“We hebben nog nooit mensen met zulke gekke cocktails volgespoten,” zei Dr. Mark Trozzi over de niet bekendgemaakte inhoud van Covid-spuiten van verschillende merken.

In dit interview met The New American onthult Dr. Trozzi de bevindingen van de uitgebreide laboratoriumanalyse door de internationale groep wetenschappers van de Duitse Werkgroep voor Analyse van Covid-vaccins. Uit de analyse bleek dat de flacons van Pfizer/BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson talrijke elementen bevatten die niet in het menselijk lichaam thuishoren en het sterk kunnen beschadigen, zoals kobalt, ijzer, aluminium, chroom, titanium, silicium, zwavel en andere. Geen van deze stoffen werd door de fabrikanten aangegeven.

De wetenschappers analyseerden ook de bloedmonsters van de gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen. Het bleek dat geïnjecteerde mensen 100 procent consequent veranderd bloed hadden met beschadigde rode bloedcellen die vaak aan elkaar kleefden, zelfs tot het uiterste van “rouleauxvorming“. Dat verklaart volgens de arts het hoge risico op bloedstolling bij gevaccineerden.

Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden, bloedcellen vernietigt en bloedklonters veroorzaakt

Dr. Trozzi ging ook in op het kritieke risico van omgekeerde transcriptie van viraal mRNA van de injecties in menselijk DNA. Dat betekent dat menselijke cellen permanente fabrieken voor het spike-eiwit kunnen worden, of, met andere woorden, “zolang de patiënt overleeft”.

De arts adviseerde gevaccineerde mensen geen extra doses te nemen en hun lichaam te ontgiften van het spike-eiwit.

Dr. Mark Trozzi beoefent al vijfentwintig jaar spoedeisende geneeskunde. Hij doceert al meer dan tien jaar kritische reanimatie en trauma-geneeskunde, en hij bekleedde de afgelopen twee decennia meerdere universitaire onderwijsposities totdat hij begon met het naar buiten brengen van de Covid-waarheid.

Voor meer informatie over Dr. Mark Trozzi, klik hier.

Voor meer informatie over het besproken rapport, klik hier.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat zit er in die vaccins ? – THIS WILL BLOW YOUR MIND!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Mark Trozzi heeft 25 jaar ervaring als emergency dokter. In 2021 is hij gedaagd voor een soort tuchtcollege omdat hij informatie over vaccins zou hebben verspreid die hij niet had mogen verspreiden omdat hij daartoe niet bevoegd zou zijn.
Het ging dan vooral om het onderzoek (Working Group for COVID Vaccine Analysis) dat Duitse wetenschappers hadden verricht naar de samenstelling van vaccins. De conclusie van dat onderzoek was in het kort dat er zoveel lichaamsvreemde hulpstoffen in het vaccin zaten dat het niet meer dan begrijpelijk was dat heel veel mensen daardoor klachten als trombose kregen.
Op zich klopt het dat Trozzi niet heeft meegewerkt aan het rapport en ook geen viroloog of iets dergelijks is. Maar om hem op die grond te dagen voor een tuchtcollege lijkt me onredelijk. Dat is m.i. gelijk aan stellen dat iemand alleen mag beweren dat een aanrijding door een auto gevaarlijk is voor een voetganger, als diegene autotechniek of fysica heeft gestudeerd.
Volgens mij is het inzicht dat lichaamsvreemde stoffen inspuiten allerlei risico’s met zich meebrengt gewoon een kwestie van basale logica.
Maar als er miljarden verdiend kunnen worden aan iets, liggen de prioriteiten heel anders, dat begrijp ik natuurlijk ook wel.

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

OK ! Prachtig, interessant…Maar waarom horen we juist m.b.t. dit onderwerp helemaal niets meer over dat onderzoek van Poornima Wagh en de 18 wetenschappers, die dit ook allemaal bestudeerd hadden ? Was dat toch een nepbericht misschien…Die vraag al eerder gesteld !