Broodlijn bij een gaarkeuken tijdens de Grote Depressie in de V.S.

In het verleden heb ik opgemerkt dat criminelen de neiging hebben op te scheppen over hun criminaliteit als ze denken dat niemand er iets aan kan doen. Eerlijk gezegd, in hun narcisme kunnen velen van hen het niet helpen om te genieten van het moment en iedereen te laten weten hoe “superieur” ze zijn aan de rest van ons. We waren de afgelopen jaren, op het hoogtepunt van het pandemische pandemonium, getuige van veel van dit soort momenten van elitairen binnen globalistische instellingen, schrijft Brandon Smith.

Er waren mensen zoals de globalistische academici van het MIT die verkondigden dat we “nooit meer normaal” zouden worden en dat we het verlies van veel van onze vrijheden voor de rest van ons leven zouden moeten accepteren om de verspreiding van covid te bestrijden. Er waren mensen als Klaus Schwab die het begin verklaarden van de “Grote Reset” en het begin van wat de menigte in Davos de “4e Industriële Revolutie” noemt. Er zijn ook veel politieke leiders geweest, zoals Joe Biden, die op het podium van de media rondlopen en ideologische tegenstanders (meestal conservatieven) er van beschuldigen “vijanden van de democratie” te zijn.

Als hun visie op “democratie” medische tirannie en de gedwongen uitbreiding van cultureel marxisme is, of als hun idee van democratie samenwerking van de overheid met bedrijfsmonopolies is en het uitwissen van de grondbeginselen van ons land, dan denk ik inderdaad dat ik een vijand van “democratie” ben.

De globalisten koesterden zich in de gloed van hun veronderstelde overwinning. Ze dachten dat ze ons boeren bij de nek hadden en dat hun agenda zo goed als zeker was. Maar zoals ik al sinds vorig jaar betoog, hebben de geldelites misschien iets te vroeg gejuicht.

De covid agenda is volkomen mislukt als het doel was om langdurige mandaten en beperkingen in Noord-Amerika en Europa door te voeren. Als u wilt weten hoe succes voor de globalisten eruit zou hebben gezien, kijk dan eens naar China met zijn eindeloze lockdown cycli en digitale vaccin paspoorten. De elites wilden dat resultaat voor het westen en ze kregen het niet. Ze kwamen dichtbij, maar miljoenen Amerikanen, Canadezen en Europeanen hielden stand en de kosten om ons tot naleving te dwingen zouden te hoog zijn geweest.

Zelfs Joe Biden heeft openlijk toegegeven dat de pandemie voorbij is. Ze lieten de mandaten vallen omdat ze wisten dat als het tot een oorlog zou komen, ze zouden verliezen.

Als het doel van de pandemische angstfabriek gewoon was om de bevolking te laten injecteren met de mRNA-vaccins, dan hebben ze ook hier gefaald. Met veel staten in de VS die voor 40% ongevaxt zijn (volgens officiële cijfers) en veel delen van de wereld met grote ongevaxte populaties, is er een enorme controlegroep voor de covid vaccins. Als er voortdurend gezondheidsproblemen ontstaan door de mRNA-vaccins (zoals myocarditis), dan zal het publiek weten wat de oorzaak is, dankzij deze controlegroep. De globalisten hadden bijna 100% vaccinatie nodig en die kregen ze niet. Niet eens in de buurt.

Er is geen ontsnapping voor hen – Ze hebben de apathie van het publiek als het gaat om autoritair gedrag enorm overschat. De opstand is te groot en ze zullen uiteindelijk verantwoordelijk worden gehouden voor hun overtredingen.

Een goed voorbeeld: De laatste verkiezingen in Italië leverden een verpletterende overwinning op voor de conservatieve coalitie en de nieuwe premier (en eerste vrouwelijke premier), Georgia Meloni, hield deze week een opzwepende overwinningstoespraak waarin zij rechtstreeks de extreem-linkse invasie van de westerse landen, het globalisme en de giftige collusie met de grote bedrijven om andersdenkenden het zwijgen op te leggen, aan de kaak stelde. Ze riep op tot een terugkeer naar de vrijheid, en wat was de reactie van de mainstream media? Ze noemen haar een “fascist.”

