Het lijkt er op dat de oranje man zich weer verkiesbaar gaat stellen. Hij is in ieder geval op tournee en organiseert weer rally’s, waar hij groot mee geworden is.

Onder Trump zou er geen oorlog gevoerd zijn met Rusland. Hij heeft de muur niet gebouwd, geen biljoen in de aftandse Amerikaanse infrastructuur gestopt zoals hij beloofde, het moeras niet leeggepompt, maar zich omringd met de Deep-State, had alleen oog voor de beurskoers en ging vervolgens kopje onder in The Swamp.

Trump heeft geen nieuwe oorlogen gestart en dat is zijn verdienste, ook al was hij niet in staat de oorlog in Syrië te stoppen. Toen hij aankondigde het leger terug te trekken kreeg hij de vinger van het Pentagon. En tot op de dag van vandaag houdt de ‘VS’ Oost-Syrië bezet en rooft het leeg.

Trump is tenminste bij zinnen, grappig en gevat, en dat kan van de teleprompt-lezende seniele marionet niet gezegd worden. Ik denk dat de Deep State met opzet Biden geïnstalleerd heeft om ons te laten zien dat ze kunnen doen wat ze willen. De ‘VS’ regime-changed al decennia elk land dat ze willen, en nu hebben ze laten zien dat ook met de VS te kunnen doen.

Dat gaat niet meer goed komen, en dat is maar goed ook. De enige hoop op redding voor de rest van de wereld is dat de VS ten onder gaat. De VS is de Grote Satan.

Trump speelde een video compilatie van Joe Biden’s blunders tijdens zijn rally in Nevada:

Als je het amusant vindt om een seniele bejaarde te zien die belachelijk gemaakt wordt door de werkelijke machthebbers, dan is dit ook een leuke video:

Echt leuk is het natuurlijk niet (ik heb oprecht medelijden met Biden, hij hoort thuis in een verpleegtehuis). Het betekent dat democratie het grootste bedrog is dat ze ons op de mouw gespeld hebben. Het is doorgestoken kaart. Een circus, zoals in “Panem et circenses” of “brood en spelen“.

Een marionettentheather, waar de poppenspelers verborgen blijven. Al hebben we natuurlijk wel een idee, want het is algemeen bekend wie alle media en alle banken in bezit hebben. En eens je die hebt beheers je de wereld. Kun je oorlogen starten of stoppen, presidenten benoemen of ontslaan (of vermoorden), immigratiestromen buigen in de richting die je wenst. Ik vraag me af hoelang het nog duurt voor we ze vrijelijk mogen benoemen.

Die tijd is niet ver meer weg naar mijn idee, omdat ze het weer eens te ver gepusht hebben.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties