Dus, voor alle duidelijkheid: er zijn overal in ons milieu ernstig giftige chemicaliën waarvan bekend is dat ze de menselijke biologie ingrijpend veranderen, en nu blijkbaar in de lichamen van alle zuigelingen.

Voor alle duidelijkheid: milieu / klimaatactivisten weigeren min of meer om hierover te praten, en gaan in plaats daarvan eeuwig door met praten over door de mens vrijgekomen kooldioxide die het weer verandert, een stomme grap die grondig is ontkracht.

CO2 en stikstof zijn de elementaire bouwstenen van al het leven op Aarde, en dat willen ze verwijderen. Maar giftige ‘plastics’ die ons testosteron en sperma vernietigen horen we de ontvolkingsfanatici niet over.

The Guardian:

Giftige PFAS-chemicaliën werden gedetecteerd in elk navelstrengbloedmonster in 40 studies die de afgelopen vijf jaar zijn uitgevoerd, zo blijkt uit een nieuw overzicht van wetenschappelijke literatuur uit de hele wereld.

De studies onderzochten samen bijna 30.000 monsters, en veel ervan brachten blootstelling van de foetus aan PFAS in verband met gezondheidscomplicaties bij ongeborenen, jonge kinderen en op latere leeftijd. De bevindingen van de studies zijn “verontrustend”, aldus Uloma Uche, wetenschappelijk medewerker milieugezondheid bij de Environmental Working Group, die de gegevens van de collegiaal getoetste studies heeft geanalyseerd.

“Nog voor je ter wereld komt, ben je al blootgesteld aan PFAS,” zei ze.

PFAS, of per- en polyfluoralkylstoffen, zijn een klasse van ongeveer 12.000 chemicaliën die vaak worden gebruikt om producten bestand te maken tegen water, vlekken en hitte. Ze worden “voor altijd chemicaliën” genoemd omdat ze niet op natuurlijke wijze worden afgebroken en zich ophopen in het menselijk lichaam en het milieu.

De federale overheid schat dat ze in 98% van het bloed van de Amerikanen voorkomen. De chemicaliën worden in verband gebracht met geboorteafwijkingen, kanker, nierziekten, leverproblemen en andere gezondheidsproblemen, en de EPA heeft onlangs vastgesteld dat geen enkel niveau van blootstelling aan sommige soorten PFAS in water veilig is.

Mensen worden via verschillende wegen aan de alomtegenwoordige chemicaliën blootgesteld. PFAS vervuilen naar schatting het drinkwater van meer dan 200 miljoen mensen in de VS en zijn in alarmerende hoeveelheden aangetroffen in vlees, vis, zuivel, gewassen en verwerkt voedsel. Ze zitten ook in een reeks alledaagse consumentenproducten, zoals anti-aanbak kookgerei, voedselverpakkingen, waterdichte kleding, vlekbeschermers zoals Scotchgard en sommige soorten tandflos.

PFAS in producten kunnen door de huid worden opgenomen, ingeslikt of ingeademd omdat ze van producten afbreken en zich door de lucht verplaatsen.

“De aanwezigheid van deze chemische stoffen vormt ook een bedreiging voor zwangere mensen, die als eerste in contact komen met PFAS voordat zij via de navelstreng van de baarmoeder naar de zich ontwikkelende foetus kunnen overgaan,” aldus Uche.

De wetenschappers richtten zich op navelstrengbloed omdat de navelstreng de levensader is tussen moeder en baby. De bevindingen zijn vooral zorgwekkend omdat foetussen “kwetsbaarder zijn voor deze blootstellingen omdat hun lichaam in ontwikkeling niet over de mechanismen beschikt om met de chemicaliën om te gaan”, voegde Uche eraan toe.

De studies brachten blootstelling van foetussen in verband met een hoger totaal cholesterol en triglyceriden bij baby’s, en veranderingen in de galzuren van hun lichaam, wat kan leiden tot een hoger risico op cardiovasculaire problemen op latere leeftijd.

Sommige studies brachten ook blootstelling aan navelstrengbloed in verband met verstoringen van de schildklieren en microbiële cellen in de dikke darm.

