De verkiezingen in Italië hebben geen steen op de andere gelaten. De grote winnaars waren Giorgia Meloni’s “Fratelli d’Italia” en haar centrumrechtse blok. Maar de hoop op een terugkeer naar traditionele waarden wordt nu overschaduwd door Meloni’s buitenlandse politieke allianties. Dit laat alle alarmbellen rinkelen. Zij is niet alleen een fervent aanhanger van het Selenski-regime, maar ook een door en door transatlanticus. Wochenblick nam de agenda van het “Aspen Institute”, waarvan zij lid is, onder de loep.

Meloni zweert eeuwige trouw aan Selenski

De verontwaardiging van het politiek-mediale complex over de “verschuiving naar rechts” en de vermeende “postfascisten” aan de macht was nog niet weggeëbd toen Meloni veel critici van het systeem schokte. Op Twitter sprak ze haar “trouwe steun” uit aan Selenski. Zij wisselde soortgelijke beleefdheden uit met de Britse neopremier en WEF-bevelhebber Liz Truss, waarbij zij sprak van een “hechte alliantie”. Zij wil ook “gemeenschappelijke waarden en Europese” veiligheid verdedigen met haar Poolse collega Mateusz Morawiecki, een NAVO-havik.

Meloni steunt Zelenski

Transatlantica “geen gevaar” voor elites

Het wordt steeds duidelijker dat het niet de gebruikelijke aardigheden zijn die worden uitgewisseld in de nasleep van verkiezingsoverwinningen. In Meloni’s geval is het cultiveren van transatlantische betrekkingen al lang een systeem. Daarom ook beschreef de Oostenrijkse Groene president Alexander van der Bellen Meloni onlangs als “geen gevaar” voor Europa. Zij zou immers “Europese solidariteit” voor Oekraïne steunen. In het verleden toonde zij dit door te pleiten voor wapenleveranties aan het Selensky-regime. In de winter zou het kunnen betekenen dat de Italianen ook voor Oekraïne moeten bevriezen.

Meloni’s connecties gaan veel verder dan de gebruikelijke gebruiken van rechtse politici in Italië, een stichtend lid van de NAVO. In februari vorig jaar trad zij toe tot de Amerikaanse denktank “Aspen Institute”, waarover de gematigd-linkse krant “La Repubblica” in maart voor het eerst berichtte. In de tussentijd heeft de krant haar artikel achter een paywall verbannen – waarom? Tot de financiers van deze groep behoren machtige globalistische stichtingen zoals de Carnegie Corporation, het Rockefeller Brothers Fund, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Lumina Foundation en de Ford Foundation.

Critici vragen zich af: Was Meloni’s campagne tegen de Corona-dictatuur van ex-ECB-chef & WEF-discipel Mario Draghi slechts een schijnvertoning om globalistische criticus Salvini te verzwakken? Deze laatste moet nu worden gemangeld in de “sandwich” tussen de transatlanticus Meloni en Silvio Berlusconi – onder wie zij al minister was. Berlusconi was op zijn beurt lid van de beruchte vrijmetselaarsloge “Propaganda Due”, die is omgevormd tot een geheime politieke organisatie.

Salvini verbreekt de gelederen: Beëindig energiesancties tegen Rusland want we liggen op onze knieën

De ex-minister van Binnenlandse Zaken eiste onlangs dat Brussel de zelfmoordsancties zou intrekken – moet hij zich voortaan onderwerpen aan Meloni?

Globalistisch Instituut doet globalistische dingen

Het Soros netwerk heeft ook een vinger in de pap. En niet zomaar een beetje: alleen al tussen 2003 en 2020 hebben twee suborganisaties van Soros meer dan 3 miljard dollar naar het “Aspen Institute” overgemaakt. Dit betrof onder andere de promotie van pro-abortus groepen. Dit is ook pikant omdat Meloni zich publiekelijk uitspreekt voor christelijke waarden en tegen abortus. De “Aspen Review“, die rechtstreeks aan het Instituut rapporteert, hekelde ook dat de Hongaarse premier zijn land had veranderd in een “semi-democratisch, semi-autoritair land” en “Soros demoniseert met regimepropaganda”. Meloni verwees herhaaldelijk naar Orban als haar vermeende rolmodel. En wat nu?

