Vijftig procent van de jonge volwassenen die myocarditis krijgen door het Covid-19 vaccin zal binnen vijf jaar overlijden, volgens voormalig lid van het Eastern Ontario COVID Response Team, Dr. Chris Alan Shoemaker.

In een recente aflevering van “The Ben Armstrong Show,” sprak de gastheer over de mogelijke gevolgen op lange termijn van het COVID-19 vaccin die men nog moet zien gebeuren. Volgens de gegevens van Shoemaker is ongeveer 95 procent van de mensen op intensive care afdelingen volledig gevaccineerd – wat logisch is aangezien hun immuunsysteem nu beschadigd is, meldt The Expose.

Shoemaker is een bevoegd arts met 45 jaar ervaring en heeft gewerkt in de spoedeisende geneeskunde, de familiepraktijk en op militaire bases. Zijn werk in de directe patiëntenzorg in de West Ottawa COVID Care Clinic en het Eastern Ontario Response Team voor COVID-19 en zijn ervaring met de vaccins hebben hem ervan overtuigd dat het vaccin giftiger is dan het virus. Giftiger, schadelijker en dodelijker, vooral op lange termijn omdat het de T-cellen beschadigt.

“Je T-cellen zijn een belangrijk onderdeel van je immuunsysteem om virussen en kanker te bestrijden. Het zal je snel of langzaam doden,” legt Shoemaker uit.

“Het maakt dat je vier keer meer kans hebt om COVID te krijgen. De laatste acht maanden is 95 procent van de mensen op de IC volledig gevaccineerd. De gevaccineerden zijn geschaad. Hun immuunsysteem is beschadigd. Stop met het beschadigen van je immuunsysteem. Je houdt de pandemie alleen maar in stand.”

Dokter onthult: Mensen die gevaccineerd zijn hebben 4x meer kans om Covid te krijgen, 95% van de mensen op de IC zijn volledig gevaccineerd (Interview)

Bovendien vindt Shoemaker dat de vaccins vooral gevaarlijk zijn voor kinderen en roept hij de Canadese regering op om alle COVID-prikken voor hen stop te zetten.

“Houd uw naalden uit de schouders van onze kinderen. De medische feiten hierover staan buiten kijf. Kinderen krijgen nul hulp door deze vaccins,” zei hij tijdens een weekenddemonstratie vanuit Londen, Ontario. “Het doodt twee op de 1000 binnen een jaar. Wilt u dat uw kind één van die twee is die zal sterven?”

Het Britse Office of National Statistics bracht onlangs een rapport uit dat de gruwelijke tol van het vaccin voor kinderen laat zien. Na bestudering van de eerste acht maanden van vaccinatie, in de hoop op een vermindering van 10 procent van het aantal sterfgevallen, vonden ze het tegenovergestelde: Dubbel gevaccineerde kinderen stierven 5.200 procent meer dan niet-gevaccineerde.

“Uw 10- tot 14-jarige heeft nu, volgens bewezen statistieken uit het Verenigd Koninkrijk, 100 keer meer kans om in de volgende zes maanden te sterven dan een niet-gevaccineerd kind. Dit is een verschrikkelijk getal,” zei Shoemaker over de gegevens.

In Zuid-Afrika, waar de vaccinatiegraad slechts zes procent bedraagt, zijn de gevallen van COVID-19 minimaal.

Maar in Israël en Nieuw-Zeeland, waar de vaccinatiegraad extreem hoog is, stijgen de ziektecijfers.

“Het is allemaal troep. Er zitten slechte dingen in. De toxiciteit van dit door mensen ontworpen genoom dat in je schouder wordt geïnjecteerd is 100 keer erger dan het krijgen van het virus,” zei Shoemaker. “De injecties gaan rechtstreeks je bloedbaan in, je beenmerg, je hersenen, je hartspier, eierstokken, testikels.”

Het blijkt ook dat COVID-19 vaccins jonge artsen doden in Canada, waar 38 artsen onder de 50 jaar stierven in een tijdsbestek van 40 dagen. “Velen van hen stierven binnen 10 dagen na hun vierde prik. Ze volgden gewoon de regels. Het waren goede mensen,” zei Shoemaker.

De doodsstatistieken zijn te vernietigend, en volgens Shoemaker werken de vaccins niet eens.

Shoemaker riep Canada’s topambtenaren op de vaccins te verbieden om kinderlevens te redden. “Jullie vermoorden kinderen in Canada door ze deze vaccinaties op te dringen,” zei hij.

Hij smeekte de Canadezen ook om op te staan tegen de regering. “Ze houden jullie voor de gek. Ze houden een mythe in stand. Ze maken jullie niet veiliger.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europa registreert officieel een schokkende 691% oversterfte onder kinderen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
5 maanden geleden

Dat de gifprikken niet goed zijn en tot veel doden zullen leiden is duidelijk.

Hoe dat er de komende jaren uit gaat zien is volstrekt onduidelijk. Dit is een ongecontroleerd experiment op de mensheid en er is maar één manier om er achter te komen wat de gevolgen zijn: afwachten en zien.

Behalve doden zullen we ook dramatische aantallen zieken en gewonden krijgen die allemaal verzorging nodig zullen hebben.

De maatschappelijke gevolgen daarvan zullen groter zijn dan de gevolgen van de doden.