Die nep-nationalisten zijn aangelijnde schoothondjes van Washington, eerder gaven ze na hun verkiezingsoverwinning al aan de massa-immigratie niet te willen stoppen, terwijl dat het belangrijkste punt is waar ze op verkozen zijn.

De Zweedse kiezers zijn gruwelijk beduveld.

Zweden ruilt WEF-premier Magdalena Andersson in voor WEF-premier Ulf Kristersson - Anti-immigratiepartij SD accepteert immigratie

Eerder werd bekend dat de leidingen van Nord Stream 2 niet ernstig beschadigd zijn en zonder veel moeite in gebruik genomen kunnen worden. En gisteren meldde SVT Nyheter dat volgens een Noorse deskundige, in navolging van Gazprom, dat reparatie van Nord Stream geen probleem zal zijn.

In opdracht van de Yanks mag Nord Stream nu niet in gebruik genomen of gerepareerd worden.

Het intensiveren van de (Amerikaanse) relatie met Zweden komt rechtstreeks uit het RAND-rapport:

Fria Tider:

De nieuwe voorzitter van de Commissie buitenlandse zaken, Aron Emilsson (SD), “ziet vooruit” dat de toekomstige regering van Zweden reparaties aan de schijnbaar gesaboteerde Russische gaspijpleidingen in de Oostzee kan verbieden, meldt Ekot.

Om reparaties aan de Nord Stream-leidingen mogelijk te maken, moeten de Deense en Zweedse regeringen groen licht geven.

De schade is opgetreden in de respectievelijke economische zones van de twee Scandinavische landen.

De gematigden, de christen-democraten en de Zweedse democraten zijn allemaal tegenstanders van Nord stream 2.

SD-politicus Aron Emilsson, die de zware functie van voorzitter van de commissie buitenlandse zaken heeft gekregen, zegt tegen Ekot dat de regering in Zweden heel goed een einde kan maken aan alle reparatieplannen.

Ook Hans Wallmark (M) sluit niet uit dat een regering onder leiding van Ulf Kristersson zo’n besluit kan nemen. Hij wil echter eerst even wachten.

– Het is geen geheim wat we te zeggen hebben over Nord Stream als het wapen voor het veiligheidsbeleid waar het voor wordt gebruikt. Maar het is belangrijk dat autoriteiten met een juiste basis komen, zegt Wallmark tegen Ekot.

Wie er achter de sabotage van Nord-Stream, is onduidelijk. In de westerse media wordt beweerd dat het de Russen moeten zijn die om de een of andere reden hun eigen gaspijpleidingen hebben opgeblazen, terwijl anderen de verdenkingen naar het Westen richten.

Zweden heeft het zeegebied rond het lek in de Zweedse economische zone afgesloten. Eerder is gemeld dat schepen van de Zweedse marine het gebied bevaren in de dagen voor de explosies en hun zenders uitschakelden toen ze de specifieke locaties naderden waar de explosies toen plaatsvonden.

De sabotagedaad die tot doel had West-Europa te vernietigen kan niet plaatsgevonden hebben zonder medeweten van Denemarken en Zweden, die het gebied continu monitoren.

Zweden zit nog in de toetredingsfase tot NAVO-lid en valt nu al zijn mede-leden aan. Het is een mooi moment om een beroep op Artikel 5 te doen. Aan de ene kant van de streep staan de VS, het VK, Denemarken, Zweden, Polen en aan de andere kant Duitsland, Frankrijk, Nederland.

De Verenigde Staten verklaren Rusland, Duitsland, Nederland en Frankrijk de oorlog

Als Duitsland ooit de ballen groeit om te zeggen wie het gedaan heeft (ze zijn nog steeds stil), en natuurlijk weten ze het dan ontploft de NAVO en de EU. Van het laffe hondje Rutte hoeven we niks te verwachten. Maar waar kiest Duitsland voor; Is het bereid terug te keren naar de middeleeuwen om Washington maar niet voor het hoofd te stoten?

Zelfmoord plegen omdat je bezetter dat eist, of in opstand komen. Dat is de vraag.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland en de EU hebben een oorlogsverklaring overhandigd gekregen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Het is tijd om Zweden de oorlog te verklaren en ze even duidelijk te maken dat ze nu echt veel te ver zijn gegaan!

It's me
It's me
5 maanden geleden

Totale oorlog is de beste optie en dan eerst Amerika en Engeland volledig te vernietigen.

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  It's me

comment image

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Hoeveel duidelijker kan het nog worden dat de NAVO de pijpleidingen heeft opgeblazen?

Hoeveel duidelijker kan het nog worden dat onze “westerse democratie” een schijnvertoning is waarachter de duivelaanbidders hun zin doen?

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

De opgeblazen leidingen liggen in internationale gebieden.
Zweden heeft daar niets te vertellen