Laat me je vrienden zien en ik vertel je wie je bent: dit is de zin die Meloni moet slikken gezien deze tegenstrijdigheden. Ook andere activiteiten van het “Aspen Institute” zijn onverenigbaar met het profiel van een vermeende criticus van de mondialisering. Zo heeft een subgroep van het Aspen-netwerk dit jaar een “klimaatcohort” gelanceerd. Dit is een opleidingsprogramma van 10 weken voor “ingenieurs, wetenschappers, technologen en economen” om hun ideeën om te zetten in realpolitik. Een soort “Agenda 2030” zomerschool dus.

Conservatieve kiezers lokken om vervolgens globalistisch beleid te maken – Sebastian Kurz deed het.

Corrupte WEF-trekpop Sebastian Kurz treedt af - Nu de rest nog

Parallellen met de WEF-kliek herkenbaar

En hoe dieper men in de materie duikt, hoe duidelijker het wordt: dit is een parallelle organisatie met het World Economic Forum – dat ook in een soortgelijke richting werkt. Dit is waarschijnlijk geen toeval: het hoofd van het “Aspen Institute” Walter Isaacson is immers ook een “Agenda Contributor” van het WEF. Andere mensen in het Aspen netwerk zitten ook in de WEF & Soros cirkel van invloed. En de overlap van ideeën is verstrekkend. Als WEF-hoofd Klaus Schwab vertrouwt op zijn “Young Global Leaders”, dan heeft het “Aspen Institute” zijn “Rising Leaders”. Alleen al in 2019 ging ongeveer 8,4 miljoen dollar naar dit “Global Leadership” netwerk.

Het enige grote verschil is dat de aanpak van het Aspen Instituut geregionaliseerd is. Voor de subgroep VS worden alleen VS-burgers toegelaten, voor de groep VK alleen Britten, voor de groep Italië alleen Italianen. In 2021 bestond de Amerikaanse groep uit medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Amerikaanse leger, maar ook uit vertegenwoordigers van strategisch belangrijke bedrijven als Boeing, Lockheed-Martin en Amazon. De groep werd aangevuld met universitaire politicologen, reguliere journalisten en medewerkers van relevante NGO’s. Het andere verschil is de focus op geopolitiek.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

Schwab’s “Young Global Leaders” infiltreren westerse regeringen

Dus Meloni is Atlanticus

Er wordt een strikte transatlantische koers gevolgd. Dit is misschien ook de belangrijkste motivatie voor Meloni om mee te doen. Zij wil zich positioneren als een betrouwbare partner voor de NAVO-bondgenoten. Maar een dreigement van de EU doet de oren spitsen. Want als Italië zich inderdaad in de richting van de conservatieve regering in Hongarije beweegt, dreigt Von der Leyen met “instrumenten” om Italië in het gareel te krijgen. De traditionele fakkel van de “Fiamma tricolore” in het partijembleem zou dus onder Meloni snel een wassen neus kunnen worden. Door haar aspiraties op dit gebied effectief te neutraliseren, zou elk verschil verdwijnen.

EU dictator Von der Leyen bedreigt de Italianen als die het wagen niet correct te stemmen

Want het maakt niet uit of de globalistische agenda wordt doorgedrukt uit overtuiging of door middel van druk. In ieder geval wekt het feit dat Meloni zich als reeds doorgewinterde politicus vrijwillig heeft aangesloten bij het “Aspen Institute” geen vertrouwen. Men zou kunnen aanvoeren dat Viktor Orban in de jaren negentig ook werd gesponsord door het Soros-netwerk. Maar voor de Hongaarse premier was het juist deze ervaring die hem later tot een van de grootste critici van de globalistische machinaties maakte. Meloni sloot haar Faustiaanse pact met de globalistische transatlantische kliek pas nadat ze naar de macht streefde. Hoe onafhankelijk is ze eigenlijk? Want de meest vleiende interpretatie zou nog steeds zijn dat ze in deze kringen terecht is gekomen uit gevaarlijke naïviteit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Meloni’s connecties met de Amerikaanse elite

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
5 maanden geleden

De ” pandemie ” is mislukt om ons op te sluiten en onze vrije wil te ontnemen.

De volgende poging is de geplande oorlog tussen Rusland en Oekraïne.
Poetin speelt dit spelletje gewoon mee !!!

