In eerdere artikelen heb ik al eens de vraag gesteld hoe de VS om zouden gaan met hun neergang, die vaststaat en onvermijdelijk is. Hoeveel schade ze bereid zouden zijn te doen aan de rest van de wereld voordat ze accepteren dat ze niet langer de alleenheerser zijn.

Dat is de kernvraag.

Gisteren hebben ze laten zien bereid te zijn de Moeder aller Genocides te plegen en wel in het continent waar de meeste van hun vazalstaten zich bevinden.

Dat is de beloning die het slaafse Europese continent wacht nadat het 80 jaar trouw de hielen van de losgeslagen bezetter gelikt heeft.

Duitse media melden dat Nord Stream 1 en 2 volledig vernietigd zijn door gerichte aanvallen/sabotage - De VS zijn de enige verdachte

De oorlog was altijd tegen Rusland én Duitsland. De meeste van mijn lezers zijn wel bekend met Mackinder, Brezinsky en de plannen van de RAND-corporation. Dus dat ga ik niet allemaal herhalen.

Het beleid van de VS is er al 100 jaar op gericht om samenwerking tussen Rusland (Eurazië) en Duitsland te voorkomen.

Gisteren hebben ze niet Rusland aangevallen, maar Duitsland. De trouwe, meest slaafse bondgenoot Duitsland.

De duivelse Amerikanen hebben er een handje van hun vele oorlogen te beginnen met een oorlogsmisdaad, maar dit is er een van gigantische proporties.

Het vernietigen van de gastoevoer betekent:

  • Ook geen elektra – mensen zullen letterlijk doodvriezen
  • Geen kunstmest – Naast dat WEF-adepten als Rutte de landbouw slopen, wordt alle landbouw nu praktisch onmogelijk
  • Dat leidt tot massale hongersdood
  • Elke industrie wordt onmogelijk – Veel bedrijven vertrekken al naar de VS
  • De inflatie gaat Zimbabwaanse proporties aannemen, met alle dodelijke gevolgen vandien

Het licht gaat uit, de verwarming gaat uit, er zal geen voedsel zijn, terwijl de Yanks Europa leegroven en de Winter er aankomt.

Dat is precies wat ze altijd bij elk land gedaan hebben dat ze aangevallen hebben. De afgelopen 80 jaar hebben ze dat alleen bij niet-Europese landen gedaan, maar vergeet niet dat het gestelde doel van WW2 precies hetzelfde was. De plannen van Kaufmann, Hooton en Morgenthau hadden precies dat tot doel; de volledige vernietiging van Europa’s kernstaat; Duitsland. Deze oorlog is slechts een voortzetting van wat al lang gaande is maar dan veel rigoureuzer.

Het maakt ze niet uit als er een miljoen kinderen zullen sterven, of het nou in Irak is of hier.

Fuck the EU, zeggen ze en ze menen het:

And now they are going for the Kill

Die Duitsers zouden het wel eens koud kunnen krijgen binnenkort en er spijt van krijgen dat letterlijk elke middenstander failliet gaat en hun industrie naar de VS verhuist en nooit meer heropgestart kan worden. Die Duitsers zouden wel eens spijt kunnen krijgen als mensen beginnen te sterven van de kou en ondervoeding, en dan misschien Siemens (wat een Duits bedrijf is, waarom staat dat onder amerikaanse sancties?) toch toestemming geven om de reserve-onderdelen in Nordstream 1 terug te plaatsen, of misschien zelfs wel de belachelijke regelgeving te schrappen waardoor Nordstream2 niet opgestart mag worden.

Die opties hebben de VS nu in één klap uitgeschakeld. Geen goedkoop gas meer voor Europa’s enige industrie-natie.

Duitsland mag nu vloeibaar gas kopen bij de Amerikaanse bezetter tegen 10 maal de prijs, of bij de koppensnellende arabische bondgenoten van de VS, maar daar heeft Europa de nodige overslaghavens niet voor. Vloeibaar gas kan niet in voldoende mate verwerkt worden. Het komt niet in de buurt.

Om een of andere reden deed deze mogelijke daad van staatsterreur me denken aan de missie van de NAVO, zoals omschreven door haar eerste secretaris-generaal: “Houd de Russen buiten, de Amerikanen binnen en de Duitsers onder de voet.”

Het is duidelijk dat de Nord Stream gasleidingen zijn beschadigd door de VS/VK. Dit is een oorlogsverklaring tegen Duitsland, niet tegen Rusland, omdat deze oorlogsdaad voor eens en altijd een einde zou kunnen maken aan de Duitse welvaart.

Het grote probleem voor de Europese VS-slaven na de amerikaanse aanslag op de Nord Stream-pijpleiding is, wetende dat de VS het heeft gedaan en zich bewust van de sociaaleconomische gevolgen voor de Europeanen, om met een realistische verklaring te komen waarom “Rusland het heeft gedaan”.

