Hoewel Bill Gates, Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum de wereld willen doen geloven dat hun doelstellingen zijn om onze “gezondheid” en “welzijn” te verbeteren, zijn zij van plan de mens wereldwijd te domesticeren.

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft haar engagement voor digitale ID vernieuwd en haar investeringen in dat gebied verhoogd als onderdeel van een totaalpakket van 1,27 miljard dollar ter ondersteuning van wereldwijde gezondheids- en ontwikkelingsprojecten, meldt RAIR.

De nieuwste financiering omvat 200 miljoen dollar voor digitale openbare infrastructuur, waaronder digitale ID- en burgerlijke stand-databases.

Zoals gemeld in Biometrics News: “De aankondiging gaat gepaard met het zesde jaarlijkse ‘Goalkeepers Report’, waarin de voortgang van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN wordt beoordeeld.” VN SDG 16.9 stelt een doel van universele wettelijke identiteit tegen 2030, inclusief geboorteregistratie. Inspanningen om dat doel te bereiken zijn gekoppeld aan digitale identiteitsprogramma’s wereldwijd.

Volgens de aankondiging is de 200 miljoen dollar ook bestemd voor de ondersteuning van interoperabele betalings- en gegevensuitwisselingssystemen. De Gates Foundation is een belangrijke geldschieter van het MOSIP open-source digitale identiteitsplatform, naast verschillende programma’s die verband houden met digitale identiteit.”

Het is niet verrassend dat Gates en zijn radicaal-linkse stichting honderden miljoenen dollars toezeggen om digitale identiteit voor iedereen in te voeren. Digitale identiteit staat al lang op de agenda van Davos en wint aan snelheid sinds de officiële start van de grote reset in juni 2020. De ongekozen globalisten van het World Economic Forum (WEF), die partner zijn van Gates’ organisatie, kapitaliseerden op Covid en gebruikten het “vaccinpaspoort” om de basis te leggen voor een grootschalige invoering van digitale identiteit.

In februari 2022 bracht het WEF van Klaus Schwab een nieuw rapport uit, “Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries”, waarin hun plannen worden uiteengezet voor het creëren van de Vierde Industriële Revolutie, een samensmelting van de “fysieke, digitale en biologische wereld”.

Wereld Economisch Forum werkt overuren om regeringen onder druk te zetten om wereldwijd digitale identiteitssystemen in te voeren

Vaccinpaspoorten dienen als een vorm van Digitale Identiteit

In het verslag staat dat “de COVID-19 pandemie heeft geleid tot een verhoogde aandacht voor de kracht van medische gegevens, met name de zogenaamde vaccinpaspoorten. Deze paspoorten dienen van nature als een vorm van digitale identiteit.

Een dergelijke digitale identiteit kan onder meer worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw zorgverzekeringsbehandelingen, gezondheidsapparatuur en uw telefoons te controleren, een bankrekening te openen en financiële transacties uit te voeren.

Met uw digitale pas kunt u reizen boeken en door de douane gaan. Je zult zo’n digitale pas ook kunnen gebruiken voor winkelen, sociale media, stemmen, belastingaangifte en het innen van uitkeringen.

Het WEF ziet ook een essentiële rol weggelegd voor telecommunicatie. Met een digitale identiteit kunnen apparaten en gegevens op het netwerk worden gecontroleerd.

Zoon van Klaus Schwab in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle

Alternatief kredietsysteem

Het digitale identiteitsplan van het WEF legt nu de basis voor een wereldwijd sociaal kredietsysteem dat hen de macht zal geven om burgers te controleren en degenen die zij “onbetrouwbaar” achten te straffen.

Volgens het WEF-rapport zullen derden oordelen vellen op basis van uw kredietverleden, medische geschiedenis en online gedrag. Bijvoorbeeld: “Een bank beslist over de aantrekkelijkheid van een individu voor een lening.”

Banken zullen het sociale gedrag van een individu, zowel online als offline, meenemen in het kredietverleningsproces; Dit wordt Alternative Credit Scoring genoemd, dat big data gebruikt om financiële geschiedenissen en sociaal gedrag te analyseren. Helaas dreigt dit type systeem een sociaal kredietsysteem in te voeren, waar de toegang tot goederen en diensten gebaseerd is op iemands sociaal gedrag.

Wéér blijkt een complottheorie waarheid: ING, ABN-AMRO en RABO pleiten voor een CO2-budget

Volgens het WEF-rapport omvatten digitale identiteitsregelingen:

  • Profiel: Kan inherente gegevenskenmerken omvatten (zoals biometrische gegevens) of toegewezen kenmerken (zoals namen of nationale identificatienummers).
  • Geschiedenis: Krediet- of medische geschiedenis, online koopgedrag
  • Conclusies: Beoordelingen of beslissingen op basis van authenticatieprocessen, profielen en voorgeschiedenis (bv. een bank beslist over de aantrekkelijkheid van een persoon voor een lening).

De virtuele vergadering van het World Economic Forum (WEF), die plaatsvond van 25 tot 29 januari, voegde Alternative Credit Scoring toe aan zijn agenda. Traditionele kredietscores analyseren het financiële gedrag van een persoon; Alternative Credit Scoring zal ook rekening houden met het sociale gedrag van een persoon.

