De vernietiging van de Nord Stream 1 en 2 pijpleidingen in de Oostzee is een van de meest schandelijke en kwaadaardige daden van terrorisme en sabotage in de geschiedenis van onze wereld. Nu de sabotage door vele landen is bevestigd, is het schuldspel begonnen en vraagt iedereen zich af: “Wie heeft het gedaan?”.

President Joe Biden, de Russofobe ambtenaar van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland en GOP senator Ron Johnson eisen allemaal dat de Nord Stream pijpleidingen worden uitgeschakeld, wat impliceert dat zij alle nodige middelen zullen gebruiken om dat resultaat te bereiken, schrijft Mike Adams.

Bekijk de volgende uitwisseling tussen Senator Ron Johnson en Victoria Nuland, een bekende Rusland-hater en de belangrijkste architect van het corrupte Zelensky-regime en de Maidan-coup.

Senator Ron Johnson: “Ik kan geen krachtiger manier bedenken om Russische agressie te bestraffen dan door de geboekte vooruitgang terug te draaien, en indien mogelijk te voorkomen dat Nord Stream 2 ooit wordt voltooid.”

“…actie te ondernemen om te voorkomen dat het ooit operationeel wordt.”

Nuland: “…Onze verwachting is dat de pijpleiding zal worden stilgelegd.”

Johnson: “Ik hoop zeker dat de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen wetgeving aanneemt die verder gaat dan opschorting, maar een permanent einde maakt.”

Op 7 februari van dit jaar bood Joe Biden een nauwelijks verholen dreigement aan om de Nord Stream pijpleiding te vernietigen in zijn gebruikelijke misdadige stijl waarvan we allemaal getuige zijn als hij zich voordoet als een stoere vent:

Joe Biden: “Als Rusland binnenvalt… dan zal er geen Nord Stream 2 meer zijn. We zullen er een einde aan maken.”

Verslaggever: “Maar hoe gaat u dat precies doen, aangezien…het project in handen is van Duitsland?”

Biden: “Ik beloof u, we zullen in staat zijn om dat te doen.” (gevolgd door een zelfvoldane glimlach)

Eerder dit jaar, op 27 januari, beloofde Victoria Nuland dat Nord Stream 2 “op een of andere manier” gestopt zou worden. Hier is de video:

Victoria Nuland: “Als Rusland Oekraïne binnenvalt zal Nord Stream 2, op een of andere manier, niet doorgaan.”

Dit alles roept de voor de hand liggende vraag op: Als aardgas de Europeanen voorziet van betaalbare kunstmest, voedsel, energie, elektriciteit, banen en industriële mogelijkheden, waarom zouden zoveel Amerikaanse functionarissen dan eisen dat de aardgaspijpleidingen worden weggenomen? Willen Amerikaanse functionarissen dat de Europeanen lijden?

Amerikanen hielden oefeningen met onderwaterdrones bij Bornholm (Denemarken) waar Nordstream 1 en 2 opgeblazen zijn

Geen wonder dat de inlichtingendiensten van de VS wanhopig proberen Rusland de schuld te geven, ook al heeft Rusland geen enkel financieel motief om zijn eigen pijpleiding te vernietigen, aangezien deze pijpleiding hun gouden gans is voor miljarden dollars aan inkomsten als Duitsland de wurggreep van de NAVO zou afwijzen en vrede zou sluiten met Rusland.

Nu kan Duitsland voorlopig geen Russisch gas meer ontvangen. Die optie is van tafel dankzij deze schaamteloze daad van terrorisme en sabotage.

Amerika s echte tegenstanders zijn zijn Europese en andere bondgenoten

Is Amerika’s meedogenloze regime in oorlog met Europa?

Het lijkt er steeds meer op dat de Verenigde Staten van Amerika, momenteel bezet door een onwettig, crimineel kartel dat de macht greep met de gestolen verkiezingen van 2020, in oorlog is met Europa. De sabotage van de Nord Stream pijpleiding betekent dat er deze winter geen aardgas zal zijn voor Duitsland, en het wijst op de bijna zekerheid dat chemisch conglomeraat BASF gedwongen zal worden zijn activiteiten te staken, waarschijnlijk voor het einde van dit jaar.

Wat weinig mensen zich realiseren is dat als BASF sluit, de industriële sector van Europa zal instorten.

