Viervoudig gevaccineerde Pfizer CEO Albert Bourla maakte zaterdag bekend dat hij opnieuw positief testte op Covid.

“Ik heb positief getest voor COVID,” zei Bourla op zijn Twitter-account.

“Ik voel me goed & symptoomvrij. Ik heb de nieuwe bivalente booster nog niet gehad, omdat ik de richtlijnen van de CDC volgde om 3 maanden te wachten sinds mijn vorige COVID geval dat dateert van midden augustus.”

Er zij aan herinnerd dat de nieuwe bivalente boosters niet zijn getest op mensen – alleen op muizen, meldt The Gateway Pundit.

“Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het virus nog steeds onder ons,” concludeerde hij.

Een gebruiker reageerde op Bourla, hij zei: “Je hebt vaker Covid gehad dan veel niet-gevaccineerde mensen. Is het mogelijk dat misschien… *heel misschien* de boosters uw immuunsysteem verzwakken? Ik ben geen dokter of zo – ik ben gewoon een advocaat met hersenen.”

Een andere gebruiker zei: “Alweer? We weten al dat het niet veilig is en bedankt voor het opnieuw bevestigen dat het niet effectief is.”

Dit is de tweede keer in 40 dagen dat de CEO van Pfizer is getest op Covid-19.

Vorige maand maakte Bourla bekend dat hij positief testte op Covid en zei dat hij een kuur Paxlovid was begonnen.

“Ik wil u laten weten dat ik positief ben getest voor #COVID19. Ik ben dankbaar dat ik vier doses van het Pfizer-BioNTech vaccin heb gekregen, en ik voel me goed terwijl ik zeer milde symptomen ervaar. Ik ben aan het isoleren en ben begonnen met een kuur Paxlovid.” zei Bourla.

Nog maar een jaar geleden beweerde Albert Bourla dat zijn Pfizer-vaccin 100% effectief was in het voorkomen van Covid in gevallen in Zuid-Afrika.

“Opgewonden om te delen dat bijgewerkte analyse van onze fase 3-studie met BioNTech ook aantoonde dat ons COVID-19-vaccin 100% effectief was in het voorkomen van #COVID19-gevallen in Zuid-Afrika. 100%!” zei de CEO van Pfizer in april 2021.

Dit is dezelfde man die zei dat mensen die “verkeerde informatie” over Covid-vaccins durven te verspreiden “criminelen” zijn.

Bourla zei dat mensen die verkeerde informatie over Covid-vaccins verspreiden en kwaad durven spreken over zijn product “criminelen” zijn.

Die mensen zijn criminelen,” vertelde Bourla dinsdag aan Atlantic Council CEO Frederick Kempe. “Het zijn geen slechte mensen. Het zijn criminelen omdat ze letterlijk miljoenen levens hebben gekost.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


CEO van Pfizer, Albert Bourla: Onze nieuwe pil laat de overheid gelijk weten of je hem wel braaf geslikt hebt

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
Anoniem
6 maanden geleden

Ik geloof er helemaal niks van dat die man het echte “vaccin” heeft ingespoten gekregen en helemaal niet 4 keer. Hij weet wat er in die injectie zit en waar het echt voor gemaakt is. En als je dat weet dan neem ik aan dat je heeeeeel ver weg blijft van die spuit des doods! Dus tenzij hij graag langzaam en pijnvol dood wil gaan ga ik er niet vanuit dat dit soort gasten het echte “vaccin” ingespoten hebben gekregen.

Anoniem
Anoniem
6 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Bedankt !

Jan
Jan
6 maanden geleden

HET bewijs dat die test TOTAAL ONGESCHIKT IS om wat dan ook aan te tonen, of je een virus bij je draagt, wat voor virus je bij je draagt en hoeveel virus je bij je draagt. En dat is EXACT wat de uitvinder ervan, de amerikaanse microbiologist Kary Mullis ALTIJD heeft gezegd over zijn uitvinding waar hij de Nobelprijs voor ontving in de jaren ’80. Hij zei altijd dat de PCR test slechts een manier was “to produce a whole lot of something out of something”. Heel “toevallig” stierf Mullis in AUGUSTUS 2019, NET VOOR DE ZOGENAAMDE PANDEMIE zodat hij niet meer zijn mening kon geven in de media. Dat is waar ze op hebben gewacht om deze hele hoax te beginnen. Daarom zijn er ook zoveel mensen die ondanks dat ze positief testen helemaal geen ziektesymptomen hebben. Maar daar werd ook heel snel wat op gevonden, die mensen waren zogenaamde asymptomatische dragers.
En deze PCR test hoax is wat deze c0vid idiotie aan de gang houdt. Mensen bang maken met een virus, een onzichtbare vijand, en met een test die niemand begrijpt.
Het is de kip met de gouden eieren die honderden miljarden laat verdwijnen in de zakken van de snake-oil verkopers en onze hele wereld om zeep helpt. Onderdeel van het grote plan om de wereldbevolking drastisch te reduceren, waar ook de Oekraïne oorlog en de klimaatgekte deel van uitmaken. Helaas is in de tweede kamer Thierry Baudet de enige persoon die intelligent genoeg is om dit te doorzien. Vandaar dat ik ook zeer pessimistisch gestemd ben over de toekomst want we worden geregeerd door een zootje debielen die echt helemaal niets snappen, de useful idiots, en corrupte lieden die voor het WEF werken en die gouden bergen zijn beloofd in de toekomst als ze hun slavenwerk voor Schwab hebben voltooid.
Het is aardig om te vermelden dat zowel de vader van Schwab alswel die van Gates beiden bekend stonden om hun eugenistische opvattingen, teveel onbruikbare mensen op deze planeet waar een endlösung voor gevonden moet worden.

Rudolf
Rudolf
6 maanden geleden

Wat een ongelooflijke sukkel ! Als het inderdaad echt is wat nauwelijks te geloven is…Of het moet zijn dat zijn eigen ‘wetenschappers’ hem bedonderen…óf dat er boven hem nog bazen/criminelen zijn die wel beter weten en hem als bruikbare (nou ja..) imbeciel en uithangbord gebruiken ! Ben nu 72,5 jr. jong en gebruik–na een aanvankelijk bedenkelijke medische voorgeschiedenis–inmiddels al 22 jaar lang niet één pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplement..Ook al netzolang geen enkel symptoom ! Gríep of zelfs verkoudheid…wat is dat ook alweer ?? En kom overal, raak alles en iedereen zonder schrik aan, heb scheit aan alle maatregelen ! Lách met heel de waanzin ! Enige échte preventie tegen álles is écht gezonde voeding, gezonde leefstijl en zoveel als mogelijk is een gezonde omgeving.. De rest is KWATSCH, BEDROG, OPLICHTERIJ, KWAKZALVERIJ !! Amen en uit !
Regelmatige bezoekers kennen deze riedel van mij intussen wel..kan het toch niet laten…haha…voor eventuele nieuwelingen…en herhalen doet geen kwaad !!