“De centrale bank kan individueel aangepaste belastingen, individuele rentetarieven en onmiddellijke strafheffingen toepassen.”

De bekende Duitse econoom, journalist en auteur Ernst Wolff is er zeker van: “Deze herfst heeft één motto: frontale aanval op de middenklasse!” In een interview met AUF1-hoofdredacteur Stefan Magnet bespreekt hij de contouren van de komende Nieuwe Wereldorde (a.k.a. “Build Back Better” schema) geschetst door de Globalisten van het Wereld Economisch Forum.

Zullen we deze herfst de grote finale van de Grote Reset zien, of is het gewoon weer een intermezzo? Eén ding is zeker, waarschuwt Wolff, De Grote Reset zal brutaal worden aangepakt, en alle mensen die iets hebben gecreëerd of gespaard zullen nu in zwaar weer terechtkomen, meldt RAIR.

Hij schetst een groot beeld door erop te wijzen dat gigantische bedrijven en de staat de huidige prijsstijgingen kunnen slikken. Maar de ondernemende middenklasse en de burgers komen in grote problemen. En dat is volgens Wolff zeker onderdeel van het plan. Het moet leiden tot escalatie en paniek. Want uiteindelijk moeten de burgers smeken om een nieuw monetair systeem en een digitaal basisinkomen, digitaal centraal bankgeld met een sociaal kredietsysteem. “Ze zullen dit uiteindelijk zelfs aan ons willen verkopen als een humanitaire daad,” zei Wolff.

Bank voor Internationale Betalingen (BIS) chef spreekt over absolute controle van geld

In een kort fragment uit Wolffs interview onthult hij hoe draagbare elektronische apparaten zoals mobiele telefoons of andere draagbare computers de globalisten in staat zullen stellen hun digitale geld, sociaal krediet en universele bewakingsschema’s in te voeren.

Wolff legt uit dat mensen werkloos zullen worden, en dat de regering wallets zal uitgeven. Hoewel deze wallets geld zullen zijn op je mobiele telefoon, “is het niets meer dan een app die dient als je eigen rekening,” stelt Wolff.

Daarmee ben je direct verbonden met de centrale bank. Op deze rekening heb je misschien 1.000 of 2.000 euro staan. Het belangrijkste aspect is dat de centrale bank de mogelijkheid heeft om individueel aangepaste belastingen, individuele rentevoeten en onmiddellijke boetes toe te passen.

Dit betekent ook dat ze alle geldstromen afsluiten of een vervaldatum van 3 weken op je geld zetten. Geld zal een vervaldatum hebben. Bovendien zal het op een gegeven moment mogelijk zijn om aan dit geld een sociaal kredietsysteem toe te voegen, aangepast aan het Chinese model. Dat zou natuurlijk een zeer gevaarlijke ontwikkeling zijn.

In het verleden moest men naar de V.S. kijken om te zien wat ons over een paar jaar te wachten stond, legt Wolff uit. Maar nu moeten we naar China kijken omdat zij voorbereiden wat ons te wachten staat. De wereldmacht ligt volgens hem echter niet bij Washington of Peking: “De macht ligt bij het digitale financiële complex.” Toen het wereldwijde banksysteem zich verbond met de grote datacorporaties, ontstond een wereldwijde supermacht zoals we die nog nooit eerder hadden gezien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verplichte vaccinatie om het financiële systeem te redden?

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut niet gecharmeerd van het idee van absolute digitale controle of een sociaal kredietsysteem.
Maar laten wel wel eventjes de feiten vermelden; Nederland luistert meer burgers af (in percentage van de bevolking) dan welk ander land ter wereld, inclusief de VS en China, De VS heeft meer camera’s per hoofd van de bevolking hangen dan welk ander land ter wereld en dan hebben we het nog niet eens over alle particuliere camera’s die in het zogenaamd vrije westen overal hangen.
In feite kun je in geen enkele westerse stad rondlopen zonder constant in beeld te zijn, met hooguit de kleedkamers/toiletten etc als uitzondering. Voeg daar het feit aan toe dat iedereen constant zijn mobieltje bij zich heeft die via triangulatie vrij precies laat zien waar je bent en je bewegingen worden dus constant gevolgd.
Bij de nieuwe generatie mobieltjes kun je, tot mijn ergernis, niet eens de batterij eruit halen, dus daadwerkelijk uitschakelen gaat ook al niet. Het is al diverse keren bewezen dat men mobieltjes vanop afstand hun camera en/of microfoon aan kan zetten en je hebt dus 24/7 overzicht van iedereen die men maar wil.
Wat dan ook de reden is dat ik tegenwoordig als ik naar ergens anders dan het werk ga de mobiel gewoon thuis laat liggen, of in een speciale faraday-hoes heb zitten, waar ik hem thuis ook een groot deel van de tijd in heb zitten.