Ten tijde van de overname van de Talibs waren er heel wat trol-accounts die Afghanistan aanprezen als toeristische bestemming. De meeste zijn geruimd inmiddels door twitter of zijn zelf gestopt.

Ik zat een beetje door te klikken op You-Tube, en voor dat bedrijf zijn algoritmes aanpaste omdat iedereen binnen 4 filmpjes een extremistische geroodpilde nazi werd, was dat nog leuk. Tegenwoordig is YouTube dood.

De toeristen-propaganda accounts op twitter vorig jaar lieten beelden zien van het hier en daar prachtige landschap en de Talib zelf kwamen met allerlei filmpjes waarin ze ook liepen te trollen. Zo maakten ze een filmpje waarin ze ijsjes aten om Joe Biden belachelijk te maken, waren ze te zien in een sportschool, op een springkussen, en op een meer waar ze pret hadden in waterfietsen die er uitzagen als zwanen.

Ik herkende het gelijk toen ik de you-tube vid hieronder bekeek. Op mijn screenshot die ik als headerfoto gebruikt heb (ik heb met opzet het tijdstip mee-geshot) zie je dat de dames niet in boerka zijn, dat er haar zichtbaar is, en in de video zie je dat ze ginnegappen met buitenlandse mannen.

En ze werden niet onmiddellijk gestenigd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Er duiken steeds meer lachwekkende Taliban-filmpjes op vanuit Afghanistan

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
3 maanden geleden

Zelf ben ik een groot voorstander van deze
https://onemileatatime.com/news/russia-propaganda-video-usa/

Lachwekkend, maar helaas wel de spijker op de kop