Vorige week arriveerde een “luxe en duur 5-sterren” cruiseschip in de Amsterdamse haven, waar 1000 asielzoekers werden opgevangen. De MS Galaxy, die de Nederlandse regering heeft gehuurd met het zuurverdiende geld van haar burgers, zal minstens zes maanden in de haven blijven.

Eind augustus kondigde de gemeente aan dat het schip naar Amsterdam zou komen om illegalen op te vangen en zo het aanmeldcentrum in Ter Apel te ontlasten, meldt RAIR. Dienovereenkomstig vertrok de MS Galaxy op 10 september uit de Zweedse hoofdstad Stockholm en kwam op zondag 25 september rond 15.30 uur aan in de haven.

Normaal is er plaats aan boord voor 2800 vakantiegangers, maar nu bezetten duizend illegalen het luxe schip. De regering kan het aantal illegalen nog met minstens 1500 verhogen.

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers gaat het schip beheren en zorgen voor “dagbesteding en onderwijs”. Daarnaast kunnen de illegalen genieten van “een warme hut voor twee personen, wifi en een eigen douche en toilet.”

Sinds de “asielzoekers” aan boord van het cruiseschip zijn gegaan, hebben ze video’s van zichzelf gepost die het publiek woedend hebben gemaakt. Nieuwslezeres Raisa Blommestijn uitte haar woede op Twitter:

Als migrant naar Nederland komen en hier genieten van een luxe cruiseschip en verzorgde maaltijden. Snel, roep al je vrienden op om ook te komen! Intussen staan Nederlanders jaren op de wachtlijst voor een woning en kunnen boodschappen en energie niet betalen. Grofschandaal.

Ook PVV-leider Geert Wilders is woedend dat Nederlandse burgers lijden terwijl asielzoekers worden opgevangen. De leider plaatste een reeks Tweets waarin hij zijn grieven lucht:

Alles is gratis voor asielzoekers. Lekker warm eten, verwarming en verzorging. Alles voor niets op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in de luiers zitten door gebrek aan zorgpersoneel.”

In een ander bericht op sociale media verweet Wilders de regering dat zij niet zorgt voor het hongerprobleem van haar eigen burgers, maar in plaats daarvan het geld van het land uitgeeft aan illegalen.

Wilders legde bloot dat veel van de zogenaamde asielzoekers niet meer zijn dan economische migranten, niet mensen die vrezen voor hun leven en een oorlog ontvluchten:

Hieronder staat een verzameling filmpjes die door illegalen zijn gemaakt als reclame voor de super-de-luxe vijfsterrenopvang op cruiseschepen in Nederland:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Brits risicoadvies- en inlichtingenbureau voorspelt opstanden in Nederland

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

En het feit dat ze daar op een peperdure 5-sterrenboot zitten op onze kosten is nog niet eens het ergste.
Het ergste is dat ze, nadat hun papiertjes in orde zijn, van de boot afkomen en zich gaan mengen onder onze mensen, en nog meer van hun soort gaan importeren, en zo ons volk zullen overwoekeren en voor eeuwig zullen uitroeien.

Johan
Johan
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

Buiten dat ze zich mengen onder “ons” volk zijn er ook van die (s)linkse snollen (wiggers) die zich gaan vermengen met deze lieden.

http://www.pentahof.nl/Rassenvermenging.htm

Dee
Dee
1 maand geleden

Tja, ik wilde vanmorgen pinnen, bleek dat de belastingdienst 600 euro van mijn rekening heeft gehaald. En dat, terwijl ik afgelopen week, toen ik bericht kreeg, een betalingsregeling heb voorgesteld. Maar ja, ik woon in Portugal, dus communicatie is nogal langzaam als het hen uitkomt.
Nou ja, nu heb ik dus nog 70 euro over om de komende 3 weken van te eten. Ik had mijn huur en elecrta al betaald en een gasfles gekocht voor de komende maand. Mijn ex en mijn dochtertje komen aanstaande zaterdag, en ik heb hen vanwege de cojona shit al 3 jaar nit gezien. Nu weet ik niet wat ik haar kan aanbieden komende week.
Ik had nog zo gespaard voor de komst van mijn dochter zodat ik haar iets zou kunnen bieden. Maar dat is nu, door de staat der Nederlanden, in naam der koning! Helemaal door de neus geboord. Fuck you vernederland! En nogmaals bedankt!!! Ik verbreek hierbij al mijn resterenende banden me dit mafiose KUTLAND!!! (Voortaan gaat ALLES naar mijn Portugese rekening).
Wat een klootzakken om mijn halve inkomen zonder aankondiging zomaar van mijn rekening af te schrijven!!!
Wat moet ik eten? Lucht?