Italië s nieuwe premier opent de aanval op de globalisten in opzwepende overwinningstoespraak

De Italiaanse verkiezingen zijn slechts een klein deel van een voortdurende trend, een ontwaken van het volk voor de dreigende bedreigingen van de globalisten, en de globalisten kunnen het niet stoppen.

De angst onder hen is voelbaar. Anti-globalisme wordt nu mainstream, en als dat gebeurt gaan mensen op zoek naar antwoorden. Waarom zijn onze economische omstandigheden zo verslechterd? Waarom worden we geconfronteerd met een stagflatoire crisis? Waarom blijven de prijzen van alles stijgen? Waarom hebben we bijna al onze burgerlijke vrijheden verloren in naam van de bestrijding van een virus met een kleine 0,23% officiële mediane infectie fataliteit? Waarom worden zinloze koolstofcontroles ingesteld midden in een crisis in de toeleveringsketen? Waarom maken politici en banken alles zoveel erger?

De publieke verontwaardiging voor een afrekening groeit en het zijn de hoofden van de globalisten die op het hakblok zullen belanden. Alle wegen naar vernietiging leiden terug naar hen en het beleid dat ze de bevolking hebben opgedrongen.

Natuurlijk, wanneer criminelen het gevoel hebben dat ze in het nauw gedreven worden, zullen ze soms brand stichten en gijzelaars nemen in een laatste poging om in leven te blijven en door de mazen van het net te glippen. Ik denk dat we dat stadium van dit vreselijke drama naderen. Het is belangrijk de omstandigheden op het slagveld te accepteren zoals ze zijn en de vijand niet te onderschatten. De waarheid is dat de globalisten uitgebreide middelen tot hun beschikking hebben om een ravage aan te richten en zij hebben al enkele van deze rampen in gang gezet.

De wereldwijde geplande financiële tsunami is net begonnen

Zoals ik vele jaren geleden al waarschuwde (terug in 2017 in mijn artikel ‘The Economic End Game Continues’), worden de spanningen met oosterse naties gebruikt om de rol van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt en petromunt te verkleinen. Het conflict veroorzaakt ook tekorten aan grondstoffen en zwakte van de toeleveringsketen, om nog maar te zwijgen van een energiecrisis in Europa die nu onomkeerbaar is door de sabotage van de Nord-pijpleidingen.

Ik voorspelde in 2017 ook dat de Federal Reserve een patroon zou herhalen van het verhogen van de rente bij ernstige economische zwakte, waardoor de economische onrust zou toenemen. Ze gebruikten een zeer vergelijkbare tactiek bij het begin van de Grote Depressie, waarvan de voormalige federale reservevoorzitter Ben Bernanke openlijk toegaf dat het de oorzaak was van de langdurige deflatoire ineenstorting.

Uit mijn artikel in 2017:

“De wisseling van de Fed-voorzitter is absoluut betekenisloos wat het beleid betreft. Jerome Powell zal precies dezelfde initiatieven voortzetten als Yellen; stimulus zal worden verwijderd, de rente zal worden verhoogd en de balans zal worden verkleind, waardoor de enorme marktzeepbel die de Fed oorspronkelijk heeft gecreëerd kwetsbaar wordt voor implosie.

Een oplettend persoon … heeft misschien gemerkt dat centrale banken over de hele wereld op een gecoördineerde manier lijken te handelen om stimuleringssteun uit de markten te verwijderen en de rente te verhogen, waardoor de aanvoerlijnen van gemakkelijk geld, die lang een steun voor onze kreupele economie zijn geweest, worden afgesneden.”

De Bank for International Settlement’s, de centrale bank der centrale banken en de instelling die wereldwijde beleidsinitiatieven schrijft voor alle andere aangesloten banken, riep vorige week op tot MEER renteverhogingen. Afgezien van een kleine interventie van de Bank of England, toont het bewijs dat de globalisten een crash wilden en instabiele omstandigheden creëren. Ze hebben de dominostenen vooraf opgezet en nu hebben ze besloten ze neer te halen. Ik denk dat dit een “fail-safe” is; een paniekprikkel voor het geval ze niet de controle krijgen die ze wilden door de pandemie.