PFAS kunnen jarenlang of zelfs tientallen jaren in het lichaam aanwezig blijven, en sommige studies leggen een verband tussen blootstelling van de foetus en effecten op de kindertijd en de volwassenheid, onder meer op de cognitieve functie, de voortplantingsfunctie, gewichtsveranderingen, eczeem en een veranderde glucosebalans.

De studies identificeerden ongeveer 35 verschillende soorten PFAS-verbindingen, waaronder enkele nieuwere chemicaliën waarvan de industrie en sommige regelgevers beweren dat ze zich niet ophopen in het lichaam. De wetenschap is echter beperkt in het aantal PFAS-verbindingen dat zij in bloed kan opsporen, dus het is zeer waarschijnlijk dat veel meer van de chemische stoffen op foetussen worden overgedragen.

Het is altijd hetzelfde: de media/regering wordt helemaal gek van een totaal gefabriceerde dreiging, terwijl ze het echte gevaar negeren.

Op dit moment vertellen ze ons dat Rusland en China militaire bedreigingen zijn voor ons,  terwijl ze zelf de oorlog gestart hebben en de sancties ingesteld hebben, terwijl ze de immigratie van moordenaars en verkrachters in de hoogste versnelling ooit gegooid hebben

Ze vertelden ons dat het “coronavirus” een bedreiging was, terwijl ze weigerden het te hebben over sterfgevallen door de ontvolkingsvaccins.

Tijdens de migratiecrisis van 2015 vertelden ze ons dat de regering van Bashir al-Assad in Syrië een bedreiging vormde, terwijl miljoenen mannen in gevechtsleeftijd “uit Syrië” Europa binnenmarcheerden en “onze cultuur verrijkten”.

Op dit moment wordt er een veel grotere invasie voor bereid en daar horen we helemaal NIETS over:

Daar zijn eindeloos veel voorbeelden van. Het maakt deel uit van het basisweefsel van de westerse samenleving. Totaal gefabriceerde hoaxen worden door de media extreem opgeblazen, terwijl echte wereldproblemen die ieders leven beïnvloeden en die we vlak voor ons kunnen zien er niet toe doen, racistische white supremacy samenzweringstheorieën, de covidgriep-hoax enzovoort.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Windturbines stoten zeer gevaarlijk klimaatvernietigend gas uit, waarbij Duitsland de ergste vervuiler in Europa is

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
5 maanden geleden

Kijk!
Aan stikstof uitstoot kun je niets doen. Het is een element en je kunt er alleen maar meer van kringen door kernfusie en dat weten we nog niet. Verder is het volkomen omschadelijk.
CO2 is een molecule en onderzoek is vast gesteld dat het zowel voor opwarming als voor afkoeling van de aarde zorgt. Veel CO2 zorgt er voor dat de steppen gaan groeien en bloeien. Alle planten hebben CO2 nodig.
PFAS is een moleculaire verbinding die van alles kan zijn en ontstaat door de uitstoot van industrieën. De bedrijven die veel rotzooi maken verhitten de uitstoot van hun gassen in de schoorstenen tot 1500 gr. Hierdoor vallen alle moleculen uit elkaar tot de elementen maar bij afkoeling gaan deze element onmiddellijk weer verbindingen aan met alles wat ze tegenkomen en ontstaan de meest giftige stoffen. Dit heet dan PFAS.
De uitstoot van deze bedrijven mag dan heel millieuvriendelijk zijn en zijn ze niet verantwoordelijk voor wat er buiten verder gebeurt.

cas
cas
5 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

het gaat om stikstofVERBINDINGEN !, niet om stikstof (distikstof (N2)) zelf, dat voor 78% deel uit maakt van de lucht.

Pfas zijn chemicaliën die bewust gefabriceerd worden voor speciale doelen en, bij mijn weten, niet spontaan bij verbrandingsprocessen.
dat staat notabene in het artikel.

doe je huiswerk voordat je dit soort dingen vertelt, als je nog serieus genomen wilt worden.