Iedereen die niet gelooft dat de samenzweerders deze oorlog winnen, kijkt niet goed genoeg naar wat er gebeurt.

Begin 2022 zei ik dat we tot het einde van het jaar hadden om de samenzweerders te verslaan.

Ik blijf bij die waarschuwing, schrijft Dr Vernon Coleman.

Overal is het regeringsbeleid erop gericht economieën te vernietigen, miljoenen te verarmen en honderden miljoenen mensen te laten sterven (vooral in Azië en Afrika) door kou en honger.

Niets van wat er gebeurt is toevallig. Alles in onze stagnerende, ranzige, op rechten gebaseerde maatschappij is gepland en alles is doelbewust.

In maart 2020 waarschuwde ik dat het coronavirus-pandemiebedrog was ontworpen om drie dingen te doen: ouderen doden, cash afschaffen en verplichte vaccinatieprogramma’s invoeren. Ik waarschuwde dat we een oorlog voerden tegen slechte mensen.

En drie maanden daarna, in de vroege zomer van 2020, waarschuwde ik dat onze grootste vijanden niet de samenzweerders zelf waren, maar de collaborateurs – de miljoenen mensen die, als hen dat werd opgedragen, op hun hoofd in emmers vla zouden gaan staan en alleen zouden vragen hoe lang ze daar moesten blijven. Ik waarschuwde dat het de slappe, ruggengraatloze, onwetende, goedgelovige, volgzame collaborateurs zouden zijn die onze doodvonnissen zouden tekenen.

Ik kreeg hiervoor veel kritiek (wat een verrassing) van mensen die beweerden dat er met degenen die met de vijand samenwerkten, vriendelijk gepraat moest worden, en dat ze overgehaald moesten worden om de waarheid te begrijpen over maskers, lockdowns, covid-19 injecties en PCR-tests.

Dat ging nooit werken. En het zal nog steeds niet werken.

Het zou nooit werken, omdat de samenzweerders de media hadden gekocht. Gates en zijn maatjes hadden miljoenen uitgegeven om het nieuws te kopen.

Vanaf het begin van deze oorlog hadden we zowel de collaborateurs als de samenzweerders moeten bestrijden.

En we moesten de aandacht vestigen op de manier waarop regeringswoordvoerders logen en de manier waarop ze openlijk hersenspoelings trucs gebruikten om leugens en bedrog te promoten. Ik wees op de gevaren van het controleprogramma dat ons naar een door de staat gecontroleerd sociaal krediet leidt.

Vandaag begrijpen zelfs schijnbaar intelligente mensen nog steeds niet de omvang van de fraude en het gevaar waarmee we geconfronteerd worden. Er zijn veel goed opgeleide mensen die zo gehersenspoeld zijn, en zo goed in staat om de waarheid te onderdrukken, dat ze nog steeds geloven dat degenen onder ons die praten en schrijven over de samenzweerders lijden aan paranoia.

Het bewijs van de fraude is gemakkelijk te vinden. Het is gemakkelijk te bewijzen dat PCR-tests erger dan nutteloos zijn. Het is gemakkelijk te bewijzen (met behulp van officiële statistieken) dat covid-19 niet meer mensen heeft gedood dan de gewone griep. Het is gemakkelijk te bewijzen dat er met de officiële cijfers is geknoeid. Het is gemakkelijk te bewijzen dat honderdduizenden mensen zijn gedood of gewond geraakt door de covid-19 injecties. En het is gemakkelijk te bewijzen dat de eigen adviseurs van de regering in het Verenigd Koninkrijk al in het begin bevestigden dat covid-19 niet dodelijker was dan griep.

Het bewijs hiervan is natuurlijk dat de autoriteiten vanaf het begin hebben geweigerd over deze kwesties te debatteren. De BBC heeft standvastig geweigerd zendtijd te geven aan iedereen, hoe gekwalificeerd ook, die ook maar iets durft te zeggen dat ook maar enigszins kritisch is over vaccins.

