Een tragische Twitter draad (archief link, ThreadReader) van een Indiase verloskundige Dr. Rajesh Parikh.

Dr. Parikh benadrukt de gevaren van Covid door ons een pasgeborene te tonen, die lijdt aan ademnood en “Witte Longen”, niet in staat om te ademen, dringend overgebracht naar de NICU vanwege MIS-N, “Multisystem Inflammatory Syndrome-neonates”, meldt Igor Chudov.

Net als voor mij geldt is Engels niet de moedertaal van Dr. Parikh, en zijn tweets bevatten veel spelfouten. Toch heb ik hem gecontroleerd, en hij is echt. Dr. Parikh opende zijn Twitter account vóór de pandemie. Voor 2020 postte hij verschillende zeer persoonlijke overpeinzingen voor zijn toen nog kleine aanhang, maar uit zijn eerdere berichten blijkt duidelijk dat hij een medisch persoon is.

Terugkomend op het verhaal van de lijdende pasgeborene, laat Rajesh ons de röntgenfoto van het kind zien, waaruit duidelijk blijkt dat er goede redenen zijn om op de NICU te zijn!

Merk terloops op dat de moeder volledig gevaccineerd was.

De behandelend kinderarts (die dit specifieke kind behandelt) Dr. Jainish Bhandari heeft ook een Twitter account en legt ons in zijn antwoord uit:

Dr. Bhandari legt ons, aan de hand van dit voorbeeld als een patroon dat hij in zijn praktijk ziet, en onder verwijzing naar zijn vroegere ervaringen, uit dat deze MIS-N-gevallen hetzelfde patroon volgen:

  • Geen tekenen van Covid-infectie bij gevaccineerde moeders.
  • Hoge “anti-Spike” (S1) antilichaam aantallen bij baby’s.
  • Ongestoorde zwangerschap, tot het moment dat de baby wordt geboren, met disfunctionele longen, de baby kan niet zelfstandig ademen, en de pasgeborene wordt aan de hoogste beademingsapparatuur gehangen.

Let wel, de anti-spike antilichamen worden niet alleen geproduceerd door een Covid infectie maar ook door het Covid vaccin! En de specifieke moeder was gevaccineerd! De dokter laat, behulpzaam, het testresultaat voor spike antilichamen van de baby zien:

klik voor groter

Een positieve test voor “S1 spike antibody” kan worden veroorzaakt door een Covid-infectie, maar ook door vaccinatie. Gevaccineerde mensen ontwikkelen alleen een reactie op het “spike-eiwit”, aangezien dat het enige deel van het virus is dat aan het immuunsysteem wordt aangeboden (en toevallig ook op vele manieren toxisch is).

Dr. Parikh zegt dat hij al 4 van de 5 zuigelingen heeft verloren aan deze verbijsterende aandoening:

Dr. Bhandari werd de voor de hand liggende vraag gesteld:

Stop even en besef hoe belachelijk dit is. We hebben een stervend kind met MIS-N, geboren uit een gevaccineerde moeder die nooit symptomen had van Covid, en geen positieve test, en toch geven de artsen Covid de schuld!

Nu, ik ben geen dokter, dus ik waak ervoor om diagnoses, behandelingen, enz. in twijfel te trekken. Maar ik weet genoeg om “Covid” de schuld te geven als bij de gevaccineerde moeder nooit Covid is vastgesteld en zij zich nooit ziek heeft gevoeld, en om “antilichamen tegen spike-eiwitten” te noemen bij een moeder die gevaccineerd is met een vaccin op basis van spike-eiwitten.

Zijn ze volledig openhartig hier? Wat denkt u?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europa registreert officieel een schokkende 691% oversterfte onder kinderen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties