Sommige commentatoren op deze site zijn altijd ongeduldig geweest voor meer dramatische Russische militaire actie in de Oekraïne, een Blitzkrieg van het Rode Leger waarbij Kiev en vele andere steden worden platgelegd, schrijft Batiushka. Ik vermoed dat zij, in tegenstelling tot militairen, geen idee hebben van de verschrikkingen van een echte oorlog. In tegenstelling tot oorlogszuchtige politici, die niet vechten en niet geconfronteerd worden met de hersenen en ingewanden die een paar tellen eerder uit andere levende mensen stroomden, zijn militairen in wezen pacifisten.

Dat betekent niet dat zij laf zijn, maar dat zij als professionals hun doel willen bereiken door verliezen zoveel mogelijk te vermijden. Het doel is niet om andere mensen te doden. Des te meer in Oekraïne, waar de tegenstanders van hetzelfde ras zijn als jijzelf en met vergelijkbare waarden. Kiev wordt niet platgewalst, het is een Russische stad, sterker nog, het wordt “de moeder van Russische steden” genoemd. De SMO moet worden uitgevoerd met zo min mogelijk verliezen.

Oekraïne moet worden bevrijd, niet vernietigd. Deze oorlog is gericht tegen de VS en hun blinde maar onderdanige vazallen, niet tegen Oekraïne en de Oekraïners. Het Oekraïense volk wordt gegijzeld. Het doel van elke bevrijding is om de gijzelaars te bevrijden en te redden, niet om ze te doden. De gijzelaars zijn niet de vijand. De vijanden zijn de gijzelnemers, de jood Zelensky en Company. Deze hele operatie gaat over het redden van Oekraïne, niet het vernietigen ervan.

Iets anders dat sommigen in Westerse landen vergeten is dat Russen Aziatisch geduld hebben. Dit in tegenstelling tot het westerse ongeduld. Rusland is de Teutoonse ridders in 1242, de Polen in de tijd van de problemen (1598-1613), de Zweden bij Poltava in 1709, Napoleon in 1812, de Frans-Britse in 1854-56, de keizer in 1914, Hitler in 1941, of Clinton in de jaren negentig niet vergeten.

Het is allemaal opgesomd en herinnerd, net zoals de Chinezen de door de Britten geleide genocide op de Chinezen in de Opiumoorlogen niet zijn vergeten, net zoals de Indiërs de Britse wreedheden in de Eerste Indiase Onafhankelijkheidsoorlog (de Britten noemen het ‘The Indian Mutiny’) in 1857-8 niet zijn vergeten, net zoals de Iraniërs de omverwerping van hun democratie door de Britten in 1953 en vervolgens de martelkamers van de geheime politie van de Sjah niet zijn vergeten.

Het punt is dat je de beer niet moet porren. Net als Aziaten hebben Euraziatische Russen een enorm geduld, maar ze vergeten absoluut niets. Toen Kiev in 2014 begon met zijn bloedbaden in de Oekraïne, werd alles genoteerd. Na de Brug kwam er een einde aan dat geduld. De Russen hebben nu generaal Surovikin, bijgenaamd ‘generaal Armageddon’, aangesteld als opperbevelhebber van wat nu een antiterroristische operatie is. Zijn naam, die afkomstig is van het Russische woord voor ‘streng’, doet iedere Rus denken aan de grote held uit de 18e-eeuwse Russische militaire geschiedenis, generaal Suvorov. Mijn advies aan de Oekraïners na twee dagen met 200 raketten? Geef je zo snel mogelijk over of ga er anders nu uit. Want uit het nieuws van 11 oktober..:

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de VS en het VK beschuldigd van het afbreken van de onderhandelingen tussen Rusland en Kiev in Istanbul in maart, die zeer dicht bij vrede kwamen en onder voor Kiev vrij gunstige voorwaarden. Nu de onderhandelingen zijn afgebroken, zal Kiev niet de minste gunstige voorwaarden krijgen. Dit alles heeft Rusland sinds maart te veel gekost.