Niet voor niets waren ze allemaal stil gisteren.

Reken maar dat ze als een malle aan het rondbellen zijn hoe ze zich hier uit moeten lullen.

Volgens mij was Ursula von der Leyen de eerste die reageerde. En je mag er van uitgaan dat haar reactie, voorgekauwd en afgestemd is, ze is een puppet.

“the strongest possible response.” Jaja, maar niet tegen de dader. Was dat maar waar. Een onafhankelijk Europa, bevrijd van het Amerikaanse juk, zou makkelijk weerstand kunnen bieden aan de Yanks.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


400 doden in 96 uur: Eerste Duitse district simuleert stroomstoring

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dirk
dirk
5 maanden geleden

En Nederland gaat in hoog tempo door met het elimineren van haar voedselvoorziening door de boeren op te ruimen. Let maar eens op wat Remkes gaat brengen 5 oktober , dat zal zeer ten nadele van de boer en tuinder zijn. Oftewel bewust een revolte veroorzaken door voedselschaarste , iets anders kun je er niet van maken.

Johan
Johan
5 maanden geleden

Andre
Andre
5 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

En de Baltic gaspipe is een maandje eerder klaar dan Januari 2023 en kan al November voor Polen in gebruik genomen worden maar de Pool moet wel eventjes een gasrekeing x3 gaan betalen. Fijn die EU en fijn die US.

https://www.baltic-pipe.eu/energinet-baltic-pipe-can-be-put-into-full-operation-one-month-ahead-of-planned/

Denemarken lag een partij dwars om de NS2 af te maken echt alleen maar problemen verzinnen om de boel op te houden maar deze pijp gaat snel met leggen.

Johan
Johan
5 maanden geleden
Antwoord aan  Andre

Ervan uitgaande dat u Engels kunt lezen gezien u reactie, hierbij wat meer achtergrond informatie en inzicht in wat voor rotzooi ze ons willen aansmeren.

https://afnv.forumeiros.com/t139-na-een-schaamteloze-oorlogsmisdaad-is-het-nu-duidelijk-dat-de-vs-openlijk-een-oorlog-voeren-tegen-europa-die-miljoenen-slachtoffers-zal-eisen#964

Andre
Andre
5 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Dit klopt wel want er zit geen kikker meer daar. Shell had ook proefboringen gedaan bij de Krim (offshore) en het was zeer rooskleurig, ja was. Shell voorheen Keuninklijke olie met hun Henri Deterding heeft helemaal krom gelegen om die bloksnor te betalen en in het zadel te zetten. Samen met bankmannetjes Paul en Felix Warburg uit Amsterdam en WO2 was een feit. Nu draaien ze precies hetzelfde senario maar we trappen er niet meer in……………denk ik.

Petra
5 maanden geleden

Ursela, een thermo nucleaire bom op Washington DC is ‘the strongest possible respons’.

Dringt het al een beetje tot je botte hersenen door waar we het hier over hebben?

Johan
Johan
5 maanden geleden

Ex Poolse minister van buitenlandse zaken bedankt VS voor de vernietiging van de Russische gasleiding

Terwijl de VS, Rusland en de meeste Europese regeringen het oordeel hebben voorbehouden over wie er achter de explosie van maandag zou kunnen zitten die beide Nord Stream-pijpleidingen heeft beschadigd, de voormalige Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radoslaw Sikorski had dergelijke problemen niet.

Dank je wel VS‘ heeft Sikorski getweet op dinsdag, naast een foto van het enorme gaslek in de wateren van de Oostzee. Beide pijpleidingen zijn voor de kust van het Deense eiland Bornholm ernstig beschadigd, in wat velen nu een opzettelijke daad noemen.

Sikorski heeft later getweet in het Pools dat de schade aan Nord Stream betekend dat Rusland zal moeten doen “Praten met de landen die de Brotherhood- en Yamal-gasleidingen controleren, Oekraïne en Polen” als het gas aan Europa wil blijven leveren. “Goed werk”, concludeerde hij.

https://www.rt.com/news/563632-sikorski-usa-nordstream-poland/

Radoslaw Sikorski is getrouwd met Anne Applebaum ( Applebaum werd geboren in Washington DC, Applebaum heeft verklaard dat ze opgroeide in een “zeer hervormd” Joods gezin. Haar voorouders kwamen naar Amerika vanuit wat nu Wit-Rusland is. )

https://en.wikipedia.org/wiki/Anne_Applebaum

Hagar
Hagar
5 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Sikorski zal een paar zware kletsen rond zijn oren hebben gekregen toen hij thuiskwam.

Bedgeheimen mag je immers niet zomaar rondtwieten.