Na het incident namen sommigen het recht in eigen hand door de dader te achtervolgen en hun eigen vorm van burgerrecht toe te passen.

Een 25-jarige buitenlandse immigrant is in Italië gearresteerd op verdenking van poging tot zware aanranding van een 11-jarig meisje. Voordat hij in hechtenis werd genomen, grepen leden van het publiek in en sloegen de dader naar verluidt in elkaar voordat hij werd gearresteerd, meldt REMIX.

De vermeende aanranding vond plaats in de voorstad Centocelle van Rome, voor een restaurant dat door de moeder van het slachtoffer wordt uitgebaat. Omstanders die getuige waren van de poging tot aanranding grepen in en achtervolgden de buitenlander toen hij wegliep van de plaats delict.

Hij werd onmiddellijk achtervolgd en geblokkeerd door enkele klanten die naar verluidt het recht in eigen hand namen. Ze sloegen hem en en overlaadden hem met racistische beledigingen voordat ze hem schopten. Verschillende mensen schopten hem, hoewel hij al op de grond lag en zijn hoofd probeerde te bedekken, aldus de Corriere.

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat - Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

Een getuige beweerde te hebben gehoord dat de personen de verdachte “zwarte klootzak” sloegen.

“Voor mijn huis was ik getuige van een halve lynchpartij van het soort waarover je in de kranten leest,” schreef de ooggetuige van de aanval op Facebook. “ik hoorde geschreeuw “Stop hem! Stop hem!” Ik nader en een groep mensen had een zwarte jongen tegengehouden. Eén slaat hem neer en hij gaat naar de grond. Hij krijgt ook een paar schoppen van enkele klanten die daar toevallig waren. Een van hen zegt tegen me: “Bemoei je met je eigen zaken! Loop ons niet in de weg of we worden boos op je. Volgens Castelli, die door de carabinieri kon worden gehoord om het verhaal te reconstrueren, werd de jongen ook geschopt door de moeder van het meisje, die vervolgens de 112 belde en vroeg om tussenkomst van de politie.

De autoriteiten werden gebeld en kwamen ter plaatse om de aanvaller te arresteren, en de politie is nu op zoek naar de burgerwachten die nu ook in de problemen kunnen komen.

De helft van alle verkrachtingen in Italië wordt gepleegd door immigranten

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

5 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

De mensen die het meisje beschermd hebben krijgen waarschijnlijk veel zwaardere straffen dan de dader zelf.

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Denk ik ook, zolang de (s)linkse joodse agenda over Europa heerst zal een ieder die verzet pleegt (ongeacht op welk front) hoe terecht ook in de kiem worden gesmoord door de marionetten van de joodse kliek.

comment image

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Johan
Angie
Angie
6 maanden geleden

Staande ovatie voor de opmerkzame Italianen. En hun passende straf. Minderwaardige neuknegers horen in geen enkel, geciviliseerd blank land thuis.👏👏👏👏

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

Een lynchpartij is iemand ophangen. Dit was gewoon iemand aftuigen. Dat is heel iets anders

Ravian
Ravian
6 maanden geleden

Helaas niet gelyncht, enkel een flink pak slaag…

Petra
6 maanden geleden

De Italianen zijn het echt spuugzat! Dat hoor ik van mijn vrienden daar!

In de laatste verkiezingen is dat naar boven gekomen, maar of die verkiezingen tot verbetering gaan leiden moeten we nog gaan zien.

Terratrader
Terratrader
6 maanden geleden

Ik begrijp al dat geleuter over racisme in deze context niet. De man wilde een kind verkrachten. Als ik het was hadden ze vuile rosse gezegd. Denk je nu echt dat de mensen op dat ogenblik echt racisten zijn? Een misdadiger wordt benoemd op zijn uiterlijk, wat we allemaal doen. In dit geval blijkbaar een neger.

Rob
Rob
6 maanden geleden

In brand steken

Rebel&Girl
Rebel&Girl
6 maanden geleden

Ze hadden zijn agressiestaaf eraf moeten snijden en door de blender gooien als je dat een paar keer doet dan houdt het op. Gewoon ‘s nachts een mooie meid laten rondlopen en als er een poging tot verkrachting plaatsvindt met een groepje van 10 ingrijpen ..zorg ervoor dat ie onherkenbaar wordt en het delict instrument tot moes slaan tussen 2 stenen en weggooien die hap. Het moet gvd ophouden dit weerzinwekkend geweld tegen vrouwen en kinderen, de daders worden nog bijna beloond voor hun misdaden.