Wat we vanaf het begin hadden moeten doen, was het eisen van echte, open, live, op televisie uitgezonden, openbare debatten. Ik heb dit herhaaldelijk geprobeerd (ik heb zelfs geld aangeboden voor een debat), maar niemand aan onze kant van de oorlog was bereid om de uitdaging aan te gaan – en dus was het gemakkelijk voor de samenzweerders en de collaborateurs om het feit te negeren dat de waarheid was onderdrukt.

Ik haat het idee om ooit nog op televisie te verschijnen, maar ik geloof oprecht dat als ik zou mogen deelnemen aan een nationaal, live televisieprogramma van 30 minuten met wie dan ook van de oppositie, ik het bedrog voor eens en voor altijd zou kunnen vernietigen. Het is zo gemakkelijk. De feiten staan allemaal aan onze kant.

In plaats daarvan mocht de oppositie haar best doen om mijn reputatie en geloofwaardigheid te vernietigen door de media en het internet te vullen met leugens. Mijn Wikipedia-pagina werd onherkenbaar veranderd – grotendeels door iemand van wie ik en anderen vermoeden dat hij in dienst is van de CIA. Mijn inkomen werd (waarschijnlijk permanent) vernietigd. Mijn reputatie werd verscheurd op een manier die geen enkele beroemdheid ooit heeft moeten doorstaan en ik was zo verbrijzeld dat ik het moeilijk vond om het huis te verlaten.

De leugens, het misbruik en de bedreigingen werden vervolgens nog verder opgevoerd door leden van de oppositie die een absurde hypothese begonnen te propageren, namelijk dat er geen ziektekiemen, geen besmettelijke ziekten en geen immuunsystemen bestaan. Veel van de luidruchtigsten van deze kleine maar drukke groep namen niet de moeite enig bewijs te leveren, namen niet de moeite de leugens over de covid-19-prikken te bestrijden, maar beweerden eenvoudigweg, zonder enig bewijs, dat iedereen die hun onzin niet geloofde “gecontroleerde oppositie” moest zijn en het zwijgen moest worden opgelegd of gedood. Deze onzin, vaak opzettelijk gepromoot door mensen die ook het geloof uitdroegen dat de aarde plat is en dat we allemaal van de rand zullen vallen als we te dicht bij de rand komen, had het gewenste tweeledige effect dat het publiek en de medische wereld ervan werden overtuigd dat degenen onder ons die de nep-pandemie in twijfel trokken en ook waarschuwden voor het gevaar van sociaal krediet, ook krankzinnig moesten zijn.

Alles wat sinds het begin van 2020 is gebeurd, was altijd onderdeel van een slim geplande mediaoorlog.

De samenzweerders hebben opzettelijk geletterdheid en gecijferdheid vernietigd. Ze creëerden episodische televisieprogramma’s en films om ‘samenhangende’ denkprocessen te vernietigen. Zij hebben beroemdheden en artsen overgehaald om de covid-19 spuiten te onderschrijven en te promoten – zelfs toen het bewijsmateriaal duidelijk aantoonde hoe schadelijk de nutteloze spuiten werkelijk waren. In het Verenigd Koninkrijk slaagden zij erin het publiek ervan te overtuigen dat de opzettelijk vernietigde gezondheidsdienst onvermoeibaar werkte om het publiek te beschermen en te verzorgen. Ze overtuigden mensen om vertrouwen te hebben in de betuttelende staat. Ze gebruikten trucs van de CIA en het leger.

En nu, na opzettelijk de olie- en gasprijzen te hebben opgedreven met een designeroorlog, kopen ze mensen om met subsidies en contante betalingen.

De band die ons samenhoudt is de behoefte om een doel te hebben en nuttig te zijn. De samenzweerders hebben opzettelijk die steun weggenomen. Ze hebben er alles aan gedaan om iedereen afhankelijk te maken van de staat. Ze hebben corrosieve onzekerheid gecreëerd en een epidemie van depressie en angst opgebouwd.

