De Schotse regering heeft een onderzoek aangekondigd naar waarom de sterfte onder pasgeborenen hoger was dan verwacht in zowel september 2021 als maart 2022, zoals gepubliceerd door Public Health Scotland.

Healthcare Improvement Scotland heeft van de Schotse regering de opdracht gekregen om de hoge incidentie van sterfte onder pasgeborenen in het land te onderzoeken, meldt The Gateway Pundit.

“Het onderzoek zal betrekking hebben op alle gemelde sterfgevallen in Schotland tussen 1 april 2021 en 31 maart 2022 om na te gaan of er iets is dat kan hebben bijgedragen aan de stijging. Alles wat wordt vastgesteld, zal worden gebruikt voor aanbevelingen en acties om de kwaliteit van de zorg voor moeder en baby te verbeteren”, aldus het persbericht.

“Zodra het onderzoeksteam is gevormd, zal het naar verwachting niet langer dan zes tot negen maanden duren om het werk te voltooien”, voegde het eraan toe.

Het aantal sterfgevallen onder zuigelingen jonger dan vier weken steeg tot ten minste 18 in maart (4,6 per 1.000 geboorten) en zelfs 21 in september (2021) (4,9 per 1.000 geboorten), aldus de Scottish Daily Express.

“Elk sterfgeval is een tragedie voor de betrokken families, daarom heb ik me eerder dit jaar verbonden tot deze herziening om uit te zoeken of er een reden is voor de stijging,” zei minister van Volksgezondheid mevrouw Todd.

“Ik begrijp hoe moeilijk deze tijd is voor iedereen die hierdoor wordt getroffen en ik wil hen aanmoedigen om desgewenst steun te zoeken. Er is informatie over organisaties en hulp beschikbaar op de National Bereavement Care Pathways Scotland en ook op de website van de Schotse regering.”

Meer van Scottish Daily Express:

Hoewel de sterftecijfers onder zuigelingen van maand tot maand verschillen, bedraagt het gemiddelde onder pasgeborenen iets meer dan twee per 1.000 geboorten, waarbij neonatale sterfte wordt gedefinieerd als overlijden binnen 28 dagen na de geboorte.

Dit is de tweede keer sinds het begin van de huidige registratie in juli 2017 en de tweede keer in zes maanden tijd dat de neonatale sterfte 4,8 per 1000 levendgeborenen bereikte, ruim boven een bovenste waarschuwingsdrempel die bekend staat als de “controlegrens”.

Coronavirus werd verdacht van het spelen van een rol, maar deskundigen, terwijl het beschrijven van de cijfers als “echt verontrustend” niet direct gekoppeld aan het virus.

De herziening zal geen zaken dupliceren die het onderwerp zijn, of zijn geweest, van andere beoordelingen, onderzoeken of audits.

Dr. Sarah Stock, expert in maternale en foetale geneeskunde aan de Universiteit van Edinburgh, zei eerder dit jaar tegen een nationale krant: “Ik denk dat de cijfers echt verontrustend zijn en ik denk niet dat we weten waarom.

“Wat we wel weten is dat het geen neonatale Covid is – het aantal Covid-19 infecties bij baby’s is zeer laag en het aantal sterfgevallen door Covid is gelukkig zeer klein, dus dit is geen Covid bij baby’s.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Albatros
Albatros
5 maanden geleden

Nou mevrouw Todd, snelle conclusie maar vooral snelle actie hierop
Eerst een onderzoeksteam samenstellen, dat duurt wel even en dan nog 6 tot 9! maanden wachten op de uitslag…..intussen gaat het spuiten gewoon door