De liberalen van Trudeau hebben een contract van 105,3 miljoen dollar voor de ontwikkeling van een bekende digitale identiteitskaart voor reizigers – en het Wereld Economisch Forum (WEF) is projectpartner.

Conservatief parlementslid en tweevoudig leiderschapskandidaat Leslyn Lewis ontdekte de bekentenis in een vraag in een bestelformulier, ondertekend door minister van Vervoer Omar Alghabra, meldt The Counter Signal.

In het antwoord gaf Transport Canada toe dat het WEF een van de verschillende partners is voor het project Known Traveler Digital Identity (KTDI) van de federale regering, dat over een periode van vijf jaar 105,3 miljoen dollar zal kosten.

“Het is niet langer een complottheorie – het is een contractueel feit”, schreef Lewis op Twitter.

Transport Canada kondigde het KTDI-project in januari 2018 aan.

Volgens de Order Paper reactie: “Dit project is gebaseerd op vrijwillige bijdragen van projectpartners. Alle projectpartners zijn verantwoordelijk voor hun respectieve kosten in verband met deelname. Tot de projectpartners behoren: de regering van Canada, de regering van Nederland, Air Canada en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Toronto, Montreal en Schiphol International Airport, en het Wereld Economisch Forum.” (mijn vet)

Het doel van het digitale vaccinatiepaspoort was de EU-burgers te domesticeren - EU-parlementslid Cristian Terhes

De begroting 2021 stelde 105,3 miljoen dollar voor over vijf jaar, te beginnen in 2021-22, voor Transport Canada om samen te werken met internationale partners om de Known Traveler Digital Identity verder te bevorderen.

Het WEF zegt dat het, samen met zijn partners, momenteel bezig is met “het testen van componenten van het KTDI-concept in een reële, grensoverschrijdende context om het concept verder te verbeteren en toekomstige pilots te informeren. De bevindingen van de proef zullen ook bijdragen aan de ontwikkeling van beste praktijken en normen in samenwerking met internationale regelgevende en normerende instanties en de industrie.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
3 maanden geleden

dat is dus landverraad

It's me
It's me
3 maanden geleden

Wat zou ik er voor geven om mij uit te leven op deze twee pedofielen, hun hele kop tot pulp slaan.

Bob Fleumer
Bob Fleumer
3 maanden geleden

Dan ben 84 jaar geworden en altijd de lasten gedragen die de overheid mij heeft opgelegd, nooit failliet gegaan en 2 goede burgers op deze wereld gezet en dan kom je tot de ontdeking dat je land geleid wordt door een criminele bende die ons land verraad aan buitenlandse krachten waarvan ze zelf niet door hebben hoe destructief die zijn. tel je zegeningen?