Het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov (en als hij spreekt, kun je maar beter luisteren) heeft gezegd dat Oekraïne voorgoed elke kans op een wapenstilstand met Rusland heeft verspeeld vanwege de activiteiten van Zelenski en zijn “satanische bende”. Wat vandaag gebeurt, is een vergelding voor de kinderen, vrouwen en oude mannen die in koelen bloede zijn vermoord en verminkt. De landen die zich vandaag voordoen als pacifisten en tegelijkertijd oordelen en de raketaanvallen op militaire, communicatie- en energievoorzieningsdoelen van Oekraïne veroordelen, hadden acht lange jaren lang geen zier gegeven om het lot van degenen die in de Donbass leefden”.

Maar in een derde verhaal heeft de voorzitter van de Wit-Russische veiligheidsdiensten, Ivan Tertel, in Minsk gezegd dat hij verwacht dat het keerpunt van de speciale militaire operatie in Oekraïne tussen november en februari zal plaatsvinden. “Als de Russische Federatie een kwalitatieve mobilisatie uitvoert en haar groepen voorziet van de technische middelen en geavanceerde wapens, dan zullen de militaire operaties hun cruciale fase ingaan”. Dit volgt op de aankondiging op 10 oktober van president Loekasjenko dat hij en president Poetin, gezien de verslechtering van de situatie aan de grenzen van Wit-Rusland en Oekraïne, hebben besloten tot de vorming van een gezamenlijk regionaal leger in de komende twee dagen.

Dit volgt op de vrijgave van informatie dat Oekraïne 15.000 soldaten heeft gegroepeerd aan de grens met Wit-Rusland, die wegen ondermijnen en bruggen opblazen. Er is iets op til. Staat Rusland op het punt de NAVO-wegen en spoorwegen vanuit Polen af te snijden en de bevoorrading van de Kievse troepen met westers militair materieel te stoppen? Staat een invasie op het punt het westen van Oekraïne te doorkruisen? Dit zou de beschieting van Lvov met Russische raketten in de afgelopen twee dagen verklaren. Sinds 25 maart, toen Oekraïne verslagen achterbleef, is het alleen nog maar nieuw leven ingeblazen dankzij 1,5 miljard dollar per maand en militaire leveringen uit NAVO-landen, bijna allemaal via Polen, waarbij Rzheszow in het zuidoosten van Polen een belangrijk bevoorradingsknooppunt is geworden. Sinds 25 maart is dit een oorlog geworden tussen Rusland en de VS, die zich verschuilen achter hun poedels in Kiev en West- en Oost-Europa.

Het eindspel lijkt in zicht. De winterse omstandigheden van november zijn over drie weken: genoeg tijd om alles op zijn plaats te krijgen. Tot die tijd kan Rusland Oekraïne murw beuken, raketten sturen en de gebouwen van de gehate Oekraïense geheime politie (SBU) in Kiev en Lvov en allerlei militaire en logistieke doelen en energiecentrales vernietigen, zonder welke Oekraïne niet kan functioneren. Rusland zal echter nog steeds zijn best doen om Private Ukraina te redden, omdat het Oekraïne wil redden, niet vernietigen.

En daarnaast is er nog een andere, uiteindelijk veel belangrijkere kwestie. Dat is de economische wereldoorlog. Pas als de VS de dollar zien vallen en failliet gaan en West-Europa begint te lijden onder stroomuitval, zullen de zaken hier in beweging komen. Op 8 oktober werd een amendement in het Europees Parlement waarin werd opgeroepen alle wegen naar vrede in Oekraïne te onderzoeken, verworpen met 436 tegen 118 stemmen. Op dit moment verkiest dus bijna 80% van het EU-parlement oorlog boven vrede. Afgelopen maart zouden de cijfers waarschijnlijk 554 stemmen tegen 0 zijn geweest. Er zit dus al beweging in. Betekent dit dat 20% van de EU al tot bezinning is gekomen? In Duitsland, Frankrijk en zelfs in heel West-Europa vinden openbare demonstraties tegen de NAVO plaats. Het is het begin.

