Sinds februari 2021 is Giorgia Meloni lid van het “Aspen Institute”, een machtige “denktank” van de Rockefeller Group. De CEO van het instituut is op zijn beurt ook lid van het WEF. Meloni had aanvankelijk ook het “Groene Paspoort” gesteund.

Giorgia Meloni wordt waarschijnlijk de nieuwe regeringsleider van Italië. Dit is de eerste keer dat zogenaamde “rechtse populisten” aan de macht komen in een kernland van de EU. Ze wil een einde maken aan de linkse identiteitspolitiek en, zo beweert ze althans, aan het paternalisme van de EU. Maar tegelijkertijd stond zij achter het “groene paspoort” en cultiveert zij de transatlantische banden van de westerse oligarchie, schrijft Thomas Oysmüller.

Meloni en Aspen

Brusselse von der Leyen bedreigde de Italianen in de aanloop naar de verkiezingen. Men kan aannemen dat zij deze aankondiging zal opvolgen met actie. Zo liet ECB-chef Christine Lagarde maandag weten dat de vooruitzichten er “donker” uitzien. De schuldencrisis van Italië zou snel weer acuut kunnen worden.

Tot nu toe heeft Meloni zich duidelijk gepositioneerd aan de kant van de NAVO en voor de koers tegen Rusland. Hoewel zij niet afkomstig is uit het WEF-milieu, waaruit ook haar omgekeerde anti-linkse identiteitspolitiek blijkt, heeft zij een voet in de transatlantische netwerken. Sinds februari 2021 is zij lid van het “Aspen Institute”, een denktank gevestigd in Washington D. C. Het instituut wordt onder meer gefinancierd door de Gates Foundation , het Rockefeller Fund, de Carnegie Foundation (opgericht in 1911), de Lumnia Foundation en de Ford Foundation.

Een anoniem Twitteraccount uit Frankrijk met een groter bereik schreef maandag: “Giorgia Meloni, lid van het Aspen Institute, een machtige denktank gefinancierd door onder andere de Rockfellers. De globalistische poppenspelers plaatsen hun personages naar believen links of rechts, afhankelijk van hoe de situatie zich in elk land ontwikkelt.”

Het “Aspen Institute” zou echter een enorm hoge positie hebben binnen de transatlantische netwerken, waardoor het onbekender is dan het WEF. De CEO van het instituut is Walter Isaacson. Hij is op zijn beurt lid van het WEF.

Berlusconi

Meloni’s beleid lijkt bijna op dat van Trump’s Republikeinse Partij. De centrale thema’s zijn migratie en LGBTQ+ of linkse identiteitspolitiek. Dan is er ook nog – vooral via Silvio Berlusconi – van wie Meloni afhankelijk is om een regering te vormen, een connectie met de groep “Propaganda Due 2” (P2), oorspronkelijk een vrijmetselaarsloge, die “verduisterd” zou zijn. P2 zat achter “Operatie Gladio” om de sterke Italiaanse Communistische Partij in de jaren zeventig en tachtig terug te dringen. Dit was vrij succesvol.

Meloni werd in 2008 minister van jeugdzaken in het kabinet Berlusconi IV. Berlusconi was ook betrokken bij P2, waar de CIA ook bij betrokken was. De opvolgingsorganisatie P3 wordt onderzocht door het Italiaanse openbaar ministerie.

Hier is meer over het Aspen Instituut en P2.

Ommekeer bij het “groene paspoort”

Meloni’s standpunt over vaccinatiepaspoorten is ook opmerkelijk. Hoewel zij vanaf juli 2021 tegen het “groene paspoort” in Italië was, was haar standpunt in het begin anders. In april 2021 zei de toekomstige regeringsleider:

“Wij zijn de eersten die de groene pas hebben gesteund en we hopen dat deze zo snel mogelijk in heel Europa wordt ingevoerd.”

Journalist Henning Rosenbusch wees hier vandaag op:

Maar zodra “2G” in ter sprake kwam, veranderde Meloni haar standpunt. In het verkiezingsprogramma was ze tegen vaccinatiepaspoorten.

Meloni achter de NAVO en Oekraïne

Dus alleen de tijd zal leren of het echt de “zware nederlaag van de globalisten” is. Juist hun standpunt over de NAVO – en hun gecultiveerde transatlantische banden – doet daaraan twijfelen. Zelfs Alexander Van der Bellen, die zich jarenlang had ingezet voor de “strijd tegen rechts populisme”, zei voor de verkiezingen: “Meloni is geen gevaar voor Europa”. De reden: ze staat achter Oekraïne.

Op het gebied van migratie en genderbeleid krijgt Viktor Orban er ongetwijfeld een nieuwe sterke bondgenoot bij. Maar wat betreft het EU-Ruslandbeleid en de oorlogskoers die is ingeslagen, zal hij waarschijnlijk alleen blijven staan.

Journaliste Aya Velazquez, die behoort tot de groep die al heel vroeg wees op de inmiddels bekend geworden dubieuze omstandigheden rond de Corona-commissie (van Fuellmich), schrijft vandaag op Telegram:

“Ik wijs erop dat het een populaire strategie is om te werken met zwarte en witte stukken op het schaakbord die uiteindelijk allemaal naar hetzelfde resultaat werken.”

De “hete aardappel” is niet langer Covid, maar het Oekraïne-conflict.


Hier meer in het Italiaans en hier een Engelse vertaling. Zo gaat het altijd. De globalisten kopen en infiltreren altijd ELKE oppositiepartij voor die aan de macht kan komen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië’s nieuwe premier opent de aanval op de globalisten in opzwepende overwinningstoespraak

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
6 maanden geleden

Een wolvin in schaapskleren dus.
Ik vermoed dat zij ervoor moet gaan zorgen dat rechts dadelijk de schuld van alle problemen gaat krijgen. De teleurstelling in rechts onder de Italianen zal groot zijn.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Meloni dit jaar:

“Israel represents the only fully-fledged democracy in the broader Middle East, and we defend without any reservations its right to exist and live in security. I believe that the existence of the State of Israel is vital, and Fratelli d’Italia will make every effort to invest in greater cooperation between our countries.”

https://www.zerohedge.com/political/italys-next-prime-minister-giorgia-meloni-why-do-they-hate-her-so-much

We weten genoeg

Jerome
Jerome
6 maanden geleden

Maar ashkenazi dictator Adolf Hitler, leider van de extreem linkse NSozialistDAP ( alle communistische partijen zijn aanvankelijk arbeiderspartijen), die in 1912 door het Tavistock institute in Devon was opgeleid om later zijn rol te vervullen, is de grote uitzondering op de regel ? Blijf de grote olifant in de kamer negeren.