen en Syrië) of om het feit dat Oekraïne en Rusland al heel lang de gewoonte hebben om elkaars burgers te bekampen en te vermoorden. Niemand van hen geeft erom dat Oekraïne net zo schuldig is aan oorlogsmisdaden als Rusland.

Gehersenspoeld en onwetend zwaaien ze met hun Oekraïne-vlaggetjes, net zo hersenloos en zielig als dronken voetbalfans die op hol slaan. Gemeenten en bezorgde maar hersendode burgers hangen Oekraïne-vlaggen aan hun vlaggenmasten en spinnen zelfvoldaan. Automobilisten hebben Oekraïense vlaggen aan hun auto’s bevestigd. Mensen die er intelligent en menselijk uitzien hebben Oekraïense badges op hun revers. Niemand van hen heeft de hersens om te beseffen dat ze slechts pionnen zijn in een Orwelliaans spel van bedrog en controle.

Zoals de provocaties door Polen leidden tot de Tweede Wereldoorlog, zo is het nu duidelijk dat de provocaties door Oekraïne voor de samenzweerders een excuus kan zijn om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

Zoals ik al in april 2022 betoogde, bestaat er geen twijfel meer over dat de NAVO Rusland bewust heeft aangezet tot een inval in Oekraïne. Noch is er enige twijfel dat dit niet veruit de meest flagrante militaire activiteit van dit moment is. De oorlogen in Jemen en Syrië hebben veel meer mensen gedood, maar hebben weinig of geen belangstelling gewekt bij westerse politici of journalisten.

Ik denk niet dat iemand die het bewijsmateriaal heeft bestudeerd het oneens is met de conclusie dat Rusland ertoe werd aangezet Oekraïne binnen te vallen om de plannen van degenen die de Grote Reset doorvoeren te helpen bevorderen.

De tekorten aan voedsel, brandstof en meststoffen die een rechtstreeks gevolg zijn van de georkestreerde invasie zullen de wereldeconomie te gronde richten en de inflatie, prijzen en rentevoeten opdrijven.

In het Westen, vooral in Europa, zal er veel ontbering zijn. Miljoenen zullen hun baan verliezen en miljoenen hun huis.

Maar de echte kosten zullen worden gevoeld in Afrika en Azië, waar honderden miljoenen de komende maanden van honger zullen omkomen. Het zou naïef zijn te denken dat dit iets anders was dan doelbewuste genocide. De politici die verantwoordelijk zijn voor de dodelijke sancties tegen Rusland moeten als oorlogsmisdadigers worden behandeld. Die sancties hebben hun grootste schade aangericht in West-Europa.

In april schreef ik dat ik het ergens tussen onwaarschijnlijk en onmogelijk achtte dat de gevechten in Oekraïne zich zouden uitbreiden naar de rest van Europa en ons naar de Derde Wereldoorlog zouden leiden. Ik dacht dat zelfs de meest agressieve, oorlogszuchtige collaborateurs zouden terugdeinzen als de voedsel- en brandstofprijzen zouden stijgen.

Maar de media hebben hun werk goed gedaan. Briefkolommen staan vol met eisen voor meer actie, meer kogels, meer oorlog. Politieke leiders willen Poetin afzetten en arresteren. Mensen die niets zeiden tijdens de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2014 zijn nu plotseling vervuld van afschuw.

De mensen die zijn gehersenspoeld om een grotere oorlog te eisen, zijn gemanipuleerd en beseffen niet dat ze worden gebruikt. Het zijn dezelfde mensen die vielen voor de recycling mythe. Het zijn de mensen die in de mythe van de opwarming van de aarde trapten. Zij zijn de mensen die de giftige, experimentele prikken met ongehinderd enthousiasme accepteerden. Deze mensen zijn gevormd en getraind en veranderd in goedgelovige volgzame dienaren van de Grote Reset.

We zijn al diep betrokken bij deze designer-oorlog.

De Britse regering heeft wapens naar Oekraïne gestuurd, waardoor Groot-Brittannië bij het conflict is betrokken.

Het publiek wordt aangemoedigd Oekraïne te steunen. Onder leiding van de samenzweerders berichten de media voortdurend over wreedheden (die al dan niet hebben plaatsgevonden) en moedigen zij het publiek aan tot meer westerse betrokkenheid.