Het eindspel voor de Oekraïne ligt dan in het verschiet. Maar naast de strijd in de Slavische provincie Oekraïne, saving Private Ukraina, is er de kwestie van saving Private Europe, ja zelfs saving Private Northern America. Dit is veel moeilijker. De Oekraïners zijn slechts 30 jaar gezombificeerd (het Galicische verre westen weliswaar 400 jaar), maar West-Europa heeft duizend jaar geleden onder de zombificatie, eerst onder het piramideschema en de afpersing van het feodalisme (“geef ons uw vee, koren en munten, of anders sturen we de ridders van het kasteel), vandaag onder het neofeodalisme (“betaal je belastingen en hou je mond, of anders snijden we je bankpasje af en ontnemen we je alles wat je leven de moeite waard maakt”).

Westerse mensen bombarderen? Nou, als je een wig kunt drijven tussen het volk en de elite, ben je begonnen. Maar het hele probleem van de westerse mentaliteit is er een van de zelfverheerlijking van de onfeilbaarheid. Het begon 950 jaar geleden, toen de westerse paus onfeilbaar werd verklaard (1), daarna sijpelde het door naar alle katholieke geestelijken, maar sindsdien democratiseerde de Reformatie de onfeilbaarheid naar westerse mannen, toen in de laatste honderd jaar naar westerse vrouwen, en in de laatste vijftig jaar naar allen die de westerse mentaliteit aanvaarden, ongeacht hun geslacht, ras, geloof en, zoals ze nu zeggen, “seksuele geaardheid”. Dit is het fundament van het totalitaire “liberalisme” van het seculiere humanisme: “Het Westen is het beste en daarom ben ik dat ook”.

Vlei jezelf in je waanideeën, als je wilt. Het houdt geen stand. Het eindspel ligt aan de horizon.

Let op:

1. Artikel 1 van de Dictatus Papae (‘Gedicteerd door de Paus’) uit 1075 luidt: De Roomse Kerk is alleen door God gesticht. Artikel 2: Alleen de paus kan met recht ‘universeel’ worden genoemd. Artikel 9: Alle vorsten zullen alleen de voeten van de paus kussen. Artikel 19: Hijzelf mag door niemand beoordeeld worden. En artikel 22: De Roomse Kerk heeft nooit gedwaald. Noch zal zij dwalen, tot in de eeuwigheid.

Vervang ‘Het Westen’ door ‘De Roomse Kerk’ en ‘De Amerikaanse president’ door ‘de Paus’, en daar heb je de hele afstamming en oorsprong van de VN, sancties, het WEF en vele andere verschrikkingen die je kunt noemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Poetin waarschuwt dat Wokeness het Westen vernietigt: Het gebeurde in Rusland, het is slecht, het vernietigt waarden

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donald
Donald
3 maanden geleden

Aha, de auteur heeft Alexander Dugin – the great awakening vs. the great reset – gelezen. Ja hoor, dit is inderdaad het eindspel tussen de nominalisten (de elite van het westen) en de realisten (rusland en de rest van de wereld). Rusland mag niet verliezen of het is zelf verloren, met de rest van de wereld op de voet volgend. En de zelfverkoren elite (in het westen) wil ook om geen prijs verliezen maar durft niet de eerste stap doen. Of de nominalisten winnen, dan is de mensheid verloren, of de realisten winnen, dan is de mensheid (tenminste voorlopig) bevreid. Het is te hopen dat dit niet middels een grote (nucleaire) oorlog beslist gaat worden. Het zijn zeker spannende tijden. Laat ik voor het beste resultaat hopen.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
3 maanden geleden

Goed artikel. Alles op een rij en geen speld tussen te krijgen. We hebben de afgelopen 50 jaar meegemaakt en snapten de rare politieke beslissingen niet. Nu snappen we ze. Agenda 2030 is de handleiding voor totale controle over alle gebieden van het leven. Niet alleen hier maar over de hele wereld. Het gaat over de wereld hegemonie van het westen (washington, wallstreet, city of london) en zijn uitgezochte en goedgekeurde puppets wereldwijd. Ons rest alleen nog nederigheid en bidden voor een goede afloop.