Het voormalige hoofd Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg-Maaßen, vreest dat Duitsland ontaardt in een eco-marxistische dictatuur, meldt Report24. Maaßen, die ongeveer drie decennia in overheidsdienst heeft gewerkt, zegt een goed overzicht te hebben van wat er misgaat in Duitsland. In zijn ogen is het probleem in de regerende politiek niet slechts incompetentie: het is de openlijke wil tot vernietiging door ideologisch gedreven fanatici.

In een uitgebreid interview met journalist Alexander Wallasch op 19 september richt Maaßen zich onder meer op de rampzalige opvatting over democratie in Duitsland: “Als groene fantasieën worden bekritiseerd, verliezen democratische beginselen elke betekenis. Het voormalige hoofd Binnenlandse Veiligheidsdienst hekelt niet alleen de infantiliteit en het gebrek aan competentie van ideologisch gedreven politici. Voor hem is het duidelijk dat achter de politieke koers ook een bewuste vernietiging ten gunste van een groene “transformatie” schuilgaat:

Maar incompetentie is maar één kant. Ik ben er vast van overtuigd dat deze mensen ook veel willen afbreken omdat het hun motivatie is om een groene transformatie door te voeren, die alleen mogelijk is als het bestaande sociale systeem wordt vernietigd en een nieuw wordt opgebouwd.

Met name de Groenen maken hier geen geheim van – Robert Habeck, bijvoorbeeld, kondigde tijdens de WEF-bijeenkomst in Davos 2020 al aan dat hij een radicale verandering van het systeem noodzakelijk achtte.

Habeck op het WEF in januari 2020: “De vraag is eigenlijk alleen geweest, zullen we erin slagen het economisch systeem om te draaien met kleine veranderingen zoals voorheen, of zullen we het systeem volledig moeten veranderen. Een meer radicale oplossing zou mijn antwoord zijn.”

Westerse overheden creëren met opzet de energie- en voedselcrisis

Maaßen gaat verder:

Deze mensen verwerpen onze liberale democratie omdat zij hun ideologische doelen, zoals de bescherming van het wereldklimaat, belangrijker vinden dan de democratische rechtsstaat. Democratie heeft voor deze mensen slechts een dienende functie, namelijk het afdwingen van hun ideologische doelen. Als de wil van het volk neerkomt op het verwerpen van de ideologie, wordt dit door deze mensen niet geaccepteerd omdat het rechts, contrarevolutionair of complottheoretisch is.

Deze observaties zouden de kritische burgers meer dan bekend moeten zijn – en het zou geen verrassing moeten zijn dat vooral mensen in Oost-Duitsland de barricaden opgaan:

Dit is precies het begrip van democratie in de zin van de Duitse “Democratische” Republiek. Deze opvatting van democratie is anti-grondwettelijk en moet worden bestreden.

Voor Maaßen zijn het de ideologen die geen andere meningen (en zeker niet de waarheid) kunnen verdragen:

Deze mensen gedragen zich als dictators die andere mensen uitsluiten, belasteren, het zwijgen willen opleggen, hen van hun economische middelen van bestaan willen beroven, die het gewoon niet kunnen verdragen dat er andersdenkenden zijn die zelf over hun leven willen beslissen, dat er mensen zijn die de waarheid spreken die in strijd is met de ideologie van de leugen en die gewoon een andere mening hebben. Ik voel die diepe haat tegen deze mensen die het gewoon niet kunnen verdragen om met de waarheid geconfronteerd te worden. Ondertussen vraag ik me af hoe ver deze mensen nog willen gaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De groene agenda en het plan om de industriële wereldeconomie te laten instorten

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

4.5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
5 maanden geleden

Heel ver.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De westerse Links-Progressieve beweging is een extremistische revolutionaire beweging, die de hele wereld haar heerschappij wil opleggen, en haar ideologie wil opdringen, en de volledige bestaande maatschappelijke orde ondersteboven wil draaien.

Deze ideologie is egalitarisme, rassenvermenging, feminisme, LGTBQ enz…

Deze ideologie is ziek en rot en anti-natuurlijk en kan alleen maar leiden tot verval en chaos, en de instorting van de beschaving.

Ze zullen niet rusten voor ze weinige onafhankelijk landen die er nog zijn (Rusland, China, Noord Korea, Iran, Wit-Rusland, ….) ofwel in hun macht hebben, ofwel tot puin hebben gebombardeerd.

De strijd tegen de Westerse regimes, is een strijd voor het voortbestaan van de menselijke beschaving.

Laatst bewerkt op 5 maanden geleden door Hagar
Petra
5 maanden geleden

Mijn complimenten voor dit artikel!

Dit is een héél goede analyse van wat er in Duitsland en in iets, maar niet veel mindere mate in België en Nederland aan de hand is.

Het GROEN-RODE monster probeert ons te vernietigen en is al een heel eind op weg.

Nu direct stoppen kan nog voor een deel helpen, maar de tijd is bijna op.

Bernie
Bernie
5 maanden geleden

Wat de Groenen en de globalisten nu doen, is gewoon de marxistische revolutie in een modern jasje: de maatschappelijke orde omkeren door een ideologisch doel voorop te stellen.
Dit ideologische doel bestaat alleen in de hoofden van de globalisten, maar door het voor te stellen alsof het een algemeen belang is, kan men een groot deel van de massa voor de kar spannen. Als een groot deel van de massa eenmaal omgeturnd is, reageren ze alleen nog emotioneel, en zullen afwijkende meningen gaan rationaliseren, om hun eigen emotionele toestand te rechtvaardigen.