Het probleem is dat de EU aangestuurd wordt door de CIA-NAVO en alle politici in de EU de bevelen van Washington opvolgen. En Washington heeft bepaald dat het Morgenthau-plan gefinaliseerd moet worden.

Rutte, Scholz, Macron, Meloni, die nieuwe pipo in Zweden, ze richten allemaal liever hun eigen land ten gronde dan dat ze lef tonen en opstaan tegen onze bezetter. Slappe homo’s zonder ballen zijn het die liever hun eigen volk uitverkopen voor een miezerig salarisje dan dat ze de geschiedenis ingaan als helden. Stelletje castraten. We worden geregeerd door flikkers en door vrouwen en dan krijg je dit. Die zijn geneigd zich te onderwerpen en geven niet om de schade die dat doet. Als ze maar gekieteld worden. Heb je al eens vrouwen gezien, of flikkers, in de top van de Chinese regering, of Iran, of Rusland? Nee, ik ook niet. En dat zijn de landen die winnen.

RT:

Rusland kan gas leveren aan de Europese Unie via een stuk van de Nord Stream 2-pijpleiding dat niet beschadigd is door de recente sabotage, heeft vice-premier Aleksander Novak aan RIA Novosti verteld.

De voormalige minister van energie beschreef de pogingen om Nord Stream 1 en Nord Stream 2 te vernietigen als opzettelijk.

“Helaas werd door sabotage één streng [van Nord Stream 2] beschadigd, en er is een onderzoek nodig om verdere beslissingen te nemen over het lot van de streng,” verklaarde Novak.

“Wat de tweede streng betreft, deze is klaar, volledig gebouwd, en als onze Europese collega’s de nodige juridische beslissingen nemen over de certificering en het opheffen van beperkingen, denk ik dat Rusland op korte termijn de nodige leveringen kan doen via deze streng van de gaspijpleiding,” zei hij.

De pijpleidingen Nord Stream 1 en Nord Stream 2 verloren op 26 september abrupt hun druk na een reeks krachtige explosies onder water voor de kust van het Deense eiland Bornholm. Het incident veroorzaakte massale gaslekken, waarbij grote hoeveelheden in zee terechtkwamen. De breuken worden algemeen beschouwd als het resultaat van sabotage door een onbekende partij.

Bullshit, we weten allemaal wie er belang bij heeft. Ik snap niet dat RT dit soort politiek correcte onzin onder al zijn artikelen zet, en dat staat echt onder alle artikelen. Ze zijn in het hele Westen geband. Het is onzin om nog te proberen de schijn van redelijkheid op te houden.

De grote grap is dat het de Grote Satan niet gaat helpen. De VS rekt alleen maar tijd.

Het ‘Westen’ is 11% van de wereldbevolking, en nu gaat de VS, 4%, de overige 7% opvreten om hun ondergang nog wat te rekken.

Het is absurd.

Nordstream - Het signaal dat Washington weet dat het de Great Game heeft verloren

Het is tijd dat Europa de blik naar het Oosten wendt, daar liggen de grondstoffen, daar zijn de handelsmogelijkheden. Het enige dat de VS nog te bieden heeft is financieel roofbankierskapitalisme op onze kosten.

De bezetting van Europa heeft lang genoeg geduurd, het is tijd dat we vrij en onafhankelijk worden, dat de laatste kolonie op aarde gedekoloniseerd wordt.

Yankee Go Home !!!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Amerikanen hielden oefeningen met onderwaterdrones bij Bornholm (Denemarken) waar Nordstream 1 en 2 opgeblazen zijn

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lefevere patrick
lefevere patrick
4 maanden geleden

ben jij daar verbaasd in, ?? wetende dat de EU word bestuurd door puppet’s van de Edomtische “Joden” ??? dan moet je echt eens de bijbel leren kennen ! ! !

Petra
4 maanden geleden

Als critiek op uw artikel zou ik alleen de naam “Margareth Thatcher” willen noemen.

Ja, vrouwen met kracht zijn een uitzondering, maar ze zijn er wel!

Dat alles wat in Europa regeringsmacht heeft beter aan de varkens gevoerd kan worden, klopt inderdaad.

De ramp die voor 100,0% door hen gecreëerd is zal Europa wegvagen van deze wereld. Als het in 2030 nog 3e wereld status heeft mogen we blij zijn.