Anthony Fauci kondigde onlangs aan dat hij zou aftreden als directeur van het NIAID na de functie bijna veertig jaar te hebben bekleed. Gedurende deze decennialange regeerperiode transformeerde de beruchte arts de openbare gezondheidszorg. Ondanks het feit dat hij sinds het begin van zijn ambtstermijn in 1968 nog nooit een patiënt heeft gezien, was hij de belangrijkste medische adviseur van zeven Amerikaanse presidenten.

Andere prestaties omvatten het doden van 300.000 mannen met het giftige AIDS medicijn AZT, het martelen van beagle puppies en het illegaal ontvoeren van wezen om ze te gebruiken als menselijke lab ratten. Fauci’s capriolen werden steeds duidelijker tijdens het COVID tijdperk. Terwijl Amerika zogenaamd de ergste pandemie aller tijden doormaakte, gaf Tony’s bureau meer dan 450.000 dollar uit aan een poging om apen transgender te maken.

Faucis NIH afdeling financierde een lab om honden te drogeren en hun hoofden op te sluiten in kooien gevuld met hongerige zandvliegen, zodat de insecten hen levend konden opeten.

Chemisch geïnduceerd transgenderisme

Sinds Fauci bij de NIH werkt, heeft hij geld gestoken in zowel frivole als duivelse projecten. Vorig jaar voerde de federale instelling bizarre experimenten uit op primaten. Functionarissen beweerden dat het doel van de studie was om vast te stellen waarom transseksuele vrouwen een hoger percentage HIV hebben. Onderzoekers namen mannelijke resusapen en dienden vrouwelijk makende hormoonbehandelingen toe, meldt downthechupacabrahole. Elke proefpersoon werd gedwongen in een kleine metalen doos te leven, terwijl technici de hulpeloze wezens voortdurend prikten.

Het waren niet alleen Beagles en apen - Faucis NIH financierde ook medische experimenten op weeskinderen in NY City

Volgens neurowetenschapper Dr. Katherine Roe zijn we getuige van “weer een zinloos, verspillend apenmartelexperiment”. Kathy Guillermo, senior vice president van People for the Ethical Treatment of Animals, zegt dat deze barbaarse proeven tienduizenden apen hebben gedood en de belastingbetaler miljarden hebben gekost.

Doomlord Fauci financierde gruwelijke wetenschappelijke experimenten waarbij de hoofdhuid van geaborteerde foetussen op ratten getransplanteerd werd

Zoals met de meeste dingen in het leven, is er altijd meer dan wat aan de oppervlakte lijkt. Men moet zich afvragen waarom wetenschappers apen gebruiken voor een HIV-studie, als apen geen HIV kunnen oplopen. Interessant is dat Big Pharma een fortuin verdient aan de LGBTQ-beweging. Naar schatting 1,3 miljoen dollar aan inkomsten wordt gegenereerd per transgender kind.

Van hormoonveranderende voorschriften tot sessies met therapeuten en talrijke “geslachtsbevestigende” operaties, is een lucratieve nieuwe business gesmeed. Het is geen wonder dat grote merken op de ‘pride’ bandwagon zijn gesprongen. Enkele van ‘s werelds grootste bedrijven hebben hun logo’s veranderd in kleurrijke regenbogen. Nou, behalve diegenen die proberen producten te verkopen in China, Rusland en het Midden-Oosten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar verkeren (VIDEO)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tim
Tim
3 maanden geleden

Gelukkig wordt deze klootzak strak voor eeuwig gemarteld in de hel heerlijk!!!

cas
cas
3 maanden geleden
Antwoord aan  Tim

@Tim
dus jij denkt dat god een sadist is?
het loon dat de zonde betaalt is de dood. niet meer, niet minder.

Tim
Tim
3 maanden geleden
Antwoord aan  cas

God is Heilig en kan de zonde niet laten schieten daar moet voor betaald worden. En de straf op de zonde is een eeuwige hel na dit leven en daar gaan demonen ook heen, want energie kan niet vernietigd worden dus worden ze opgesloten daar. En je hoeft er niet heen want Jezus heeft de prijs betaald op een gruwelijke manier en geloof daarin wetende dat je een zondaar bent en dat aan God vertellen is wat je kan redden. En als de hel niet bestaat waarom is Jezus dan gestorven..? Voor niets volgens jou dus….en de hel is Gods rechtvaardigheid de straf op de zonde die Hij haat

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Tim