Moskou heeft deze week Oekraïne platgebombardeerd en minstens 50 procent van de stroomvoorziening uitgeschakeld. Die campagne zal niet stoppen en over max twee weken zullen de gevolgen onomkeerbaar zijn en zal het donker en koud blijven in Oekraïne.

Communicatie zal onmogelijk worden, Starlink is al uitgeschakeld door de Russen, en bevoorrading zal extreem moeilijk worden. Oekraïne verandert in een hele grote schietschijf.

Daarnaast wordt de Oekraïense luchtverdediging aangepakt. En de Iraanse drones blijken daar zeer geschikt voor en Oekraïne met al zijn Westerse wapens heeft daar geen antwoord op.

Oekraïne is zo in paniek dat die drones luchtverdedings-installaties aanvallen dat ze gisteren in Vinnitsa een MIG-29 ingezet hebben tegen zo’n drone. De Oekraïense straaljager raakte de drone, die explodeerde en de brokstukken vernietigden de cockpit. De MIG crashte. Goedkope Kamikaze-drone wint van miljoenen kostende straaljager.

Iran zal goede zaken doen nu de hele wereld ziet waar haar Shahed-drones toe in staat zijn. Wapenbeurzen zijn één ding, de praktijk is een andere.

De westerse orde was net zo geschokt als de bewoners van Hoholistan. Nu haasten Westerse naties zich om modernere luchtafweer te leveren.

Reuters:

Meer dan 50 westerse landen zijn woensdag bijeengekomen om meer wapens voor Oekraïne te beloven, met de nadruk op de behoefte aan luchtverdediging nadat Moskou zijn meest intense raketaanvallen sinds het begin van de oorlog heeft gelanceerd.

Ze beseffen waar generaal Armageddon mee bezig is. Het zal alleen zinloos blijken. Toen twee jaar geleden de Iraanse Sahed drones de halve Saoedi-Barbarijse olieproductie uitschakelden bleken de beste Amerikaanse luchtverdedigingssystemen niet in staat ze te onderscheppen. Ze detecteerden niet eens dat ze recht op het doel afkwamen. De komende tijd zal slechte reclame opleveren voor het Amerikaanse militair-industriële-complex.

Tot nu toe maakt Moskou zeer beperkt gebruik van zijn luchtmacht, omdat ze geen bewegingsvrijheid hadden, daarom is het tot nu toe een artillerie-oorlog. Het lijkt er op dat generaal Armageddon besloten heeft het speelveld wat uit te breiden, zodat hij, net als hij in Syrië deed, ook vrijelijk vanuit de lucht bommen af kan werpen.

Macron kondigde aan dat Frankrijk de komende weken radar- en luchtafweerraketsystemen aan Oekraïne zal leveren, na de ongekend grote Russische luchtaanvallen op vele Oekraïense steden.

Hij beschreef woensdag dat de oorlog in “een ongekende fase” was beland en beloofde meer geavanceerde luchtverdedigingssystemen om “het land te beschermen tegen drone- en raketaanvallen”. Dit nadat Frankrijk al Mistral schoudergelanceerde luchtdoelraketten heeft geleverd.

Macron legde volgens France24 uit:

“Dit is een nieuwe fase van bombardementen afkomstig van land, zee, lucht en drones tegen essentiële infrastructuur en burgers,” zei Macron, eraan toevoegend dat in de komende weken radar- en luchtdoelraketten zouden worden geleverd om “het land te beschermen tegen drone- en raketaanvallen.”

…Een bron die op de hoogte is van de zaak zei dat Parijs Crotale korte-afstands luchtdoelraketten zou leveren, die worden gebruikt om laagvliegende raketten en vliegtuigen te onderscheppen.

Verenigd Koninkrijk stuurt luchtverdedigingsraketten naar Oekraïne

Groot-Brittannië zal AMRAAM-raketten doneren aan Kiev, zegt minister van Defensie Ben Wallace.

Het Verenigd Koninkrijk zal Oekraïne Advanced Medium-Range Air-to-Air Missiles (AMRAAM) leveren om het land te helpen “zijn luchtruim te verdedigen”, aldus de Britse minister van Defensie Ben Wallace. De aankondiging volgt op grootschalige Russische aanvallen op Oekraïense militaire doelen en infrastructuur eerder deze week.

“Ik heb toestemming gegeven voor de levering van AMRAAM-luchtdoelraketten aan Oekraïne”, zei Wallace donderdag in een verklaring. “Deze wapens zullen Oekraïne helpen zijn luchtruim te verdedigen tegen aanvallen en hun algemene raketverdediging te versterken naast de Amerikaanse NASAMS,” voegde hij eraan toe.

Volgens Sky News worden de komende weken tientallen raketten aan Oekraïne geleverd.

Londen heeft sinds het begin van het conflict met Moskou eind februari voor 2,3 miljard pond (ongeveer 2,5 miljard dollar) aan militaire hulp aan Kiev verstrekt, maar het is de eerste keer dat het zo’n krachtig type wapens zal leveren.

De lanceerinrichtingen voor de AMRAAM komen niet uit het Verenigd Koninkrijk, omdat de raketten naar verwachting zullen worden afgevuurd met door de VS geleverde National Advanced Surface-to-Air Missile Systems (NASAMS).

