Gênanter dan dit wordt het niet: In een vraag en antwoord sessie van de federale regering werd Karl Lauterbach van de AfD parlementaire fractie geconfronteerd met indringende vragen over de veiligheid van de Corona vaccins, meldt JouWatch.

Op de vraag of hij eindelijk meer aandacht zou vestigen op de talloze bijwerkingen van de vaccins, die volstrekt onvoldoende zijn getest, beweerde hij dat het gebrek aan tests en veiligheid van de vaccins “wetenschappelijk onhoudbaar” was. Er zijn nooit vaccins gebruikt die zo goed getest zijn als de Corona vaccins. Volgens Lauterbach zijn deze “miljarden keren” gebruikt en daarom hebben we nu eindelijk “nauwkeurige gegevens over de bijwerkingen”.

Lauterbach gaf dus onomwonden toe dat de vaccins – in tegenstelling tot wat vanaf het begin was beweerd – niet waren getest voordat ze werden gebruikt, maar onder massale sociale druk waren opgedrongen aan miljarden mensen, die vervolgens als proefpersonen moesten dienen. Op de vraag van parlementslid Beatrix von Storch of dit inderdaad de inhoud van zijn verklaring was, nam de betrapte en gedesoriënteerde minister zijn toevlucht tot arrogantie en geharrewar en beweerde nu stamelend dat de vaccins aan miljarden mensen zijn toegediend “pas na voldoende tests vooraf”. Dit was echter precies het tegenovergestelde van zijn vorige verklaring, die uitdrukkelijk en kalm was afgelegd.

Freudiaanse verspreking

In een soort Freudiaanse verspreking had Lauterbach dus toegegeven dat er niet voldoende tests hadden plaatsgevonden voordat miljarden mensen tot proefdieren werden gedegradeerd. Nog afgezien van het feit dat de inmiddels tientallen miljoenen bekende bijwerkingen van vaccinaties alleen zijn ontstaan als gevolg van de wereldwijde druk of dwang om überhaupt te vaccineren, bevestigt Lauterbach daarmee wat toch al lang bekend is: Politici, die in die tijd onder extreme druk van het publiek stonden om iets aan de Corona-pandemie te doen, en farmaceutische bedrijven, die ongekende winsten in recordtijd voelden, gooiden de facto unisono, in allerijl en zonder medische veiligheidsnormen, experimentele genvaccins op de markt – hoewel dit zelfs in de verste verte niet gerechtvaardigd zou zijn geweest door de bewezen kennis die beschikbaar was.

In plaats daarvan werden de vaccins vervolgens onvrijwillig en quasi gedwongen getest op mensen die nu, in talloze gevallen, vaak moeten leven met levenslange gevolgen voor hun gezondheid, als ze het experiment tenminste overleefd hebben.

Pfizer geeft toe dat er een volledig gebrek aan bewijs is

Lauterbachs onbewuste bekentenis van deze bittere waarheid komt overeen met de spectaculaire verklaringen die een hoge verkoopdirecteur van Pfizer maandag aflegde tijdens een hoorzitting in het Europees Parlement over de Corona-vaccins: In antwoord op een vraag van de Nederlandse Europarlementariër Robert Roos, gemeld op Twitter, had Janine Small, Pfizer’s president van internationale ontwikkelingsmarkten, openhartig verklaard dat ze geen gegevens of zelfs maar het geringste bewijs hadden dat de vaccins de overdracht van een Corona-infectie op andere mensen konden voorkomen.

Toch was dit precies de basis voor de invoering van vaccinatie – die nu is ontmaskerd als een constructie van leugens. Helaas heeft dit schandaal lang niet de aandacht gekregen die het verdient. In feite zouden de goedkeuringen van de vaccins wereldwijd en onmiddellijk moeten worden teruggeroepen en zouden alle vaccins uit de handel moeten worden genomen. In plaats van zijn werk als minister van Volksgezondheid te doen, gaat de Corona-psychopaat Lauterbach echter onverschrokken en onbetwist door met het bepleiten van de voortzetting van deze misdaad.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Iedere politicus die beweerde dat het ‘vaccin’ verspreiding van ‘Covid’ zou stoppen, en daar maatregelen op baseerde, heeft bewust gelogen en zou berecht moeten worden

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
5 maanden geleden

De strop voor de hoofddaders en iedereen die aan dit moordend circus op eender welke manier heeft mee gewerkt. Opruimen deze satanische bende psychopaten.

Qvic
Qvic
5 maanden geleden
Antwoord aan  Balou

@ Balou,
Het enige punt is dat de complete overheid zo door en door corrupt is en zo iedereen een hand boven elkaars hoofd houden. Het is 1 grote maffia bende, die de bevolking met alle mogelijkheden chanteren, afpersen, met geweld bedreigen, op sluiten, de oorlog verklaren e.d. Daar tevens de bevolking zelf zo verdeeld is, dat er geen massale burger berechting plaats kan vinden en dat zien we in elk land het zelfde.

Bezorgde nederlander
5 maanden geleden

Niets nieuws aan de zon.
Iemand die zich in de bijsluiters van alle “vaccins” in december 2020 heeft verdiept weet dat ze niet deugen.

Daarbij komt dat vaccins voor 2020 zeker 10 jaar werden getest.

Dit soort intervieuws vraagt naar de bekende weg.
Persoonlijk geloof ik niet dat Lauterbach zich versprak, neem het CDC, die geven gewoon toe dat c19 “gewoon griep is.”
Waarom zou Lauterbach dat dan niet doen, ze zijn gewoon hoogst arrogant omdat ze bij de gen…de club horen.

Hun arrogantie werpt bij mij de vraag op, waarom ze denken de onaantastbaar te zijn wat deze buitenproportionele misdaad betreft.

Arrogantie is vaak de dekmantel voor onzekerheid.

Dus wie weet zullen ze de gevolgen toch moeten dragen.

Louis
Louis
5 maanden geleden

Het spijt me,maar Karl Lauterbach is van de SPD en de AFD is de oppositiepartij!

Berney
Berney
5 maanden geleden
Antwoord aan  Louis

Vertaalfout: von der AFD-Fraktion = niet “van de AFD” maar “door de AFD”

Peter
Peter
5 maanden geleden

Het hele coronaverhaal was vanaf het begin een grote leugenen een beetje normaal denkend mens had zich nooit latan inspuitn met die rommel,maarja,dreigen met vakantiestop en geen werk maakte de mensen bang,nou een lafaard sterft duizendmaal en een held maar 1x ,
Een goede leer ,laat je nooit iets wijsmaken door een lul die in de politiek zit,die weten niks kunnen niks en zijn niksnutten .