Albert Bourla, CEO van Pfizer, zou op 10 oktober voor een commissie van het Europees Parlement getuigen over de vaccinovereenkomsten. Maar hij zal daar niet verschijnen, in plaats daarvan stuurt hij een onbetrokken manager. Dit getuigt van een totale afstandelijkheid van de elites, vooral omdat ook de EU-Commissie zich afzijdig houdt, meldt Report24.

Wat heeft de CEO van Pfizer, Albert Bourla, te verbergen? Zoals het politieke tijdschrift “Politico” meldt, zou Bourla getuigen voor de speciale Covid-19 commissie van het Europees Parlement. Verwacht werd dat hij daar een hardhandig verhoor zou krijgen over de controversiële miljardencontracten voor vaccins die hij en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen in het geheim hebben gesloten. Maar Bourla zal niet verschijnen en de kritische vragen onder ogen zien.

Deze parlementaire commissie van de EU, zo meldt Politico, ontmoet onder meer degenen die verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van het controversiële experimentele vaccin Covid, alsmede leidinggevenden van de farmaceutische industrie. Onder hen zijn de CEO van Moderna en topmanagers van AstraZeneca en Sanofi, aldus het tijdschrift. Er moeten lessen worden getrokken om te reageren op toekomstige pandemieën, aldus het verslag.

Miljardendeal met BioNTech en Pfizer: zo corrupt is Ursula von der Leyen

De voorzitter van de commissie, het Belgische parlementslid Kathleen Van Brempt, zei in een gesprek met het politiek tijdschrift dat zij de beslissing van Bourla om niet te komen en zijn verantwoordelijkheid te nemen “ten zeerste betreurde”. Zij was vorige week al op het hoofdkantoor van BioNTech – het bedrijf dat samen met Pfizer het experimentele mRNA-vaccin ontwikkelt en produceert.

Pfizer zelf zei volgens het rapport dat het een andere manager, Janine Small, stuurde als vervanger. Zij is de voorzitter van de onderneming voor ontwikkelingsmarkten en heeft dus niets te maken met de overeenkomsten en contracten met de Europese Unie betreffende de mRNA-geninjecties.

Kritiek van de Europese Rekenkamer

De Europese Rekenkamer had al eerder kritiek op de manier waarop de Europese Commissie onder leiding van Ursula von der Leyen de aanschaf van deze vaccins heeft aangepakt. Met name wat betreft de bestelling van maximaal 1,8 miljard doses mRNA-vaccin van Pfizer/BioNTech in mei 2021, die door de voorzitter van de Commissie eigenhandig en in het geheim is uitgevoerd. Volgens het Hof was dit een afwijking van de normale praktijken. Normaal gesproken is er namelijk een gezamenlijk onderhandelingsteam, bestaande uit ambtenaren van de EU-Commissie en de EU-lidstaten, dat eerst overeenkomstige verkennende gesprekken voert.

Ursula von der Leyen beschuldigd van wanbeheer en corruptie bij aankoop dodelijke Pfizer vaccins

Maar de EU-Commissie, onder leiding van von der Leyen, blijft hardnekkig weigeren om het Comité documenten te overhandigen over de gesprekken en onderhandelingen met Pfizer. Er zijn geen notulen, geen namen van geraadpleegde deskundigen en niets over de overeengekomen voorwaarden of enig ander bewijs – helemaal niets. En dat niet alleen: het hoofd van de EU-Commissie heeft zelfs alle e-mailcorrespondentie en sms-berichten die met Bourla hebben plaatsgevonden, gewist.

Wat we hier zien is eigenlijk ongekend brutaal en maakt duidelijk dat de EU-Commissie volledig doorgedraaid is. Een afstandelijke elite die denkt zonder enig gevoel voor rechtvaardigheid of schaamte. En dat niet alleen: de verantwoordelijken kunnen hiervoor niet eens ter verantwoording worden geroepen, hoewel de gezondheid van miljoenen mensen en enkele miljarden euro’s belastinggeld hier op het spel staan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europarlementslid toont sterk geredigeerd Big Pharma-contract – Wat verbergen ze?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Ik zou zeggen: leg Bourla en Ursula von der Soros maar op de pijnbank, en leg de tangen en priemen al maar in de gloeiende kolen.

G Reinders
G Reinders
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

pak dat zooitje maar op die ook in brussel zitten in het parlement om ook hun de duimschroeven aan te draaien waarom ook zij de bevolking uit willen DUNNEN

Edwin
Edwin
5 maanden geleden

https://brandnewtube.com/watch/jew-admits-that-white-genocide-is-the-only-way-for-there-to-be-world-peace_5RWxWrGJZwLuYiL.html

CEO’s van de big pharma gifmengers:
Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)