Individuele Russische burgers (die misschien geen misdaden hebben begaan, laat staan betrokken zijn geweest bij de invasie van Oekraïne) zijn opgejaagd en gestraft. Sporters en musici die toevallig Russisch zijn, is de mogelijkheid ontzegd hun beroep uit te oefenen, alleen omdat zij een Russisch paspoort hebben. Zakenlieden wordt hun eigendom ontnomen, alleen vanwege hun staatsburgerschap. Er wordt gesproken over inbeslagname van het vermogen van alle Russische burgers.

En het publiek wordt voortdurend aangemoedigd Oekraïne te steunen. Ik heb geen enkel teken van steun gezien voor het onderdrukte volk van Syrië of het onderdrukte volk van Jemen, maar het volk van Oekraïne wordt als heel bijzonder behandeld.

De samenzweerders die de wereld de afgelopen twee jaar hebben beheerst, en die openlijk hebben verklaard genocide, digitale slavernij en een wereldregering na te streven, hebben het publiek ertoe aangezet te eisen dat Groot-Brittannië, Amerika en andere landen directer betrokken raken bij het conflict in Oekraïne. Meer bommen en meer doden. Het plan is om Rusland te dwingen de oorlog te verlengen.

Is het toeval dat de Britse koninklijke familie uit Londen lijkt te verhuizen? Hoe veilig zullen de grote steden de komende maanden zijn?

Dit zijn slechte tijden, georkestreerd en geleid door kwaadaardige samenzweerders.

De enige zekerheid is dat de samenzweerders de touwtjes in handen hebben. En de onschuldige stromannen die hun vlaggetjes dragen, zwaaien of wapperen ter ondersteuning van Oekraïne, spelen hen in de kaart.

De samenzweerders hebben dit conflict gecreëerd. En het wordt steeds duidelijker dat ze er nog niet klaar mee zijn.

Een paar maanden geleden was een Derde Wereldoorlog bijna onmogelijk.

Nu moet je wel heel naïef zijn om niet te beseffen dat de Derde Wereldoorlog deel uitmaakt van hun plan.

Er zijn tekenen dat steeds meer mensen zich bewust worden van de echte ramp die ons te wachten staat. De mensen vragen waarom ze moeten verhongeren en doodvriezen vanwege een conflict dat hen niet aangaat – een conflict dat is samengesteld en geleid door leiders in Amerika en Europa.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Coronahoax loopt ten einde – De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient

4.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Het meest verbijsterend vind ik toch wel dat al die mensen in West-Europa die roepen om meer wapens voor Oekraïne, er niet over nadenken dat Rusland deze oorlog uiteindelijk onvermijdelijk zal winnen. En dat dus de bevolking van Oekraïne massaal wordt opgeofferd.
Dat had voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld de Donbass autonomie te verlenen.
Maar de globalisten in Europa geven geen moer om mensen. Het gaat hen er alleen om Putin te bestrijden, omdat die hun globalistische agenda niet steunt.

Barry
Barry
3 maanden geleden
Antwoord aan  Bernie

De meesten zijn toch echt in de veronderstelling dat de Russen dit niet gaan volhouden. Ik moet ook zeggen dat zij ook geen alternatief nieuws volgen maar netjes de globale berichtgeving volgen. Ze doen maar, de teleurstelling zal des te groter zijn, en dat gun ik ze van harte.

Magda Goossens
Magda Goossens
3 maanden geleden

Euhm…. Dat wisten we toch al 2 jaar? Als je een beetje realiteitszin hebt, de geschiedenis kent die zich steeds weer herhaalt, dan zag je dit al van verre aankomen. Maar ja, zolang de massa brood en spelen heeft, blijft ze zoete broodjes slikken.
Ik merk het in mijn eigen entourage: de mensen in Vlaanderen hebben het nog te goed. Ze hebben allemaal hun natje en droogje nog. Ja, er wordt hard geklaagd over de levensduurte, vooral in de supermarkten bij hun volgeladen winkelkarren. Vol met… overbodig junkfood en zoethouders…😞
Wat gaan die schrikken!!!