One America News reporter Pearson Sharp heeft gisteren een reportage uitgezonden waarin hij beelden van beveiligingscamera’s van over de hele wereld laat zien waarop te zien is dat mensen vreemde hallucinaties hadden voordat ze instortten met wat lijkt op toevallen, waarschijnlijk een gevolg van de COVID-19 vaccins.

Nu duiken er video’s op van een angstaanjagende nieuwe aandoening die overal ter wereld opduikt.

Hieronder staan beelden van beveiligingscamera’s waarop mensen te zien zijn die lijden aan het effect van een mysterieuze aanval op hun lichaam.

In alle gevallen volgt het hetzelfde patroon, de getroffen persoon stopt met wat hij doet en kijkt om zich heen alsof hij iets ziet, draait langzaam zijn hoofd en begint met zijn armen en benen te zwaaien, schoppend en slaand alsof hij een onzichtbare aanvaller afweert.

Dit wordt gevolgd door het ineenstorten op de grond in een stuiptrekking en kronkelen in oncontroleerbare spasmen. De incidenten van deze bizarre en angstaanjagende nieuwe ziekte komen uit het niets. Nu wordt het vastgelegd door cctv’s over de hele wereld…

Om eerlijk te zijn is het niet duidelijk of deze incidenten verband houden met de injecties, maar gezien het alarmerende aantal en de gruwelijke bijwerkingen van het vaccin is het niet moeilijk te geloven.

Peer-reviewed studies tonen aan dat maar liefst 94% van de covid geïnjecteerden abnormaal bloed hebben. Bloed dat niet meer normaal functioneert.

Onderzoek vindt dat 94% van de gevaccineerden bloedklontervorming hebben en vreemde deeltjes

De wetenschappers zeiden dat ze buitengewoon afwijkende stoffen in het bloed vonden die gigantische vreemde structuren begonnen te vormen. De onderzoekers concludeerden dat deze resulaten nog nooit eerder zijn waargenomen in een vaccin en dat Pfizer en Moderna moeten vertellen wat ze precies in deze vaccins stoppen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


20 video’s van mensen over de hele wereld die omvallen (en misschien zelfs dood neervallen)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
3 maanden geleden

Erg griezelig.
Doet mij denken aan het artikel van Xandernieuws van vandaag.
De put des afgronds

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Combi van CERN, HAARP, 5G en vaccins?
Eergisteren hoorde ik voor zeker een half uur lang straaljagers over vliegen. Ik woon vlakbij een oefengebied waar straaljagers oefenen boven de Atlantische Oceaan en zie en hoor ze regelmatig vliegen. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Verschillende geluiden, dus verschillende types. Sommigen brullend, anderen gierend. Met tussenpozen van enkele minuten volgden zij elkaar op. Zij vlogen zonder lichten. Ik heb buiten naar de hemel gekeken terwijl ik hoorde hoe zij overvlogen, maar ik zag niets. Het meoten er honderden zijn geweest.Er staat iets groots te gebeuren.

Petra
3 maanden geleden

Hoe vaak is al niet gemeld dat de LNP de bloed hersen barrière overbruggen en dus in de hersenen komen?

Deze filmpjes zijn daar niet los van te zien.

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

We weten nu toch wat ze in de vaccins stoppen ? Kijk even terug naar jullie eigen bericht over Poornima Wagh en de 18 wetenschappers wereldwijd die de vaccins bestudeerd hebben en zeggen aangetoond te hebben dat ze allemaal dezelfde chemische giftige rotzooi bevatten, van batch tot batch alleen wat verschillend in concentratie ! Waarom hoor of zie ik daar niets meer van ? Nergens eigenlijk !? Dat was een belangrijk en cruciaal punt en bericht ! Was het misschien toch fake ? Dan zou het ook van belang zijn dat ons mee te delen !!!