Jaren voor de uitrol van PSYOP-19 hadden de gebruikelijke verdachten in de CIA, Rockefeller en Gates stichtingen, de WHO, WEF, CFR, VN enz. simulatieoefeningen gehouden, noodscenario’s voor een pandemie opgesteld en witboeken geschreven die voorspelden dat 2 jaar nadat hun “hypothetische” vaccins waren ingezet tegen hun SPARS “pandemie” de waarheid over hoe dodelijk die vaccins waren algemeen bekend zou worden, schrijft de 2e slimste man ter wereld.

Nu we de tweede verjaardag van DEATHVAX™ naderen, mogen er eindelijk onderzoeken worden gepubliceerd in vaktijdschriften die aantonen dat deze door EUA gemodificeerde mRNA gentherapieën in feite biowapens zijn met een trage dodelijke werking:

Net als in de SPARS-oefening speelt ons echte wereldwijde eugenetica-programma zich precies zo af als de Cabal had gepland; namelijk, de dodelijkheid van de reactie (“vaccin”) op het gefabriceerde probleem (massaal veroorzaakte “pandemische” angst) leidt de mensheid nu naar de oplossing (de criminele marionetten van de één wereld regering moeten worden opgeofferd om de hypergecentraliseerde technocommunistische Grote Reset in te luiden).

Het is juist omdat het te laat is om de klok terug te draaien en de miljarden en miljarden genetisch gemodificeerde mensen, die DEATHVAXXED™ zijn, te ont-injecteren – waarbij de weigeraars op dit punt een verloren zaak zijn door hun weigering tot “vaccinatie” – dat de verspreiding van deze gruwelijke waarheden nu eindelijk het daglicht mag zien.

Alles gaat precies volgens plan.

Verwacht veel meer studies die deze dodelijke injecties blootleggen.

Verwacht dat meer en meer landen hun beleid tegen deze dodelijke injecties zullen herzien:

Verwacht een toename van het sterftecijfer, want iedereen die deze dodelijke gifinjecties heeft gekregen, lijdt in verschillende mate aan VAIDS. Zelfs baby’s die “gevaccineerde” moedermelk binnenkrijgen, testen positief op de mRNA-spike-eiwitten, zodat ook zij nu het risico lopen te bezwijken aan een gewone verkoudheid of de seizoensgriep.

Verwacht op een bepaald moment in de niet zo verre toekomst dat de overlevenden van dit bioterroristische eugenetica-programma zich zullen realiseren dat ze weinig te verliezen hebben en dus woedend zullen worden: hun woede en pijn zullen door de daders verder worden aangewakkerd via diverse massale opruiende psyops om wereldwijde burgeroorlogen uit te lokken.

Verwacht eindeloze noodsituaties van nieuwe “pandemieën” tot PSYOP-MARKET-CRASH tot PSYOP-WW3 tot PSYOP-CLIMATE-CHANGE, enzovoort, enzovoort.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dokter onthult: ‘Mensen die gevaccineerd zijn hebben 4x meer kans om Covid te krijgen’, 95% van de mensen op de IC zijn volledig ‘gevaccineerd’ (Interview)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
5 maanden geleden

Nog steeds niet begrepen dat zovelen zich vrijwillig met een onbekend goedje lieten inspuiten. Keer op keer. Kuddegedrag, domheid..zeg het maar. De globalisten lachen zich kapot. Nog nooit was een wereldwijde genocide zo gemakkelijk te bewerkstelligen.