De Derde Wereldoorlog is al begonnen. Dit wordt u simpelweg niet verteld omdat uw regering en oneerlijke media u in het ongewisse willen laten. Zij willen immers de resterende tijd gebruiken om voedsel, munitie, medische voorraden en edele metalen voor zichzelf in te slaan, en dat kan alleen door de waarheid over de situatie zo lang mogelijk achter te houden, schrijft Mike Adams.

De premier van Servië kan hierop een uitzondering zijn, want hij waarschuwt nu publiekelijk dat de wereld op het punt staat een “groot wereldconflict” te beleven, dat waarschijnlijk in de komende twee maanden zal beginnen.

“Aleksandar Vucic maakte de alarmerende opmerkingen tijdens de eerste dag van de zitting van de Algemene Vergadering van de VN in New York,” meldt Paul Joseph Watson op Summit.news. Het volledige citaat van Vucic luidt:

Ik neem aan dat we de fase van de speciale militaire operatie verlaten en een groot gewapend conflict naderen, en nu wordt de vraag waar de grens ligt, en of we na een bepaalde tijd – misschien een maand of twee zelfs – in een groot wereldconflict terechtkomen dat we sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben gezien.

Is WW3 begonnen?

De NAVO is al in oorlog met Rusland, en Poetin bereidt zich voor op een continentale strijd

Wat er gebeurt is dat psychopathische westerse naties – de echte agressors in deze oorlog – niet alleen “zelfmoordsancties” tegen Rusland hebben ontketend, maar ook de militaire operaties van Oekraïne tegen Rusland leiden. Dit betekent dat de NAVO al in de oorlog zit, ook al wil de NAVO dat nog niet toegeven. Erger nog, de NAVO-leiders eisen openlijk de volledige vernietiging van Rusland en de bezetting / exploitatie van Ruslands natuurlijke hulpbronnen, wat natuurlijk het hele model van wereldwijde uitbuiting en plundering is dat typisch door het westen wordt uitgevoerd. (Ontwrichten, plunderen, controleren. Dat is het CIA-model dat al tientallen jaren wordt losgelaten op andere landen…)

De omstandigheden zijn al lang voorbij het punt van onderhandeling of de-escalatie tussen Rusland en het westen. De psychopathische leiders van het westen (denk aan Victoria Nuland) zijn russo-fobische Rusland-haters die vastbesloten zijn genocide te plegen op het Russische volk, zelfs als dat betekent dat ze daarbij hun eigen economieën en landbouwketens vernietigen. Deze psychopaten, zo is Poetin zich gaan realiseren, zijn niet voor rede vatbaar en kunnen niet worden vertrouwd om zich aan welke overeenkomst dan ook te houden. Rusland beseft dat het moet vechten of sterven. Dat is waar we nu zijn.

Helaas heeft de waanzin van de westerse landen dit conflict geëscaleerd tot een toestand waarin degene die als eerste kernwapens lanceert, in het voordeel is. Dit is uiteraard een zeer gevaarlijke dynamiek, die voortkomt uit het feit dat het Westen herhaaldelijk heeft laten weten dat het het bestaan van Rusland niet zal toestaan in zijn “Nieuwe Wereld Orde” visie op de planeet Aarde. Met vrienden als Victoria Nuland die de lakens uitdelen, wie heeft er dan nog vijanden nodig?

Rusland heeft meer dan 30 jaar voorsprong op het westen op het gebied van kernwapens en luchtafweer

Een belangrijk besef bij dit alles is dat het nucleaire arsenaal van de NAVO oud is – grotendeels gebaseerd op oorspronkelijk in de jaren zeventig ontworpen ontwerpen – terwijl de nucleaire capaciteiten van Rusland minstens twee generaties verder zijn, gemoderniseerd met hyperglide terugkeervoertuigen, ontwijkende manoeuvreercapaciteiten voor ICBM’s, hypersonische kruisraketten die nucleair geschikt zijn, en zeer geavanceerde luchtafweersystemen die zelfs inkomende ICBM’s kunnen onderscheppen en neerhalen. Bovendien bezit Rusland geheime “doemsdagwapens” – veel meer dan hun thermobarische bommen – die de wereld nog niet eens heeft gezien. Volgens het huidige traject zullen die wapens zonder enige waarschuwing in het westen worden ingevoerd, met als gevolg de volledige vernietiging van West-Europese regeringen, valuta en industrie.

Ik twijfel er niet aan dat Rusland de doelen van zijn eerste aanval al heeft aangewezen en dat die doelen Londen, Parijs, Berlijn, Warschau, de Amerikaanse marinevloten en vrijwel alle militaire bases in heel West-Europa omvatten. We zijn nu slechts één aanval verwijderd van het einde van een beschaving.

