Een Zweeds onderzoek heeft aangetoond en bevestigd dat het mRNA in de Covid-injecties van Pfizer/BioNTech in de cellen infiltreert en zijn boodschap binnen 6 uur op het menselijk DNA transcribeert, waardoor ons eigen DNA verandert.

Een eerdere studie uit Zweden, gepubliceerd in oktober 2021, vond dat het spikeiwit de kernen van onze cellen binnendringt en het mechanisme dat onze cellen hebben om beschadigd DNA te herstellen, aantast. We hebben deze studie hier opgenomen omdat The Highwire een eenvoudig te begrijpen video heeft gemaakt waarin het wordt uitgelegd, inclusief grafieken, en dus een goed startpunt is om de betekenis van de laatste studie uit Zweden te helpen begrijpen, meldt The Expose.

Eerdere studies

Preklinische dierstudies van de Pfizer/BioNTech Covid mRNA-injectie (BNT162b2) toonden omkeerbare effecten op de lever van ratten, waaronder: vergrote lever, vacuolatie en verhoogde enzymspiegels (γGT, AST, ALP). In het beoordelingsrapport over BNT162b2 dat Pfizer aan het EMA heeft verstrekt, hebben studies bij ratten aangetoond dat de inhoud niet op de injectieplaats blijft en dat een relatief groot deel (tot 18%) van de totale “vaccin”-dosis in de lever terechtkomt.

Een andere studie in mei 2021 door MIT-wetenschappers toonde aan dat SARS-CoV-2 RNA omgekeerd kan worden getranscribeerd en geïntegreerd in het genoom van menselijke cellen en tot uitdrukking kan worden gebracht als chimere transcripten. Hoewel niemand van de bedrijfsmedia of de bedrijfswetenschap het toen leek te vragen, roepen de bevindingen van deze studie de vraag op of deze zelfde omgekeerde transcriptie ook kan plaatsvinden met RNA in Covid-injecties.

ABC 10 News berichtte over de MIT-studie kort na de publicatie ervan.

Wat is omgekeerde transcriptie?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dus in plaats van te proberen een uitleg te schrijven vonden we een video die het mechanisme van omgekeerde transcriptie van HIV, een retrovirus, introduceert. Het is misschien een beetje gedateerd en te simplistisch, maar het illustreert hoe HIV een cel infecteert en zichzelf repliceert met behulp van reverse transcriptase en de cellulaire machinerie van de gastheer.

HHMI BioInteractive: HIV Life Cycle, 5 October 2016 (5 mins)

De eerste studie naar omgekeerde transcriptie van injectie-spikeiwitten

Vanwege de bevindingen van de dierstudies en de MIT-studie heeft een groep Zweedse wetenschappers van de Universiteit van Lund een studie uitgevoerd om te onderzoeken welk effect de injectie van Pfizer/BioNTech (BNT162b2) had op menselijke levercellen en of het gecodeerde spike-eiwit-RNA van Pfizer kan worden omgezet in DNA. De studie, ‘Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line’, werd gepubliceerd op 25 februari 2022.

“In deze studie onderzochten we het effect van BNT162b2 op de menselijke levercellijn Huh7 in vitro,” schreven de auteurs van de studie.

Uit de studie bleek dat de mRNA-injectie in staat is om de menselijke levercellijn Huh7 binnen te dringen en dat het mRNA van de injectie al zes uur nadat de cellen eraan waren blootgesteld wordt omgetranscribeerd in DNA.

“Een mogelijk mechanisme voor omgekeerde transcriptie is via het endogene [intracellulaire] reverse transcriptase LINE-1, en de nucleus-eiwitverdeling van LINE-1 is verhoogd door BNT162b2,” schreven de auteurs van de studie.

“Huh-cellen zijn ‘onsterfelijke’ levertumorcellen en groeien ad-infinitum als je ze liefde geeft,” legde Jessica Rose uit, “LINE-1 is een reverse transcriptase dat we bij ons dragen en omvat ~17% van ons genoom!”.

“Onze studie toont aan dat [de mRNA-injectie van Pfizer] … kan worden omgekeerd getranscribeerd naar DNA … en dit kan aanleiding geven tot de bezorgdheid als [injectie]-afgeleid DNA kan worden geïntegreerd in het genoom van de gastheer en de integriteit van genomisch DNA kan aantasten, wat mogelijk genotoxische bijwerkingen kan mediëren.”