Zoals eerder gemeld bij RAIR Foundation USA, zijn de manieren waarop de ongekozen globalisten uw meest privé gegevens willen ontfutselen ongelooflijk invasief. Ze omvatten apparaten die in je lichaam, huis en de steden waar je woont worden geïmplanteerd. Het doel is om zoveel mogelijk informatie over je te verzamelen, op welke manier dan ook.

Wereld Economisch Forum profeet Yuval Noah Harari: We moeten niet alleen mensen monitoren, we moeten monitoren wat er onder hun huid gebeurt

De toekomst van het WEF omvat een constante bewaking van de mens en zijn omgeving via het ecosysteem Internet of Bodies (IoB). Dit ecosysteem verbindt mensen met technologie via apparaten waardoor het forum enorme hoeveelheden gegevens over een individu kan verkrijgen. De RAND Corporation legt uit dat,

Het Internet of Bodies, of IoB, is eigenlijk een ecosysteem. Het is een reeks apparaten die verbonden zijn met het internet, die software bevatten en persoonlijke gezondheidsgegevens over u verzamelen of de werking van het lichaam kunnen veranderen. Wij beschouwen het Internet of Bodies als een verzameling van al deze apparaten en alle gegevens die de apparaten over u verzamelen.

RAND waarschuwt dat het IoB ook onze meest intieme persoonlijke informatie in gevaar zou kunnen brengen en veel ethische bezwaren zou kunnen introduceren. Ze waarschuwen zelfs dat het “wereldwijde geopolitieke risico’s kan vergroten omdat toezichthoudende staten IoB-gegevens kunnen gebruiken om autoritaire regimes af te dwingen”. Het WEF Global Risks Report gaf in 2019 toe dat “autoritarisme gemakkelijker is in een wereld van totale zichtbaarheid en traceerbaarheid.”

Ondanks de enorme risico’s en waarschuwingen steunt het WEF de grootschalige invoering van de IoB, die zij kunnen gebruiken om menselijk gedrag te controleren en tegelijkertijd toegang te krijgen tot de meest gevoelige gezondheids-, financiële en gedragsgegevens van een individu. Dit ecosysteem maakt deel uit van de Vierde Industriële Revolutie die het WEF wil gebruiken voor zijn “grote reset” agenda.

Geen wonder dat het WEF in een rapport van juli 2020 “stakeholders uit alle sectoren, bedrijfstakken en regio’s” oproept hun krachten te bundelen en samen te werken “om het potentieel van de IoB volledig te ontsluiten.”

Gegevensbemiddelaars

Zodra onze gegevens zijn afgenomen, zullen de Wereld Economische Forums, “Data bemiddelaars,” klaar staan om “u bij te staan.”

“Deze derden zouden dienen als schakels tussen mensen en entiteiten die hun gegevens verzamelen, of tussen bedrijven en hun partners.” Zoals Kate Kaye stelt: “Ze kunnen vele vormen aannemen, van digitale agenten tot vertrouwenspersonen die mensen en hun privacykeuzes vertegenwoordigen. Of ze kunnen trusts zijn die collectieve gegevensonderhandelingen faciliteren namens individuen of bedrijven. Gegevenstussenpersonen zouden zelfs geautomatiseerde beslissingen kunnen nemen met behulp van kunstmatige intelligentie.” meldt het WEF,

Op hun meest basale niveau vergemakkelijken zij de uitwisseling van informatie; op hun meest geavanceerde niveau kunnen zij de besluitvorming op zich nemen, ook namens mensen.

Hoewel Bill Gates, Klaus Schwab, en het Wereld Economicch Forum de wereld willen doen geloven dat hun doelen zijn om onze “gezondheid” en “welzijn” te verbeteren, zijn ze van plan om de mens op wereldschaal te domesticeren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het doel van het digitale vaccinatiepaspoort was de EU-burgers te “domesticeren” – EU-parlementslid Cristian Terhes

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
5 maanden geleden

Wie oh wie helpt die klootzakken nou eens naar de andere wereld? Dit is niet mijn wereld en zal het ook nooit worden. Deze plannen van het tuig zijn enkel en alleen op te vatten als directe doodsbedreigingen!
Wij allen als wereldbevolking hebben niets anders te doen dan deze handschoen op te pakken en met al onze macht ons te verlossen van dit geschift uitschot, het pure kwaad, met ALLE MIDDELEN!!!

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Via de Coronahoax worden al deze dingen (digitale ID, Internet of Things, Internet of Bodies, Centrale Bank Digitaal Geld, Centrale database met alle gegevens over iedereen, Elektrische auto’s die volledig verbonden zijn met internet, enz….) op bedrieglijke manier doorgedrukt.

En ze rekenen er op dat al deze dingen, eens ingevoerd, niet meer kunnen worden teruggedraaid.

Daarom is het zo belangrijk dat al de Coronahoaxers, op alle niveaus, zwaar gestraft worden, en nooit meer enige macht of invloed mogen hebben

Liberté
Liberté
5 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Èn klimaatgekte èn oekriewaanzin enz. enz.

De verbanden zijn, als het proletariaat het al wil snappen, te complex voor de vegeterende massa.