De VS en de NAVO hebben zichzelf wijsgemaakt dat ze een nucleaire ruil met Rusland kunnen winnen, maar dat is net zo’n waanidee als denken dat “mannen zwanger kunnen worden” of dat het drukken van geld geen inflatie veroorzaakt (met name het hersendode Biden-regime houdt vol dat beide absurditeiten absoluut waar zijn). In de afgelopen twee decennia – en meer recent onder leiding van de waanzin van het wokeïsme – heeft het westen volledig geïnvesteerd in waanideeën en sprookjesverhalen die geen verband houden met de werkelijkheid. Terwijl het westen een propagandaoorlog voert, werkt Rusland aan de meest geavanceerde kernwapens ter wereld. Als de nucleaire uitwisseling eenmaal begint, is er geen enkele twijfel over de uitkomst. Rusland zal een paar miljoen mensen verliezen – veel minder dan in de Tweede Wereldoorlog – maar het zal Duitsland, Polen, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vernietigen. West-Europa zal worden ondergedompeld in een generatie van wanhoop en duisternis, terwijl de VS een cascade van financiële ineenstorting ondergaan door de blootstelling aan Europese banken, valuta en schuldenmarkten.

Westerse journalisten en kleptocraten zijn niet in staat om deze realiteit te zien, en ze zijn evenmin in staat om te handelen om het te stoppen. Ze zitten gevangen in hun eigen waanwereld van zelfveroorzaakte hersenspoeling en propaganda, en geloven (op de een of andere manier) dat ze Rusland kunnen dwingen te capituleren voor de krankzinnige eisen van het westen. Maar Rusland is geen derdewereldland. Rusland kan niet economisch worden ontmanteld met westerse sancties, en Rusland heeft zijn eigen binnenlandse toeleveringsketen voor letterlijk alles wat het nodig heeft om zijn volk te voeden, meer wapens te bouwen en een fortuin te verdienen aan de export van energie en grondstoffen naar gewillige handelspartners als India, China, Turkije en Iran.

Ten slotte zal Poetin niet terugdeinzen, en Poetin is veel intelligenter dan de cognitief gestoorde gekken die de VS, het VK of de NAVO-landen besturen. Bij een schaakwedstrijd tussen Poetin en Biden zou Joe Biden waarschijnlijk uitgerust zijn met op afstand bediende vibrerende luiers die hem schaaksignalen sturen, en hij zou de betekenis van schaaknotaties toch niet begrijpen. De leiders van westerse landen zijn zo volslagen incompetent dat ze niet eens als “clowns” kunnen worden aangemerkt, want goede clowns zijn eigenlijk intelligente, bekwame communicatoren die mensen aan het lachen kunnen maken. Biden, Blinken en Nuland doen ons allen kotsen.

Russische analist: De derde wereldoorlog is al uitgebroken

Het Westen heeft zich al schromelijk misrekend met “zelfmoordsancties”, maar wil nog steeds niet toegeven dat ze catastrofale fouten hebben gemaakt

Als bewijs van de incompetentie van de westerse naties, bekijk het feit dat hun “zelfmoordsancties” tegen Rusland – oorspronkelijk uitgevoerd om te proberen Rusland tot een valuta-instorting te dwingen – het tegenovergestelde effect hebben gehad. De sancties vernietigen de euro, niet de roebel, en nu staat heel West-Europa een winter van duisternis, hongersnood en doodvriezen te wachten. Dat komt nog bovenop de “permanente de-ïndustrialisatie” van de Europese industrie die al in volle gang is, met ongeveer 70% van de metaalsmelterij en de ammoniakproductie al uit de lucht. De kunstmestproductie is tot stilstand gekomen, de Nord Stream 1 pijpleiding is stilgelegd, en om het nog erger te maken kondigt België trots de sluiting van een kerncentrale aan, net nu België geconfronteerd wordt met een energieschaarste-catastrofe.

Duitsland steekt ondertussen nog eens 8 miljard dollar in de redding van Uniper, een grote aardgasleverancier, en dat komt bovenop de 15 miljard dollar die al is uitgegeven om de ondergang van Uniper te voorkomen. De industriële basis van Duitsland wordt met een verbazingwekkende snelheid weggevaagd, en niemand in de Duitse regering vertelt de Duitse bevolking dat ze geen banen zullen hebben als de industrie instort.

