De rellen tussen moslims en hindoes in Groot-Brittannië hebben zich verspreid van Leicester naar Smethwick – en kunnen zich “over heel Groot-Brittannië verspreiden”, waarschuwen leiders van de gemeenschap.

Een menigte van meer dan 200 moslims die “Allah akbar!” riepen, verzamelde zich dinsdagavond buiten de Durga Bhawan Tempel in Smethwick, een post-industriële stad in de West Midlands, waarbij leden van de menigte de omheining van de tempel probeerden te beklimmen alvorens te vechten met tussenkomende politieagenten, meldt Breitbart.

Het geweld, waarbij de politie werd bekogeld met vuurwerk en andere projectielen, werd ogenschijnlijk uitgelokt door het bericht dat de tempel Sadhvi Rithambara, een Indiër die door de pers wordt omschreven als een hindoe-nationalist, had uitgenodigd om een preek te houden.

Het incident volgt op het langdurige geweld in Leicester, in de East Midlands, tussen moslims en hindoes, dat aanvankelijk verband hield met een cricketwedstrijd tussen India en Pakistan en waarbij op een bepaald moment een moslimgroep een hindoetempel vernielde voor de ogen van de politie.

Nu waarschuwen leiders van de gemeenschap en bewoners dat het geweld zich wel eens zou kunnen verspreiden “over heel Groot-Brittannië, overal waar Zuid-Aziatische gemeenschappen zijn”, wat functioneel gezien bijna overal is.

Een inwoner van Leicester, door The Telegraph Vinod genoemd, zei dat “deze [wanorde] zich zal blijven verspreiden” en gaf de sociale media de schuld van “een grote rol” bij het escaleren van de situatie – “mensen zijn erop uit om wanorde te creëren tussen gemeenschappen – niet alleen in Leicester maar in het hele Verenigd Koninkrijk,” beweerde hij.

“We hebben vernomen dat er iets soortgelijks gaat gebeuren in Nottingham en Coventry. Het is goed gepland met een verhaal van anti-islam en anti-hindoe sentiment en het zijn de acties van een paar fanatici die proberen een reactie te krijgen.”

Er zijn al tientallen arrestaties verricht in Leicester en Smethwick, voor misdrijven variërend van geweldpleging en bedreiging met de dood tot het bezit van messen en vuurwapens.

Sommige commentatoren hebben gezegd dat het geweld tussen moslims en hindoes, gekenmerkt door geschillen over de politieke situatie in verre landen en buitenlandse kreten van “Allahu akbar” en “Jai Shri Ram!” – wat ruwweg betekent “[Onze] God is groter!” en “Overwinning aan Heer Rama!”, respectievelijk – wijzen op de negatieve gevolgen van massale migratie en multiculturalisme voor de westerse samenleving, en geven aan dat diversiteit niet noodzakelijk een kracht is.


 

 

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Het ENIGE dat heel Europa inclusief het Verenigd Koninkrijk gaat helpen is een MISLIMVERBOD!

Deze kwaadaardige agressieve cultuur onder het mom van een (valse) religie moet gewoon verboden worden en uit ons continent verwijderd worden.

Uiteindelijk is het Zij of Wij en dat is iets dat we maar beter goed kunnen begrijpen, nu wij nog redelijk in de meerderheid zijn.

Ohje
Ohje
6 maanden geleden

Elk land verplicht knuffeltje sturen ,hahaha het komt zoals het komen moest ,overal.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Diversiteit (massaimmigratie van primitieve volkeren, en een tweederangsburgerschap voor de autochtone bevolking) is de ergste ramp die een volk kan overkomen

Het is het ultieme massavernietigingswapen.

huls
huls
6 maanden geleden

Je importeert beesten, laat ze los en vervolgens gedragen ze zich als beesten.

Tja zeg links dan, dat kon niemand verwachten.

Sluit alle linksen op, voor altijd. Deporteer de beesten naar hun shithole.