Voor het geval je het nog niet doorhad, de echte plandemie was nooit een door de lucht overgebracht virus. Het waren altijd de zogenaamde “vaccins”, waarvan de inhoud volgens de laatste overheidsgegevens wekelijks honderdduizenden mensen doodt.

De “volledig gevaccineerden” zijn de wandelende doden, die een beschadigd immuunsysteem met zich meedragen, geteisterd door spike-eiwitten en andere dodelijke gifstoffen die de gezondheidszorg overspoelen met zieke en stervende patiënten, schrijft Ethan Huff.

U zult dit natuurlijk niet op het “nieuws” horen, omdat het een heel ander verhaal vertelt dan het verhaal dat wordt gepropageerd door de machthebbers, die ons allemaal willen doen geloven dat de spuiten “levens redden”. De waarheid is dat de injecties de wereld voor onze ogen massaal ontvolken.

Het aantal dagelijkse oproepen voor ambulances in Engeland, bijvoorbeeld, is nu zo hoog dat het systeem daar moeite heeft om eerste hulpverleners naar elk geval te sturen. Ziekenhuizen worden ook overstelpt met patiënten die lijden aan post-injectie ziekten, waardoor er weinig of geen ziekenhuisbedden overblijven voor anderen.

Britse NHS onthult dat het aantal oproepen van ambulances voor hartziekten is VERDUBBELD

CDC: Myocarditis risico 133 keer hoger bij volledig gevaccineerden

De National Health Service (NHS) heeft volgens een verzoek om vrijheid van informatie bevestigd dat het aantal hartgerelateerde noodgevallen in 2021 is verdubbeld ten opzichte van 2020 en daarvoor. In 2022 gaat het aantal tot nu toe nog steeds parabolisch, omdat het langetermijneffect van de injecties zijn beloop heeft.

We weten uit de laatste gegevensgrafieken – u kunt ze bekijken op GlobalResearch.ca – dat het aantal ambulanceoproepen maand na maand blijft stijgen zonder dat het einde in zicht is.

Veel van deze oproepen zijn voor jonge mensen, voor alle duidelijkheid, en niet alleen voor ouderen. Jonge mensen die anders zo fit als een hoentje zouden zijn, worden nu verzwakt met een beschadigd hart, wat in veel gevallen resulteert in een hartaanval of beroerte.

Ook het aantal sterfgevallen neemt explosief toe omdat de spike-eiwitten zich in het lichaam van mensen ophopen en stolsels vormen die in veel gevallen uiteindelijk de dood tot gevolg hebben.

Vergeet niet dat toen ziekenhuizen voor het eerst dicht gingen vanwege het “virus”, ze eigenlijk op vakantie gingen. Er was nooit echt een ziekte-uitbraak van enige omvang tot na Operatie Warp Speed werd gelanceerd, die de hel op de wereld losliet.

Nu, dankzij de injecties, zijn honderden miljoenen mensen wandelende gezondheidstijdbommen die schijnbaar willekeurig afgaan. En de gezondheidszorg kan ze niet allemaal aan.

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) weet al geruime tijd van de hartbeschadigende effecten van de injecties. Het publiceerde in januari een studie waarin werd benadrukt dat mensen die zich laten injecteren voor de Fauci griep 133 keer meer kans hebben om myocarditis te ontwikkelen dan mensen die zich niet laten injecteren.

Nieuwe studie: 133 keer meer risico op myocarditis na COVID vaccinatie

“Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico om myocarditis te krijgen met een schokkende 13.200% verhoogt,” meldde Global Research.

“Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. In het hart kunnen zich dan stolsels vormen, die leiden tot een beroerte of een hartaanval. Andere complicaties van de aandoening zijn plotselinge hartdood.”

“Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is uiterst ernstig omdat de hartspier niet in staat is zich te herstellen. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok niet meer worden teruggedraaid.”

Volgens het Office for National Statistics (ONS) in het Verenigd Koninkrijk is het sterftecijfer in het tijdperk van Operation Warp Speed ongekend hoog, met name onder de gedeeltelijk of volledig geïnjecteerden. De niet-gevaccineerden vertonen deze effecten niet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


PfizerGate: Officiële regeringsrapporten bewijzen dat honderdduizenden mensen elke week sterven door Covid-19 vaccinatie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
5 maanden geleden

Die moordenaars en hun medeplichtigen zullen hangen, allemaal en zonder uitzondering!

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Balou

Ik deel die wens.

Pjotr
Pjotr
5 maanden geleden

Niet in mijn uitgebreide kennissenkring die plotse sterfgevallen. Niemand. Wel opnieuw corona krijgen en er eventueel nog wat ziekjes van worden ook. Vrijwel niemand haalt nog een booster want dit zogenaamde “vaccin” werkt toch niet, en covid blijft een even vervelende ziekte als ze altijd al was. Zoiets waar ouderen en zwakkeren van kunnen doodgaan maar voor bijna iedereen alleen maar lastig is. Er was zelfs iemand die met covid gewoon ging werken. Deed ie vroeger met de griep ook.