Poetin moet versteld staan van de snelheid waarmee West-Europa – en Duitsland in het bijzonder – zichzelf vernietigt. Duitsland leidt de weg naar de totale vernietiging van Europa. Poetin hoeft helemaal geen kernwapens te lanceren. Hij hoeft alleen maar te wachten tot de winter begint en de wetten van de thermodynamica en de economie de rest doen.

De TOTALE economische ineenstorting van West-Europa is nu onvermijdelijk

De groenen mogen trots zijn: Hele bossen worden gekapt voor brandhout

Gisteren sprak ik met oorlogscorrespondent Michael Yon die net door Duitsland had gereisd. Hij vertelde me dat overal in Duitsland de bossen worden gekapt (althans voor zover hij kon zien) in een wanhopige poging van de mensen om brandhout voor de komende winter te verzamelen. Dit is de nieuwe “groene” agenda: Het kappen van bossen die pas na tientallen jaren weer aangroeien. Zullen de groenen alle dode bossen vieren omdat Duitsland tenminste geen fossiele brandstoffen heeft verbrand? Realiseert iemand zich dat een 19e eeuwse economie een 21e eeuwse bevolking niet kan onderhouden? Hongersnood is een mathematische zekerheid.

Om deze crisis te stoppen, hoeft Duitsland zich alleen maar te verontschuldigen bij Rusland, de economische sancties op te heffen en Gazprom te smeken het gas weer aan te zetten, maar nee, dat durven ze niet, zelfs niet terwijl honderdduizenden Duitse burgers verhongeren. Duitse leiders van vandaag offeren het leven van hun eigen burgers op in een wanhopige poging om Rusland economisch te schaden … en zelfs dat lukt niet!

Rusland zit ondertussen op enorme hoeveelheden goedkope energie, mineralen, staalproductie, kunstmestproductie, succesvolle voedselgewassen, elektronicaproductie en al het andere dat nodig is om de beschaving op peil te houden. Toch is er tot op de dag van vandaag geen enkele West-Europese politicus die de waarheid over de situatie wil toegeven. Jammer dat propaganda geen huizen kan verwarmen, anders zouden de westerse media de ultieme hernieuwbare energiebron zijn voor de hele planeet.

Het resultaat van dit alles? Wie in West-Europa woont, moet zich voorbereiden op economische ineenstorting, hongersnood en een nucleaire oorlog. Wie in Noord-Amerika woont, moet zich voorbereiden op een economische ineenstorting en wereldwijde nucleaire fall-out die de oogst voor jaren zal verstoren. Degenen die geen voedsel opslaan zullen uiteindelijk radioactief voedsel eten, als ze al iets kunnen vinden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De NAVO heeft zowel Rusland als China de oorlog verklaard en dreigt met een nucleaire aanval

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

De derde wereldoorlog is inderdaad al begonnen, of we stevenen er toch zeker regelrecht op af.

Zie de analogie met de tweede wereldoorlog:

Judea Declares War on Germany!

https://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

De Führer was in 1933 Rijkskanselier geworden, en wilde o.a. de macht van de Joden in Duitsland inperken.

Het internationaal georganiseerde Jodendom organiseerde daarom een wereldwijde economische, financiële, ideologische, politieke en mediatieke oorlog tegen Duitsland, met de bedoeling uiteindelijk een militaire alliantie samen te brengen voor een echte oorlog.

En na een paar jaar lukte het hen om een internationale alliantie tegen Duitsland op de been te brengen, en dit leidde tot het grootste bloedbad aller tijden: WO2

Toen was de oorlogstokerij tegen Duitsland gericht, nu is het tegen Rusland gericht, omdat Rusland zich niet onvoorwaardelijk wil overgeven..

Bernie
Bernie
5 maanden geleden

De samenhang van sommige beweringen in het artikel kan ik niet goed plaatsen.
West-Europa koerst af op economische ineenstorting. De morele steun voor Oekraïne zal na een koude winter snel afbrokkelen en de economische basis om die steun vol te houden zou wel eens verdwenen kunnen zijn.
Het Oekraïense leger zal tegen die tijd al uitgeput en/of verslagen zijn, ook omdat het Russische leger nu sterk uitgebreid wordt.
Dus waarom zou er in de komende maanden nog een algemene oorlog uitbreken? Rusland gaat in de komende maanden gewoon verkrijgen wat het wil hebben en Europa kan daar niets aan doen.

Piet
Piet
5 maanden geleden

@Bernie. De oorlog is al wijdverspreid en gaat veel verder dan thema Oekraine, dat afleiding is voor een veel groter event. De crisissen die nu volgen leidt tot onrust, honger, geldontwaarding, zorgen om levensstandaard, verarming, controle en alle gevolgen die hier weer op volgen. Kijk om je heen.