Als je goed kunt luisteren dan hoor je telkens hetzelfde draaiboek.
1. Corona is een onzichtbare vijand en vaccinatie is de enige uitweg en je doet het voor elkaar !!!!
2. De oorlog is ook ” onze ” oorlog en wij MOETEN winnen van Rusland en we MOETEN solidair zijn met Oekraïne !!!

Ziet u de vergelijking !

Ze hadden eerst corona willen gebruiken om te verklaren dat corona de reden was van voedsel tekorten en tekort aan energie omdat zoveel mensen aan corona sterven. Maar dit is een grote mislukking geworden.

Nu gebruiken ze de oorlog om dit te verkondigen. Maar wie veel leest ziet dat overal in de wereld kunstmest fabrieken ontploffen, voedsel ketens in brand vliegen, bosbranden werden gecreëerd, pluimvee bedrijven die geruimd worden maar ziet u in het wild vogelsterfte ! gaspijpleidingen worden opgeblazen. Hahaha ze sluiten de enorme gasvelden nu we het juist nodig hebben en sluiten kern centrales. Er zit 600 miljard kubieke meter gas in Groningen maar nu plots mag het niet omhoog gehaald worden en moeten wij omkomen van de koude en zullen kassen worden gedwongen te stoppen om voedsel te verbouwen.

Ik zal u uitleggen waarom ik weet dat dit zo gepland is en Poetin deel uit maakt van het plan.
China is DE proeftuin van de elite om volkeren te onderwerpen.

Nu mijn uitleg waarom Putin deel uit maakt van WEF en het hele plan om ons tot slaaf te maken.

1. Poetin heeft het spel met corona en Mrna vaccinatie meegespeeld.
2. Poetin heeft de verdragen met WHO, UN, WEF, IMF, WORLD BANK, BIS NOOIT opgezegd.
3. De leiders van China en India zijn nauw betrokken bij WEF.
4 Het International Economic Forum in St Petersburg is het zusje van WEF en varen onder dezelfde vlag.
5. De MIR card is een digitale munt.
6. Poetin helpt met het afsnijden van voedsel, energie en kunstmest. Ze werken intensief samen met elkaar.

De volgende stap is naast voedsel tekorten en energie tekorten te dreigen met gedeeltelijk of gehele nucleaire oorlogvoering.
We hebben 2 voorproefjes gehad met de 2 kerncentrales in Oekraïne maar dat sloeg niet echt aan bij volken . Dus gaan ze nu naar een hoger plan.

Eerst een referendum om die provincies bij Rusland toe te voegen. Nu kan Poetin zeggen jullie vallen Rusland aan dus gaan wij daar op antwoorden. Eerst dreigen met lokale nucleaire aanvallen ALLEN OM DE ANGST PSYCHOSE WEER OP TE VOEREN !
Als dat geen effect gaat scoren gaan ze naar de volgende stap en gaan ze dreigen met een complete nucleaire oorlog.

Dit is het scenario waar ze nu mee spelen.

ALS WIJ NU MAAR TOTAAL ONVERSCHILLIG BLIJVEN EN NIET IN PANIEK GAAN RAKEN DAN IS HUN HELE OPERATIE ZINLOOS.

ONS STERKSTE WAPEN IS VERBINDEN MET LIEFDE ZONDER GEWELD EN VOORAL ZONDER ANGST !!!
DAARMEE HEBBEN WIJ OOK COVID GEWONNEN !!!

Je moet jezelf dan ook afvragen …. wil ik als totaal slaaf werken onder de elite of neem ik het risico te sterven aan een nucleaire oorlog.

Voor mij is het antwoord zeer simpel….. IK ZAL MIJ NOOIT LATEN ONDERWERPEN AAN DE ELITE….. NOOIT.

BETER TE STERVEN IN VRIJHEID DAN TE STERVEN ALS SLAAF !!!

Johan
Johan
5 maanden geleden

comment image

 open brief van Augusto Sinagra aan Meloni met als ondertitel

Ik verkies het oude fascisme boven een burgervrouw die zich verkoopt aan het Aspen Institute

https://afnv.forumeiros.com/t87-blonde-lombardijnse-fascistische-mammie-giorgia-meloni-voor-president#977

It's me
It's me
5 maanden geleden

Steekt zij de Italianen een mes in de rug dan regelt de maffia het wel, zij zijn ook slachtoffer van de sancties.

Dee
Dee
5 maanden geleden

Links heeft een rechtse jas aangetrokken.