Het Israëlische ministerie heeft nu moeten toegeven dat vernietigende gegevens over bijwerkingen van vaccinaties al sinds juni 2022 op tafel liggen. Zij probeerde dit echter te verbergen voor het publiek en ook voor haar eigen deskundigen. Nu willen ze het relativeren, schrijft Thomas Oysmüller.

Half september berichtte TKP over het lek, en een video veroorzaakte een enorme opschudding in Israël. Volgens de video lagen er in juni 2022 gegevens op tafel van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid die verwoestende effecten van de vaccinatiecampagne zouden aantonen. Nu heeft het ministerie de authenticiteit van de video bevestigd.

Massale verhulling van bijwerkingen

Uit de interne Zoom-conferentie blijkt duidelijk dat zij in de zomer van 2022 waren geconfronteerd met duidelijk indirect bewijs dat de mRNA-behandeling ernstige bijwerkingen veroorzaakte. Bovendien zijn ze niet zeldzaam, niet van korte duur en zelfs niet tijdelijk. De kinderarts die in de video de aandacht vestigt op de gegevens, maakt zich vooral zorgen over menstruatiekrampen en hartontsteking na vaccinatie. Het ministerie had de gegevens zelfs voor zijn eigen “deskundigen” verborgen gehouden.

Waarom lagen de relevante gegevens pas in de zomer van 22 op tafel? Het lek verduidelijkt dit ook. Pas bij de jaarwisseling werd in Israël begonnen met het verzamelen van gegevens en het medisch toezicht, waaruit passende conclusies konden worden getrokken. Voorheen waren dergelijke onderzoeken niet gedaan, ook al was men een “Pfizer laboratorium”.

Tot nu toe had het Israëlische ministerie van Volksgezondheid alle persvragen over het lek geweigerd. Zo had Yaffa Shir-Raz, een gezondheidsjournalist en professor aan de Reichmann Universiteit, meerdere malen gevraagd. De video was uitgelekt en werd begin september openbaar gemaakt. De “Epoch Times” vroeg het ministerie ook verschillende keren zonder succes.

Nu bevestigt echter een niet nader genoemde ambtenaar van het ministerie aan “Reuters” de authenticiteit van de opnames. Een “fact check” is daar ook geplaatst. Die nu ijverig worden gedeeld op Facebook en Co. Shir-Raz, de onthuller van het schandaal, gaf commentaar op de “fact check”: ze hadden geen feiten gecontroleerd of gepresenteerd, maar alleen de mening van het ministerie gepresenteerd. Er was geen navraag gedaan, bijvoorbeeld bij haar of bij de onderzoekers.

Battle of the fact checkers

Verschillende commentatoren wezen snel op het belangenconflict tussen Reuters en Pfizer. Zoals bekend zit een bestuurslid van Reuters ook hoog in de hiërarchie van Pfizer. Shir-Raz kondigde aan dat zij in de komende dagen meer materiaal zullen presenteren “dat de manipulatie van het ministerie van Volksgezondheid zal blootleggen.” Ze hoopte dat Israëlische journalisten langzamerhand echt verslag zouden gaan doen.

Terwijl de “fact-checkers” zich wringen om het schandaal af te zwakken, wordt de echte bom slechts terzijde vermeld: de clips van de Zoom-conferentie zijn allemaal echt. Twee van de video’s zijn ook te zien in het TKP-artikel van september. De “Epoch Times” bespreekt de “fact check” in detail.

Hier is een fragment uit het Zoom lek:

In Israël is Corona geen probleem meer. Maskers zijn verdwenen – ook uit ziekenhuizen en verpleeghuizen. Het nieuwe Omikron-vaccin wordt nu alleen aanbevolen voor 65-plussers. Covid-19 wordt in Israël behandeld als een “routinematige en gecontroleerde” ziekte. Mensen leven zonder beperkingen, maskers en lockdowns.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Israëlische premier Naftali Bennett: “We zijn klaar met de ontwikkeling van het Social Score System dat je Covid-19 gegevens verbindt met je GPS…”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
3 maanden geleden

Er kloppen wel meer uitspraken/beweringen gedaan door Israël niet, dus niets nieuws! 😎

Barry
Barry
3 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Er wordt natuurlijk ook flink aan verdiend, over de rest nog maar niet te spreken.