BASF levert de overgrote meerderheid van de industriële chemicaliën die nodig zijn voor kunstmest, olieraffinage, ruimtevaart, autofabricage, textiel, consumentenproducten, medische benodigdheden en medicijnen, kunststoffen en harsen, en nog veel meer. Zonder BASF kan de Europese industrie niet functioneren, en zonder aardgas kan BASF niet functioneren.

Analyse: Europa wordt een Economische Woestijn terwijl de industrie sterft, banken failliet gaan en voedselproductie instort

De vernietiging van Nord Stream 1 en 2 garandeert nu dat BASF offline wordt gedwongen. Dat betekent dat het gedaan is met de Europese industrie. En dat betekent dat de Europese banken op grote schaal failliet zullen gaan. Het bestaan van de Euro – en de EU zelf – staat nu op losse schroeven.

Door Nord Stream op te blazen, is de VS erin geslaagd om gebeurtenissen in gang te zetten die West-Europa, zoals wij dat kennen, zullen doen instorten, waardoor een Eerste Wereld continent zal veranderen in een Derde Wereld hellegat van honger, armoede, werkloosheid en industriële vernietiging.

Dit resultaat is al in gang gezet en kan niet worden gestopt, omdat de Nord Stream pijpleidingen niet kunnen worden gerepareerd voor maanden of jaren (er zijn nog geen officiële schattingen van reparatietijden openbaar gemaakt, maar de situatie ziet er nijpend uit). Nu zullen Duitsland en vele andere Europese landen gedwongen worden om meer duur LNG te kopen van Amerikaanse exporteurs, wat toevallig miljarden winst verschuift van het Russische Gazprom naar in de VS gevestigde LNG-exporteurs.

Heeft het Biden-regime zojuist zijn eigen Europese bondgenoten gesaboteerd om de Amerikaanse industriële en monetaire dominantie te beschermen?

Het opblazen van Nord Stream pijpleidingen versnelt de ondergang van de ECB en de Euro, waardoor de Verenigde Staten overblijven als de dominante industriële en monetaire grootmacht van de westerse wereld. Maar het onderstreept ook het verbluffende gevoel van paniek onder functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Financiën en de Fed, nu zij hun Europese bondgenoten opofferen om te proberen de fiat-dollar nog wat langer overeind te houden, zelfs nu de staatsschuld de 31 biljoen dollar nadert en de gelddrukmachine in overdrive gaat.

De onlangs goedgekeurde ruim 12 miljard dollar voor Oekraïne is duidelijk slechts een gecoördineerde laatste fase van de plundering van de Amerikaanse schatkist door de politieke elite, die zich er terdege van bewust is dat bijna alle valuta van de westerse landen – inclusief Japan en de Verenigde Staten – op de rand van de afgrond staan.

We lijken ons nu in een wereldwijde staat van oorlog te bevinden, en de meedogenloze bezetters, die momenteel de regering van de Verenigde Staten leiden, zijn bereid om meer dan 100 miljoen Europeanen massaal te laten verhongeren, bevriezen en werkloos te maken, om nog wat tijd te winnen voor het Ponzi-systeem van de Amerikaanse valuta. Met vrienden als Biden, Obama en Nuland, wie heeft er dan nog vijanden nodig?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Na een schaamteloze oorlogsmisdaad is het nu duidelijk dat de VS openlijk een oorlog voeren tegen Europa die miljoenen slachtoffers zal eisen

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Ze hebben hun intentie om de pijpleidingen te vernielen vooraf rondgebazuind, en ze hebben het motief, de mogelijkheden en ze profiteren er gigantisch van.

Alleen onze hardnekkige leugenpers geeft het nog niet toe, maar de VS is verantwoordelijk voor de aanslag, dat is overduidelijk.

Ze moeten alle schade vergoeden, plus een zeer zware straf.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Het zal wel nooit bewezen worden dat de USA die leidingen heeft opgeblazen.
Precies zoals het met de Twintowers is gegaan

Lepoudre
Lepoudre
5 maanden geleden

Binnenkort komt de bevolking op straat om “zu fressen” te eisen. (Dat is het enige waarvoor het op straat komt). Dat impliceert terugkeer naar het vroegere normaal en de heropening van NS. Die de politieke trekpopjes aanstuurt wil dat scenario voorblijven.

Servi Universalis
Servi Universalis
5 maanden geleden
Antwoord aan  Lepoudre

Er is nog nooit , en er zal ook nooit een imperium blijven bestaan !