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line, Discussion section, Alden et al, Lund University, Sweden, 25 Februari 2022

In de onderstaande video legt Dr. Mobeen Syed, gastheer van Dr. Been, deze studie uit in lekentaal. We hebben de video opgenomen om te beginnen bij tijdstempel 8:17, waar hij in de volgende 9 minuten begint uit te leggen wat omgekeerde transcriptie, Huh7-cellen, LINE-1-genexpressie, LINE-1-eiwit en wat dit allemaal betekent.**

DrBeen Medical Lectures: Pfizer Vaccine Becomes DNA in Liver Cells. (In-vitro Swedish Study), 26 February 2022 (26 mins)

Het artikel concludeert: “Onze studie is de eerste in vitro studie over het effect van het Covid-19 mRNA-vaccin BNT162b2 op de menselijke levercellijn. We presenteren bewijs voor snelle binnenkomst van BNT162b2 in de cellen en daaropvolgende intracellulaire omgekeerde transcriptie van BNT162b2-mRNA in DNA.”

Verwijzend naar de studie tweette Dr. Peter McCullough: “Alden et al, Lund University, Zweden, bevestigt een van onze ergste angsten. Het exogene [extracellulaire] genetisch materiaal dat codeert voor het gevaarlijke Spike Eiwit wordt omgekeerd getranscribeerd in het menselijk genoom; mogelijke langdurige constitutieve expressie / synthese van ziektebevorderende / dodelijke Spike.”

Was dit altijd al het plan?

Om de vraag te beantwoorden of dit het plan was, volgt hieronder een selectie van uittreksels van beruchte personen over genbewerking, in hun eigen woorden. Verder commentaar is niet nodig, deze fragmenten spreken voor zich, u beslist.

In een interview met Charlie Rose zei Klaus Schwab: “Het verschil met deze vierde industriële revolutie is dat het niet verandert wat je doet, het verandert jou. Als je genetische manipulatie als voorbeeld neemt, ben jij het die verandert. En dat heeft natuurlijk een grote impact op je identiteit.”

Bekijk meer: De Charlie Rose Show, Klaus Schwab

Tal Zaks, chief medical officer van Moderna, verklaarde: “In elke cel is er iets dat messenger RNA of kortweg mRNA wordt genoemd, dat de kritieke informatie van het DNA in onze genen overbrengt naar het eiwit, waaruit we allemaal zijn opgebouwd. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel doet. We zien het dus als een besturingssysteem. …. Dus als je dat zou kunnen veranderen, … als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van griep tot kanker.”

TEDxBeaconStreet: Rewriting the Genetic Code: A Cancer Cure in the Making, Tal Zaks, 8 December 2017 (10 mins)

Lees meer: Bombshell: Moderna Chief Medical Officer geeft toe dat MRNA DNA verandert, 12 maart 2021

Tijdens een interview met Anthony Fauci op 30 april 2020 zei Bill Gates dat hij bijzonder enthousiast was over een nieuwe aanpak die ‘RNA-vaccin’ heet. Gates legde uit: “In tegenstelling tot een griepprik, die fragmenten van het influenzavirus bevat zodat je immuunsysteem kan leren ze aan te vallen, geeft een RNA-vaccin je lichaam de genetische code die nodig is om zelf virale fragmenten te produceren.”

Rond deze tijd maakte Gates een promotievideo voor zijn “RNA-vaccins.”

Welt: Bill Gates explains Covid-19 and the race for a vaccine, 4 May 2020 (2 mins)

Forbes publiceerde op 29 november 2021 een artikel van Steven Salzberg met de titel: “Ja, het vaccin verandert je DNA. Een klein beetje. Dat is een goede zaak.” En veranderde later de titel van het artikel in “Covid Vaccines Don’t Alter Your DNA – They Help Choose Cells to Strengthen Your Immune Response”.

De auteur veranderde de kop om te benadrukken dat de vaccins “je DNA niet veranderen” zonder de inhoud van het artikel te veranderen.

Forbes geeft toe dat mRNA-vaccins je DNA veranderen en verandert dan de titel

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

1 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
4 maanden geleden

Laten we eens even afwachten hoeveel covidiots de laatste booster nemen. De leugenmedia heeft het over 50%, dan weet je zeker dat dit percentage veel lager ligt. De angst moet dus weer gauw aangewakkert worden. Dan begint het hele verdomde circus weer overnieuw. Willen we dat?

Tigron
Tigron
4 maanden geleden

Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

Petra
4 maanden geleden

Dat het DNA van sommige cellen veranderd wordt is nu wel duidelijk.

De volgende vragen zijn:

1 – op welke schaal gebeurt dit?
2 – wat zijn de consequenties van deze verandering?

M.n. de 2e vraag is waar het om draait en slechts de toekomst zal ons kunnen leren wat het antwoord daarop is.

De vraag of het verstandig was om deze gifprikken te nemen is inmiddels wel duidelijk te beantwoorden: dat is een harde NEE!