Officiële cijfers van 29 Europese landen bevestigen dat er in 2022 in heel Europa meer sterfgevallen zijn geweest dan in 2020 op het hoogtepunt van de Covid-19-pandemie, en ook in 2021, toen een groot aantal sterfgevallen plaatsvond na de vergunning voor noodgebruik van de Covid-19-injecties.

Helaas blijkt uit de analyse dat de stijging in 2022 te wijten is aan het feit dat er nu wekelijks zoveel kinderen en jonge volwassenen sterven, meldt The Expose.

EuroMOMO is een Europese activiteit op het gebied van sterftebewaking. Volgens de organisatie is het doel ervan “het opsporen en meten van sterfteoverschotten in verband met seizoensgriep, pandemieën en andere bedreigingen voor de volksgezondheid”.

De 29 Europese landen of subnationale regio’s van het EuroMOMO-netwerk, dat wordt ondersteund door het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wordt beheerd door het Statens Serum Institut in Denemarken, leveren wekelijks officiële nationale sterftestatistieken.

De Expose analyseerde gegevens die eind augustus 2022 door EuroMOMO waren verstrekt, en ontdekte een 8x toename van het sterftecijfer onder kinderen van 0 tot 14 jaar sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de Covid-19-injectie voor kinderen heeft goedgekeurd.

Drie weken na ons onderzoek ontdekten we dat het de Europese Unie heeft gedwongen om een Europa-breed onderzoek te starten naar waarom er sinds medio 2021 zoveel kinderen zijn gestorven en waarom ze nog steeds sterven.

Bij de officiële aankondiging van dit onderzoek merkte het team hier bij The Expose echter dat EuroMOMO al haar gegevens over te hoge sterfgevallen van de afgelopen vijf jaar had gewijzigd. Dit heeft het aantal geregistreerde sterfgevallen in 2022 kunstmatig aanzienlijk verlaagd.

We kunnen dit bewijzen dankzij het Internet Archive (WayBackMachine).

Hieronder volgt een momentopname van het cumulatieve sterfteoverschot onder kinderen van 0 tot 14 jaar in 2020, 2021 en 2022. Deze is afkomstig uit het EuroMOMO-rapport van week 33, dat nu alleen nog maar hier kan worden bekeken.

klik voor groter

Maar hier zijn de officiële cijfers van EuroMOMO vanaf week 36 voor dezelfde leeftijdsgroep, nadat zij officieel hadden aangekondigd een onderzoek in heel Europa in te stellen naar buitensporige sterfgevallen onder kinderen –

klik voor groter

Dit komt neer op 333 minder sterfgevallen dan EuroMOMO drie tot vier weken eerder registreerde.

Hoe hebben ze dit gedaan? Door de basislijn te veranderen waartegen de sterfgevallen worden afgezet.

Op die manier hebben ze de ernst van de situatie die The Expose exclusief aan het licht bracht met betrekking tot het sterftecijfer onder kinderen, kunstmatig kunnen verminderen.

Wat EuroMOMO echter niet heeft kunnen doen door zijn cijfers op merkwaardige wijze te wijzigen nadat het een officieel onderzoek had aangekondigd, is het feit verbergen dat er in heel Europa in 2022 tot nu toe meer sterfgevallen zijn geweest dan in dezelfde periode in zowel 2020 als 2021.

De meest recente door EuroMOMO gepubliceerde gegevens hebben betrekking op week 37 van 2022.

klik voor groter

In week 37, 2022, heeft Europa 243.617 excessieve sterfgevallen geregistreerd.

In hetzelfde tijdsbestek in 2020 (week 0 tot week 37) werden 233.737 extra sterfgevallen geregistreerd. Deze werden meestal bestempeld als Covid-19-sterfgevallen.

In dezelfde periode in 2021 waren er 231.956 extra sterfgevallen. Een groot deel hiervan zal in de winter van 2021 als Covid-19 zijn bestempeld, maar de Covid-19-injecties hadden een einde moeten maken aan zowel vermeende Covid-19-sterfgevallen als een enorme toename van overtollige sterfgevallen.

Bron Data

Helaas deed het dat niet, en er zijn genoeg aanwijzingen dat het de Covid-19 injecties zijn die nu bijdragen aan het aanzienlijke aantal sterfgevallen dat nog steeds wekelijks voorkomt.

Sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de Covid-19-injecties heeft goedgekeurd voor gebruik bij kinderen, is het aantal sterfgevallen bij kinderen en jonge volwassenen namelijk enorm toegenomen, zoals blijkt uit de volgende grafiek (de lichtblauwe lijn is 2022).

Bron

Europa heeft in 2022 officieel 9.880 extra sterfgevallen geregistreerd dan in 2020, op het hoogtepunt van de pandemie.

Het heeft in 2022 ook officieel 11.661 extra sterfgevallen geregistreerd dan in 2021, ondanks het feit dat er begin 2021 een enorme Covid-19 golf van sterfgevallen zou zijn geweest.

De vraag is waarom?

Alleen de autoriteiten in Europa kunnen dat echt beantwoorden, omdat zij over alle gegevens beschikken.

Dus, nadat we hen met succes hebben gedwongen om een Europees onderzoek te starten naar waarom er zoveel kinderen sterven, roepen we nu de Europese Unie en EuroMOMO op om een Europees onderzoek te starten naar waarom er meer sterfgevallen zijn geweest na de uitrol van de Covid-19 injecties dan vóór de uitrol en tijdens het hoogtepunt van de Covid-19 pandemie.

Help ons druk uit te oefenen op EuroMOMO door hier contact op te nemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-geneesmiddelenagentschap EMA’s database met bijwerkingen van C19-vaccins gecompromitteerd

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

De eerste grafiek LIJKT het of de sterfte 300 % hoger is maar in werkelijkheid is het minder dan 5%
Kun je zien hoe je met grafieken de mensen op het verkeerde been kunt zetten.
Dus niet naar de kolommen kijken maar naar de cijfers

cas
cas
6 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

de grafiek klopt precies.
het is gebruikelijk om een grafiek niet vanaf de nullijn te tonen. alleen de relevante info wordt getoond. de cijfers staan erbij.