Tijdens een interview met USA Watchdog in juni voorspelde Dr. David Martin dat 700 miljoen mensen wereldwijd zullen sterven als gevolg van de Covid-injecties. Hij baseerde zijn schatting op de visie van de Wereldgezondheidsorganisatie over het “Decennium van de Vaccins” (“DoV”).

De DoV-visie van de WHO heeft geleid tot een samenwerking waarbij Bill Gates’ GAVI zitting heeft in de leidinggevende raad. Het Global Vaccine Action Plan (“GVAP”) – goedgekeurd door de 194 lidstaten van de Wereldgezondheidsvergadering in mei 2012 – kwam voort uit de samenwerking, meldt The Expose.

De “leiders” die het GVAP hebben opgesteld zijn de Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance, UNICEF, United States National Institute of Allergies and Infectious Diseases en de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”).

Wij publiceerden eerder een artikel over het interview van Dr. Martin met USA Watchdog, maar wij vinden het belangrijk de lezers te herinneren aan de omvang van de geschatte sterfgevallen door het biowapen dat Covid-vaccin wordt genoemd. Het aantal dat zou kunnen sterven door Covid injecties is mogelijk al in 2011 bekend gemaakt toen de WHO hun “decennium van vaccins” aankondigde. De doelstelling voor het decennium van vaccinatie was een vermindering van de wereldbevolking met 15%, wat zou neerkomen op ongeveer 700 miljoen doden.

Sommigen vinden dit aantal doden misschien overdreven, maar Dr. Martin is niet de enige die alarm slaat. Dr. Robert Young schatte in augustus 2021 dat wereldwijd al 500 miljoen mensen gewond waren geraakt, met mogelijk 35 miljoen doden, als gevolg van Covid-injecties. Een jaar later, in augustus 2022, schatte Steve Kirsch het aantal doden door Covid-injecties op 12 miljoen, gebaseerd op een schatting van één dode per 1000 doses – “we doden bijna 10.000 mensen per dag”, schreef hij. In augustus stelde Peter Halligan, door gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen, dat er wereldwijd wel 20 miljoen mensen waren gestorven door Covid-injecties, terwijl nog eens 2,2 miljard mensen verwondingen hadden opgelopen – wat impliceert dat we nog maar net begonnen zijn.

Deskundigen schatten dat er al 20 miljoen doden zijn door COVID-vaccinatie en meer dan 2 miljard gewonden

En tenslotte hebben we de psychopaat Bill Gates zelf. In 2009 berichtte The Guardian over de eerste bijeenkomst van de Good Club, de naam voor de kleine wereldwijde elite van miljardair-filantropen, waaronder Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller en Ted Turner.

Verminder de wereldbevolking: Geheime 2009 bijeenkomst van de Miljardairs Good Club

“De onderwerpen waren gericht op onderwijs, noodhulp, hervorming van de overheid, de verwachte diepte van de economische crisis en wereldwijde gezondheidskwesties zoals overbevolking en ziekte,” schreef The Guardian.

En hier is een herinnering aan wat Gates het jaar daarop tijdens TedTalks in 2010 zijn visie op “innoveren tot nul” verkondigde:

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat worden er ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat misschien met 10 of 15 procent verminderen.” [tijdstempel 04:32]


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie zal leiden tot ontvolking

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Ach, Dr. David Martin weet het echte aantal ook niet, maar waar het om gaat is dat we een ramp van ongeëvenaarde proporties moeten verwachten.

Extreem veel doden, maar ook extreem veel mensen die permanent ziek en dus arbeidsongeschikt zullen worden. M.n. met dat laatste moeten we rekening houden.

We gaan van een maatschappij met te veel gepensioneerden naar een maatschappij met bijna geen gepensioneerden, want die zijn overleden, maar met extreme arbeidsongeschiktheid. Dat zal zeker geen verbetering zijn!

Hagar
Hagar
5 maanden geleden
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

En het Belgische Haat en Leugens Netwerk (hln.be) bericht dat er nu 45% meer “coronapatiënten” op intensive care liggen, dan vorige week.

Vorig jaar zou dit cijfer direct leiden tot een totale lockdown van de samenleving, en iedereen zou onder dwang naar de gifspuitzalen worden geleid, maar dit jaar kraait er geen haan over, want nu is de oorlog tegen Rusland de nieuwste media-hype.