Voor de mainstream blijft het een mysterie: waarom sterven er in Europa zoveel meer mensen dan statistisch te verwachten was? En hoe lang zal de bevolking verklaringen als klimaatverandering en “sudden adult death” geloven? In juli stond IJsland helaas op de eerste plaats met een sterftecijfer van plus 55,8 procent, gevolgd door Spanje met 37 procent. Ondertussen gaan de vaccinatiecampagnes in veel landen door…

Een korte greep uit onze uitgebreide berichtgeving over dit onderwerp laat zien hoe explosief het probleem is, meldt Report24.

Ik ben zo vrij een eigen lijstje in te voegen dat je het menu onder ‘oversterfte‘ kunt vinden op deze site:

En zo gaat het maar door en door.

Uit nieuwe cijfers blijkt dat het probleem nog lang niet is opgelost en dat het sterftecijfer blijft stijgen. Momenteel circuleert op sociale media een compilatie die de oversterfte van Europese landen in juli 2022 laat zien – vergeleken met het jaargemiddelde van 2016-2019, aldus Report24.

IJsland, +55,8 % (79,2 % vaccinatiegraad)
Spanje +37% (85,8% vaccinatiegraad)
Cyprus +33 % (55,3 % vaccinatiegraad)
Griekenland +31
Portugal, +28,8 %
Zwitserland, +25,9
Italië, +24,9
Oostenrijk, +17,5
Slovenië, +16.5
Ierland, +16,3
Duitsland, +15,2
Noorwegen, +14,8
Nederland, +14,7

De cijfers komen officieel van Eurostat.

Er is geen duidelijk, direct lineair verband met de vaccinatiegraad. De kloof tussen oost en west is echter aanzienlijk; met name de voormalige Oostbloklanden hebben een opvallend laag sterftecijfer en een opvallend lage vaccinatiegraad.

In de Duitstalige landen gaat Zwitserland momenteel aan kop met een overmatige sterfte, gevolgd door Oostenrijk en Duitsland. Als je met begrafenisondernemers praat, zeggen ze allemaal dat ze meer werk hebben dan ooit tevoren – en de gemiddelde leeftijd van de doden daalt voortdurend.

Hoe lang zal het duren voordat de vraag wordt gesteld, in de mainstream, wat de werkelijke redenen zijn voor de overmatige sterfte? De bovenstaande grafiek lijkt een verband aan te tonen waarover officieel niet gesproken mag worden. Het motto blijft dat de experimentele gen-injecties getest, veilig en effectief zouden zijn.

Het is duidelijk dat alle verschillende excuses, zoals dat het de schuld is van de vermeende klimaatverandering dat er nu meer mensen sterven, politiek gemotiveerde humbug zijn. Dit blijkt duidelijk uit de huidige lijst van IJsland: De gemiddelde temperatuur in IJsland is 6,9 graden Celsius. Een paar tienden van een graad meer of minder zou voor het welzijn van de inwoners volstrekt irrelevant zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europa registreert officieel een schokkende 691% oversterfte onder kinderen

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Ik droom van de dag dat al de spuitmaniakken het schavot zullen bestijgen.

Maar ons corrupt regime en onze domme meute kennende, zal ik nog lang zitten dromen.

Arendsoog
Arendsoog
6 maanden geleden

En nu het boosteren in volle gang is, rijden er weer volop ambulances door de wijk…..

Dhen phu
Dhen phu
5 maanden geleden
Antwoord aan  Arendsoog

Hier net hetzelfde.. ‘s nachts gemiddeld een stuk of vier, elke dag. Zonder sirene, wel met zwaailichten.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

De oversterfte wordt in Nederland gekonpenseerd door vluchtelingen

Servi Universalis
Servi Universalis
6 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Ik denk dat dit idd de bedoeling is , inburgeren van emigranten. Dit kan niet zomaar da er al in een landje , zo groot als een zakdoek honderdduizenden mensen binnenkomen , die moete onderhouden worden en huisvesting krijgen ,… zoals Muammar Kadhafi zei , de moslims zullen europa inpalmen , niet door wapens maar door de buiken van van de vrouwen. Dit kan alleen met goedkeuring van overheden die hun eigen bevolking opofferen voor eigen winsten en macht , ze vergeten daarbij dat de dag komt dat ze de rekening zullen moeten betalen