Vroeger stond de wet ons toe dingen te doen die niet verboden waren. De verspreiding van slecht gedefinieerde rechten (geëist door en ontworpen voor uiterst linkse agitatoren) betekent dat we niet meer weten wat is toegestaan en wat is verboden totdat we worden gearresteerd. De tweelingprincipes van het verwachten van interventie en van het een ander de schuld geven als dingen niet goed gaan, hebben de maatschappij vernietigd. Absurde voorstanders van klimaatverandering (die geestesziek zijn en even gevaarlijk als terroristen en voor onze veiligheid zouden moeten worden opgesloten) mogen de politieke agenda’s beheersen met dodelijke en verwoestende gevolgen.

De vooruitgang naar de maatschappij die ik beschreef in mijn boeken Endgame en Social Credit: Nightmare on Your Street  gaat snel. Bouwers moeten nu tralies voor de ramen van nieuwe huizen plaatsen. Enorme commerciële keukens worden gebouwd zodat flatbewoners al hun maaltijden voor hen kunnen laten bereiden en bezorgen. Thuiswerken wordt gepromoot als een manier om ervoor te zorgen dat we gevangen blijven. Er worden speciale huurblokken gebouwd met daarin ruimte voor georganiseerde en toegestane gezelligheid – en toegang tot diensten (zoals kapper en schoenmaker) die als essentieel kunnen worden beschouwd.

De meeste mensen vinden het moeilijk te geloven dat slechte mensen zoveel liegen als ze doen.

En mensen conformeren zich omdat, zoals Joseph Schumpeter zei: “Elk afwijkend gedrag van een lid van een sociale groep wordt veroordeeld door de overige leden van de groep” en leidt tot “sociaal ostracisme”.

Het verbannen van degenen die de fraude in twijfel trekken is geregeld door de CIA, MI5, de 77e brigade, de reguliere media en door schandalige, onhoudbare verboden en censuur georganiseerd door volgzame overheidsbedrijven als Wikipedia, Google, YouTube, Facebook, Twitter en PayPal.

Binnenkort leven we in een versie van het systeem van sociaal krediet dat nu in China bestaat.

Je zou eens kunnen kijken hoe dat gaat.

Wi-Fi sniffers, barcodes, slimme telefoons, slimme meters, apps en camera’s (inclusief infrarood camera’s) houden elke beweging van “burgers” in de gaten zodat ze gestraft en beloond kunnen worden op basis van hun gedrag. Iedereen en alles zal worden gecontroleerd van geboorte tot dood. Private en publieke sectoren werken samen om surveillancetechnologie te verspreiden.

Chinese steden zijn nu weinig meer dan concentratiekampen.

We hebben tot het einde van het jaar om te voorkomen dat dit met ons gebeurt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië start proefproject met sociaal kredietsysteem

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

William Luther Pierce legt uit hoe de kaping van de massamedia in een democratie leidt tot een kaping van de volledige staat en het volk.

Dit geldt evenzeer voor Europa als voor de VS:

https://video.natall.com/dr-william-pierce-stopping-the-hijacking-of-america/

https://nationalvanguard.org/2016/07/stopping-the-hijacking-of-america/

Tigron
Tigron
5 maanden geleden

Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

Petra
5 maanden geleden

Ach, het is zo simpel:

‘Emergency Use Authorisation’ voor een Experimenteel medicijn op basis van een techniek die voorheen nog nooit succesvol op mensen en dieren was gebruikt en nu volgens het verhaal binnen enkele maanden was ontwikkeld, terwijl de ontwikkeling van traditionele vaccins vele jaren tot een decennium kost.

Bovenstaande is geen verhaal uit één of andere ‘conspiracy theory’, maar gewoon het officiële verhaal dat ons worden aangeleverd.

Je hoeft toch niet zo slim te zijn om uit bovenstaande te concluderen dat er iets niet klopt met deze medicijnen.