Ze zullen Rusland de schuld geven, ze zullen China de schuld geven, ze zullen conservatieven de schuld geven, ze zullen alles en iedereen behalve zichzelf de schuld geven in een poging de publieke aandacht af te leiden van de internationale bankacties die de crashcondities in de eerste plaats creëerden. Dat kunnen we niet toestaan. Wat er ook gebeurt, het is essentieel dat mensen zich herinneren wie ons dit echt heeft aangedaan en wie gestraft moet worden.

In de loop van de komende jaren zullen de gevestigde machtsmakelaars proberen een chaosscherm te gebruiken om angst te zaaien onder de bevolking. Ze gaan proberen die angst uit te buiten om nog meer gecentraliseerd bestuur te krijgen en de fundamenten van onze samenleving te veranderen, terwijl ze de rest van onze vrijheden verstikken. Het is het enige spel dat ze nog hebben, maar we weten nu tenminste zeker dat er miljoenen van ons zijn – miljoenen mensen die zich niet zullen schikken en die zullen terugvechten. En we weten dat de globalisten bang zijn; als ze dat niet waren, zouden ze niet terugvallen op zulke drastische maatregelen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hier is hoe ze je failliet zullen maken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
6 maanden geleden

Ik denk dat covid en de financiele instorting als broertje en zusje komen en niet los van elkaar gezien kunnen worden. Het maakt allemaal deel uit van één groot plan. Een plan dat, zoals het artikel vermeld, al eerder gespeeld is.
En gezien zij zich kunnen beroepen op duizenden jaren ervaring in het onderdrukken van de mensen, (Zij komen vaak via lange bloedlijnen uit Faraoische tijden en nog ouder), denk ik niet dat zij bang zijn en daardoor ondoordacht handelen. Maar haast hebben zij zeker. Ons geldsysteem is gebasseerd op het talmoedische geldsysteem. En die heeft een omlooptijd van 80 jaar.
En reken maar dat zij precies berekend hebben wat er allemaal staat te gebeuren. Van de opstanden onder de volkeren, de beweging van links naar rechts, de start van een eventuele oorlog, de honger en de pandemieen. Wij, de gewone mensen, reageren voorspelbaar. En dat weten zij precies.
Wij hebben hier te maken met een sluitstuk van een idee, een plan, dat duizenden jaren voorbereid is en ontwikkeld is, geperfectioneerd is. En zij denken dat de tijd nu rijp is dat de vuist zich sluit.
Ik zou ervoor passen al te lichtzinnig over dit tuig te denken.
Zij weten precies wat zij doen.

Pjotr
Pjotr
6 maanden geleden

Ontploft straks ook Southstream? Zal Kadyrov een mislukkende staatsgreep organiseren? Wordt de boze Medjedev dan president?
Uw koffiedik is even goed als het mijne, maar ik gok op een ontplofte Southstream pijplijn. Dan blijven er enkel landpijpen over om aan de kraantjes te draaien.
En tenslotte: Zal de bom vallen?
Want ook die kans wordt dagelijks groter. En waar zal de bom dan juist vallen?
En wat zal de Amerikaanse reactie daarop zijn?
Spannende film, helaas in het echt. Scenarios genoeg om nog wat verder te crisissen.
Ondertussen hebben de Duitsers het FFP2 masker verplicht…
Wie weet wordt er een nieuwe covid versie gelanceerd, nog een beetje besmettelijker dan Omikron maar weer even ziekmakend als het origineel. Of de vogelgriep maakt het eindelijk helemaal waar, dan zijn het eens niet eerst de oudjes maar de jonkies die massaal het loodje leggen.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Iedereen die wakker was heeft de resultaten van de sancties aan kunnen zien komen en heeft voldoende voedsel en energie ingeslagen.
Maar de schapen gaan gewoon verder met hun leven en vertrouwen op hulp van hun regering die dit allemaal heeft veroorzaakt. Maar ja de banken raken door hun geld en dan ….

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Peter