Een derde van de vacatures in de stad Hannover zal uitsluitend worden gereserveerd voor sollicitaties van migranten, zo blijkt uit nieuwe voorstellen van de plaatselijke groene partij.

“Een groene burgemeester maakt het verschil!” schreef de in Turkije geboren Filiz Polat, de voorzitter van de parlementaire fractie van de Groenen, woensdag in een tweet, die bevestigde dat “tegen eind 2026 een derde van alle nieuw bekendgemaakte functies in de stad moet worden ingevuld door sollicitanten met een migratieachtergrond.”

In de ontwerpresolutie die is voorgesteld door de integratiecommissie van de stad, die momenteel bestaat uit politici van de Groenen, de SPD en de CDU, staat dat het “streefcijfer voor alle nieuwe aanwervingen 30 procent is” om het aandeel van mensen met buitenlandse wortels binnen het lokale bestuur aanzienlijk te verhogen, meldt REMIX.

De stad zal bovendien een publiciteitscampagne opzetten om “jonge mensen uit immigrantengezinnen te motiveren om gebruik te maken van het brede scala aan opleidings- en studiemogelijkheden in de deelstaathoofdstad” om de status van Hannover als “immigratiestad” stevig te verankeren.

De campagne omvat een “Dag van de diversiteit” op plaatselijke scholen en verdere ontwikkeling van “antiracistische coaching” bij overheden en overheidsinstanties. Er zal ook een prijs worden uitgereikt aan “allochtone bedrijven” in de regio.

Economieprofessor van Oxford legt uit dat diversiteit etnische zuivering van Blanken is

De groene burgemeester, Belit Onay, ook van Turkse afkomst, heeft de agenda van de partij sinds zijn aantreden in november 2019 krachtig doorgezet.

Het plan heeft kritiek gekregen van politieke tegenstanders die het voorstel onwettig vinden.

Groene partij gumt blanken uit Toekomst van Duitsland reclame

Een soortgelijk plan is in Berlijn voorgesteld, maar moet nog worden uitgevoerd. In een reactie op het Berlijnse voorstel benadrukte arbeidsrechtdeskundige en constitutioneel jurist Arnd Diringer dat een dergelijk quotum volgens artikel 33, lid 2, van de Duitse grondwet “in strijd met de grondwet” zou zijn. Het artikel stelt duidelijk dat “op basis van aanleg, bekwaamheid en beroepsprestaties elke Duitser gelijke toegang heeft tot elk openbaar ambt”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Nederlandse gemeentehuizen zitten al jaren vol met Fatima’s en Mohammeds die er een bende van maken en tevens echte Nederlanders discrimineren.

Hun disfunctioneren heeft ook geleid tot het feit dat de overheid belachelijk veel ambtenaren nodig heeft.

Grootschalig puinruimen is wat nodig is, maar wat niet zal komen, dus de puinhoop zal alleen maar groter worden.

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Niet alleen in de gemeentehuizen, sinds de jaren 70 (hippie tijdperk) is het land naar de klote. In allerlei organisaties zoals scholen, sportclubs,…………., maatschappelijke organisaties zitten volksvreemde lieden.

Johan P
Johan P
6 maanden geleden

Het probleem met al die ‘mensen met een immigratieachtergrons’ is dat veruit de meesten de Nederlandse taal niet voldoende machtig zijn om goed te kunnen functioneren in wat voor functie dan ook en dat ze in het algemeen een zeer belabberde opleiding hebben.
Daarnaast brengen ze dan hun eigen cultuur van corruptie en rascisme mee. Nou kan ik daar eigenlijk niets op aanmerken, de Nederlandse regering is al vele jaren rascistisch bezig tegen de autochtone bevolking. En is zo corrupt als het maar kan trouwens.
Maar ik kan al wel voorspellen hoe dat gaa aflopen; als je de 3e wereld naar je eigen land haalt, dan wordt je eigen land een 3e wereld land. Zo simpel is het.
Dus gaat de overheid nog groter worden want ze hebben meer onbekwame mensen nodig om dezelfde hoeveelheid werk vele malen slechter te doen, tegen hogere kosten.
Ik raad iedereen dan ook aan zsm de zaak te verkopen en te vertrekken uit de EU. En als je je zorgen maakt dat je dan een deel van je geld verliest in de verkoop van het huis moet je er maar even over nadenken hoeveel dat straks nog waard is. Je verlies gaat nooit meer minder worden, alleen maar meer. Ik ben er zelf destijds ook ongeveer 40.000 bij ingeschoten, plus alle kosten om te verkassen. Zolang je nog kunt is dat toch in mijn ogen een betere optie dan af te wachten tot er helemaal niks meer is.
En reken maar niet op pensioen of AOW als je nu nog 50 of jonger bent. Tegen de tijd dat je daar aanspraak op zou kunnen maken is dat allang afgeschaft.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Diversiteit (massaimmigratie van primitieve volkeren, en een tweederangsburgerschap voor de autochtone bevolking) is de ergste ramp die een volk kan overkomen

Het is het ultieme massavernietigingswapen.