Biden belooft luchtverdedigingssystemen voor Oekraïne na aanvallen

Oekraïne gaat G7-leiders om meer steun vragen na verwoestende Russische aanvallen op Oekraïense steden.

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelenskyy beloofd dat de Verenigde Staten het land zullen voorzien van geavanceerde luchtsystemen nadat Rusland raketten heeft afgevuurd op meerdere steden in Oekraïne, waaronder de hoofdstad Kiev.

Biden deed de belofte in een telefoongesprek met Zelenskyy voorafgaand aan een spoedvergadering van de G7 om te praten over steun aan Oekraïne en hoe Rusland “verantwoordelijk” kan worden gehouden voor de aanvallen, waarbij ten minste 14 mensen zijn omgekomen.

14 mensen is natuurlijk veel erger dan de meer dan 20 miljoen doden door Amerikaanse interventies de afgelopen paar decennia.

14 burgerdoden, betekent dat Rusland een extreem humane oorlog voert. En de bombardementen waanzinnig precies zijn. De VS bombarderen altijd het hele land, met een cynische voorkeur voor begrafenissen en bruiloften. Het is met recht het Evil Empire en het het is om te janken dat al onze politici door dat stelletje satanisten omgekocht en/of gechanteerd zijn om hun ding te doen. Maar het komt goed. Maak je geen zorgen. Ze gaan allemaal ten onder. God is Groot.

“President Biden beloofde Oekraïne de steun te blijven geven die nodig is om zich te verdedigen, waaronder geavanceerde luchtverdedigingssystemen”, aldus een verklaring van het Witte Huis over het telefoongesprek.

De NAVO heeft alleen maar oude troep

De luchtoorlog gaat beginnen

Dat moge duidelijk zijn uit bovenstaande. Gezien de Westerse reacties heeft het Westen ook begrepen wat Generaal Armageddon aan het doen is.

Het Westen heeft geen schijn van kans, het loopt militair-technologisch hopeloos achter. Dus sit back and relax, en aanschouw de ondergang van het kwaadaardige anale Imperium dat ons al sinds WW2 bezet houdt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dit is het einde van de Grote Satan.

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vilseledd
Vilseledd
3 maanden geleden

De vijand onderschatten is een van de domste strategische fouten, die het Westen met zijn geavanceerde militaire apparaat niet zou mogen maken.

Marco
Marco
3 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Ze kunnen niet anders, het zijn een stel hoogmoedig dwazen.

Peter
Peter
3 maanden geleden

Waar zijn nu al die achterlijke oud- generaals hahaha dan ga je toch ook af als een gieter.

Na 2 weken oorlog :
1. Rusland wint heel traag een beetje terrein.
2. Ruslands economie zal spoedig instorten .
3. Het Russische leger is slecht gemotiveerd.
4. Het Russische leger raakt uitgeput.
5. Rusland zijn roebel stort compleet in.
6. Rusland is door zijn precisie bommen heen.
7. Rusland trekt met de staart tussen de benen terug.
8. Het Russische volk staat niet achter Poetin.

Dat zijn militairen die een oorlog moeten voeren hahahaha wat een vreselijke afgang zijn die mensen. Hetzelfde geldt trouwens voor dat zogenaamde onafhankelijk instituut Clingendaal flikker op met al jullie leugens en propaganda.

Rusland heeft tot nu toe alleen gebruik gemaakt van zijn oude meuk. Het échte spul gaat nog komen !

Rusland laat zien dat Oekraïne met hun gezamenlijke nazi vriendjes Amerika, England, EU en NATO geen enkel probleem zijn en hij gepast zal reageren.

Rusland zal deze oorlog winnen en hoe langer deze westerse oorlog blijft duren des te meer Rusland deze nazi landen zal vernederen totdat ze zichzelf compleet vernietigd hebben en er niet meer over is dan derde wereldlanden.

Peter
Peter
3 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

Het is het westen dat geen einde aan deze oorlog wil.

Zij denken een nucleaire oorlog te kunnen winnen.

Vergeet het maar na het afvuren van 1 kernwapen door het westen zal in Rusland ALLE kernwapens automatisch afgeschoten worden en zal Rusland MEER kans maken dit welles waar met flinke schade overleven.

De supersonische aanval ingezet door Rusland is niet te stoppen door Amerika of andere westerse landen.
Rusland heeft daarin tegen nog wel mogelijkheden die kernwapens te onderscheppen.

Die kernwapens zijn vaak gestuurd met GPS wat als Rusland die satellieten weet te vernietigen en er geen gps meer is ?

Victor
Victor
3 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

100% juist!

Gerrit
Gerrit
1 maand geleden
Antwoord aan  Peter

Atoombommen zijn ook een HOAX, gebruikt om de geheime diensten uit te bouwen die voornamelijk het eigen volk in de gaten houden.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Ik pak er vast popcorn bij.
En een biertje!

Rene
Rene
3 maanden geleden

Dit is iets anders dan F1 met Max Dit is de wereld kampioen schap VS Rusland
In de 1 na laatste ronde voor de finale

H,N
H,N
3 maanden geleden

Ze zullen wel moeten ze hebben geen keuze